:: |
Autor |
Poruka |
sloba18 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 08 Okt 2006 Poruke: 157 Mesto: Faraway
|
|
Vlada_R je napisao/la sledeće: | Ma jok, nema smisla... |
Znaci ne bi se borio sa svoju ljubav prema toj devojci???
|
|
|
Zivojin Misic Vojvoda
|
Godine: 38
Datum registracije: 04 Sep 2005 Poruke: 4517 Mesto: Србија(Београд)
|
|
Meni je to bezveze prema tom liku. Postujem to sto je sa njom. Cesto nailazim na kritike zbog ovakvog stava od strane drugova i drugarica, ali takav sam. Cesto ljudi razmisljaju na sledeci nacin:"Ma ako ti uspes da ih rastavis to onda i nije bila neka ljubav. Ona je i bolje da je tako ispalo. Glupo je silovati nesto ako nema smisla i radi toga izgubiti neku dobru priliku.". U tom razmisljanju ima logike, i delimicno se slazem s tim, ali ne mogu da ga sledim
|
_________________ Општа ситуација је добра. Непријатељ се повлачи на свим линијама. |
|
|
|
|
grbiclazar Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 15 Nov 2006 Poruke: 67 Mesto: Novi Sad
|
|
Naravno, bez razmisljanja.
|
|
|
|
|
|
Vlada_R ///M
|
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 1256 Mesto: NL
|
|
sloba18 je napisao/la sledeće: | Vlada_R je napisao/la sledeće: | Ma jok, nema smisla... |
Znaci ne bi se borio sa svoju ljubav prema toj devojci??? |
Ma jok, na taj nacin nikad. Imam losa iskustva stim. Kazem ti...nemoj.
|
|
|
Djole_BG Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 22 Jun 2005 Poruke: 700 Mesto: Beograd
|
|
ne znam, ne bih voleo da meni neko to uradi, ali ako im ne ide već neko vreme, nezavisno od mene, i ako devojka ne zeli da bude sa njim, onada ne vidim razlog zasto ne bih bio sa njom!
|
_________________ Cilj opravdava srestva !!! |
|
|
|
|
dzonisa Dobro upućeni član
|
Godine: 43
Datum registracije: 17 Avg 2006 Poruke: 654
|
|
Prva stvar-kada prilazis devojci na celu joj ne pise da li ima decka ili ne.Ako ona salje jasne signale da zeli nesto sa mnom,zasto da ne probam.Jedino u slucaju da poznajem njenog decka nikada ne bih nista pokusavao
|
|
|
|
|
|
Бојан Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 48
Datum registracije: 21 Nov 2006 Poruke: 40 Mesto: Beograd
|
|
Знаш, има она песма, неко сасвим трећи...
И ти ћеш неком бити трећи, а онда ће твојој срећи доћи неко трећи, а ти ћеш остати сам...
Само напред, један је живот!!!
|
_________________ ENA DYO TRIA ΣYNOPA METH ΣEPBIA |
|
|
|
|
XduleX Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 41
Datum registracije: 17 Sep 2006 Poruke: 183
|
|
Pazi ako devojka reaguje i svidjas joj se, to znaci da im je veza pukla, pa slobodno, ionako ce tu biti kraj resi im muku, ali ako ne - ne diraj!!!
|
_________________ Neki kazu "simpatican momak", ja im kazem bilo kako bilo samo je zezanje - provod, pice i lepe devojke stvarno. sve ostalo je.... |
|
|
|
|
Female Toxic Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 21 Nov 2006 Poruke: 169 Mesto: Bjelovar
|
|
XduleX je napisao/la sledeće: | Pazi ako devojka reaguje i svidjas joj se, to znaci da im je veza pukla, pa slobodno, ionako ce tu biti kraj resi im muku, ali ako ne - ne diraj!!! |
Tocno sam ovo i ja zeljela napisati. U pravu si- pa ako djevojka ionako zeli prekinuti vezu i biti s tim deckom, onda on nije ucinio nista lose. Druga je stvar upletati se u neciju sretnu vezu.
|
_________________ Dacu ti gram po gram, ti samo reci am, tvoja sam od cokolade
devojka, pod rukom lepim se, topim u ustima, to sam ja...
. |
|
|
|
|
Lane25 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 05 Jul 2006 Poruke: 145
|
|
pa ako bi mi se bas svidela i ako bi krenuli oni popularni "leptirici" u stomaku,zasto da ne...nista ne kosta pokusati ja mislim....
|
|
|
|
|
|
vmiodrag Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 49
Datum registracije: 02 Dec 2006 Poruke: 50 Mesto: Beograd
|
|
Umesao bih se samo ako ta veza ne funkcionise kako bi trebala a to se moze videti na "x" nacina...
|
_________________ __alonso____
__o___-___oo_______________ |
|
|
|
|
Vlada Z Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Dec 2006 Poruke: 153
|
|
ako mislim da je to ono pravo,onda da.....
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|