:: |
Autor |
Poruka |
MARKOsb Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 35
Datum registracije: 29 Mar 2006 Poruke: 149 Mesto: sl.brod

|
|
perem ruke dosta cesto
s njima se sve raadi pa trebaju biti uvjek ciste
|
_________________ ni stara baba neda đaba |
|
|
|
 |
alanya Upućeni član

|
Godine: 38
Datum registracije: 08 Sep 2006 Poruke: 296 Mesto: Maribor

|
|
da, dosta perem ruke, jer meni se vse gnusi
|
|
|
|
|
 |
Moytsa Prijatelj foruma

|
Godine: 43
Datum registracije: 11 Dec 2005 Poruke: 5000 Mesto: St

|
|
Perem ruke jako cesto. Dakle svaki put kad dodjem izvana, prije jela, ili dok sam vani, a osjecam potrebu da to napravim. Mrzim buseve i tramvaje i masovno hvatanje onih rucki jer sam toliko puta vidila sta ljudi sve rade sa svojim rukama i onda se hvataju za rucke, da mi se odmah okrece zeludac.
Jednom sam vidila covjeka u tramvaju kako kopa nos, onako zestoko, i onda to brise o rucke i staklo tramvaja.......
Nije potrebno rec da mi se smucio zivot i da nakon toga pogledam svaku rucku koju imam uhvatit... Zato ne mogu zamislit da dotaknem svoje lice ili hranu prije nego operem ruke, a bila sam vani.
|
_________________ ~We are all in the gutter, but some of us are looking at the stars.~
Oscar Wilde
|
|
|
|
 |
Milena Carica Dobro upućeni član

|
Datum registracije: 11 Avg 2005 Poruke: 676 Mesto: Cik pogodi?! :-)

|
|
Ja isto dosta perem ruke, ali nemam bolest prljavih ruku, kao moja drugarica. Ona kad uzme daljinski u ruke a posle toga treba da jede, pere ruke.
Nema sanse, da sednem da jedem sa prljavim rukama, ili da dodjem iz grada a da ih ne operem.
|
_________________ Mozes da kupis:
postelju ali ne i san,
sat ali ne i vreme,
lek ali ne i zdravlje,
seks ali ne i ljubav.
Para vrti, ali sreca moze vise!!
Gde ponos dodje po svoje, tu ljubav kofere vec pakuje! |
|
|
|
 |
semidelux Upućeni član

|
Godine: 36
Datum registracije: 05 Dec 2006 Poruke: 264 Mesto: NS

|
|
ja sam strasno osetljiva na takve stvari.
na primer u skoli ne prinosim ruke licu uopste, znam da je bolesno. ali meni se faca skroz upali ako slucajno prljavim rukama predjem preko nje.
da ne pricam o ustima i tako dalje. na ustima mi se redovno naprave neki baloni unutra ako cackam prljavim rukama
zato vlazne maramice u tasnu i skola!
perem ruke, pre rucka/dorucka...nja, posle radnje, lifta, stepenica, crtanja...
i tako dalje.
ma stalno ih perem
|
|
|
|
|
 |
princess-93 Odomaćeni član

|
Godine: 32
Datum registracije: 03 Nov 2006 Poruke: 1321 Mesto: princess land

|
|
vodim higijenu ruku,ali nisam opterecena kao,to sto kaze milena carica.
|
|
|
 |
AzzO Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 41
Datum registracije: 28 Nov 2005 Poruke: 104 Mesto: Beograd

|
|
Obavezno pranje ruku i umivanje
|
_________________ AzzO |
|
|
|
 |
poison ~Chase The Sun~

|
Godine: 41
Datum registracije: 10 Jul 2004 Poruke: 6599 Mesto: ¤In The Land Of The Holy Sun¤

|
|
ma ja ruke stalno perem. ne mogu trpit da su mi imalo masne znojne ljepljive il sta ja znam sta.cim nesto malo osjetim na rukama moram ih ic oprat.jest ne mogu ako ne operem ruke a ribam ih nakon diranja knjiga i novina il nakon tramvaja.ko zna sta sve mozes unjet u sebe na rukama.i ne volim si dirat lice prljavim rukama a ja non stop prckam po licu micuc kosu s njega. evo npr.sad kad odem s pc idem oprat ruke jer sam tapkala po tipkovnici al zbog cestog pranja ruku koza mi je isusena i osjetljiva jer je ne volim mazat posto ne volim nista masno i ljepljivo na rukama zato cim izadjem van mi ispucaju ruke cak do te mjere da mi se naprave krvave ranice.ne valja pretjerivat al eto jednostavno se ne mogu pipnut ako mi ruke nisu ciste
|
|
 |
vmirko Upućeni član

|
Godine: 39
Datum registracije: 14 Dec 2004 Poruke: 409 Mesto: beograd

|
|
Ja se trudim da cesto perem ruke, ali se ponekad zaboravim. Mada sve redje u zadnje vreme, nekako imam osecaj da mi prljavstina susi ruke.
|
|
|
|
|
 |
cecy Luda do bola

|
Godine: 38
Datum registracije: 02 Jun 2005 Poruke: 1809 Mesto: wien

|
|
AzzO je napisao/la sledeće: | Obavezno pranje ruku i umivanje |
tako je
|
|
|
|
|
 |
bree BabyG´s mezimica

|
Godine: 33
Datum registracije: 09 Sep 2005 Poruke: 3890 Mesto: daleko u mislima

|
|
Cesto,ali bas cesto perem ruke,ponekad i previse,tako da mi oslabi imunitet,i onda se razbolim.Ne mogu da ne perem ruke,gadim se na bakterije,i bas ih se plasim,pa cesto perem ruke..zato mi je koza na rukama grozna,imam samo 15 godina,a koza na rukama samo sto mi se ne raspadne...
|
_________________ ~People will always talk,I might as well give them something to talk about!!!~
Jedna je CECA i jedna je CRVENA ZVEZDA! |
|
|
|
 |
~brza~ Upućeni član

|
Datum registracije: 15 Jan 2007 Poruke: 497 Mesto: Dubrovnik

|
|
Uvijek, ako treba 100 puta dnevno. Prije jela, poslije jela, kad uđem u kuću to mi je prvo što napravim
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|