www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Pranje ruku
Strana prethodna  1, 2, 3  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Zdravlje ~
::  
Autor Poruka
MARKOsb
Upozorenja: 1 od 3

Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 35

Datum registracije: 29 Mar 2006
Mesto: sl.brod

croatia.gif
PorukaPostavljena: Sre Nov 22, 2006 10:43 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

perem ruke dosta cesto
s njima se sve raadi pa trebaju biti uvjek ciste

alanya
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 38

Datum registracije: 08 Sep 2006
Mesto: Maribor

slovenia.gif
PorukaPostavljena: Ned Nov 26, 2006 12:31 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

da, dosta perem ruke, jer meni se vse gnusi

Moytsa
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 43

Datum registracije: 11 Dec 2005
Mesto: St

croatia.gif
PorukaPostavljena: Ned Nov 26, 2006 4:51 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Perem ruke jako cesto. Dakle svaki put kad dodjem izvana, prije jela, ili dok sam vani, a osjecam potrebu da to napravim. Mrzim buseve i tramvaje i masovno hvatanje onih rucki jer sam toliko puta vidila sta ljudi sve rade sa svojim rukama i onda se hvataju za rucke, da mi se odmah okrece zeludac.
Jednom sam vidila covjeka u tramvaju kako kopa nos, onako zestoko, i onda to brise o rucke i staklo tramvaja....... Question Exclamation Exclamation Exclamation
Nije potrebno rec da mi se smucio zivot i da nakon toga pogledam svaku rucku koju imam uhvatit... Zato ne mogu zamislit da dotaknem svoje lice ili hranu prije nego operem ruke, a bila sam vani.

Milena Carica
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Datum registracije: 11 Avg 2005
Mesto: Cik pogodi?! :-)

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Nov 29, 2006 1:55 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja isto dosta perem ruke, ali nemam bolest prljavih ruku, kao moja drugarica. Ona kad uzme daljinski u ruke a posle toga treba da jede, pere ruke.
Nema sanse, da sednem da jedem sa prljavim rukama, ili da dodjem iz grada a da ih ne operem.

lek ali ne i zdravlje,
seks ali ne i ljubav.
Para vrti, ali sreca moze vise!!
Gde ponos dodje po svoje, tu ljubav kofere vec pakuje!

semidelux
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 36

Datum registracije: 05 Dec 2006
Mesto: NS

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 05, 2006 9:50 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ja sam strasno osetljiva na takve stvari.
na primer u skoli ne prinosim ruke licu uopste, znam da je bolesno. ali meni se faca skroz upali ako slucajno prljavim rukama predjem preko nje.

da ne pricam o ustima i tako dalje. na ustima mi se redovno naprave neki baloni unutra ako cackam prljavim rukama

zato vlazne maramice u tasnu i skola!

perem ruke, pre rucka/dorucka...nja, posle radnje, lifta, stepenica, crtanja...
i tako dalje.
ma stalno ih perem Smile

princess-93
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 32

Datum registracije: 03 Nov 2006
Mesto: princess land

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Dec 10, 2006 12:35 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

vodim higijenu ruku,ali nisam opterecena kao,to sto kaze milena carica.

Ovo je zeka.Kopirajte ga u svoj potpis da biste mu pomogli na njegovom putu do svetske dominacije.

BEST BROTHER-trola41!!!!!!

AzzO
Upozorenja: 1 od 3

Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 41

Datum registracije: 28 Nov 2005
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Dec 13, 2006 2:51 pm    Naslov poruke: pranje Na vrh strane Na dno strane

Obavezno pranje ruku i umivanje

poison
~Chase The Sun~
<b>~Chase The Sun~</b>

Godine: 41

Datum registracije: 10 Jul 2004
Mesto: ¤In The Land Of The Holy Sun¤

croatia.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 14, 2006 11:33 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ma ja ruke stalno perem. ne mogu trpit da su mi imalo masne znojne ljepljive il sta ja znam sta.cim nesto malo osjetim na rukama moram ih ic oprat.jest ne mogu ako ne operem ruke a ribam ih nakon diranja knjiga i novina il nakon tramvaja.ko zna sta sve mozes unjet u sebe na rukama.i ne volim si dirat lice prljavim rukama a ja non stop prckam po licu micuc kosu s njega. evo npr.sad kad odem s pc idem oprat ruke jer sam tapkala po tipkovnici Neutral al zbog cestog pranja ruku koza mi je isusena i osjetljiva jer je ne volim mazat posto ne volim nista masno i ljepljivo na rukama zato cim izadjem van mi ispucaju ruke cak do te mjere da mi se naprave krvave ranice.ne valja pretjerivat al eto jednostavno se ne mogu pipnut ako mi ruke nisu ciste

vmirko
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 39

Datum registracije: 14 Dec 2004
Mesto: beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Dec 15, 2006 12:19 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja se trudim da cesto perem ruke, ali se ponekad zaboravim. Mada sve redje u zadnje vreme, nekako imam osecaj da mi prljavstina susi ruke.

cecy
Luda do bola
Luda do bola

Godine: 38

Datum registracije: 02 Jun 2005
Mesto: wien

austria.gif
PorukaPostavljena: Sub Feb 17, 2007 1:47 pm    Naslov poruke: Re: pranje Na vrh strane Na dno strane

AzzO je napisao/la sledeće:
Obavezno pranje ruku i umivanje

tako je Very Happy

bree
BabyG´s mezimica
BabyG´s mezimica

Godine: 33

Datum registracije: 09 Sep 2005
Mesto: daleko u mislima

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Feb 17, 2007 6:32 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Cesto,ali bas cesto perem ruke,ponekad i previse,tako da mi oslabi imunitet,i onda se razbolim.Ne mogu da ne perem ruke,gadim se na bakterije,i bas ih se plasim,pa cesto perem ruke..zato mi je koza na rukama grozna,imam samo 15 godina,a koza na rukama samo sto mi se ne raspadne...

Jedna je CECA i jedna je CRVENA ZVEZDA!

~brza~
Upućeni član
Upućeni član

Datum registracije: 15 Jan 2007
Mesto: Dubrovnik

croatia.gif
PorukaPostavljena: Sub Feb 17, 2007 9:05 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Uvijek, ako treba 100 puta dnevno. Prije jela, poslije jela, kad uđem u kuću to mi je prvo što napravim

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Zdravlje ~ -> Pranje ruku Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3  sledeća
Strana 2 od 3

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon