:: |
Autor |
Poruka |
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦
|
Godine: 41
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL
|
|
Malo bih bilo tesko se nauciti ali lep jezik...samo kad cujem pesme su cool...
|
|
|
|
|
|
vmirko Upućeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 14 Dec 2004 Poruke: 409 Mesto: beograd
|
|
Grcki jezik mi se svidja ali mi se cini da je tesko da se nauci.
|
|
|
|
|
|
Anđela inso umjetnica
|
Godine: 39
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293
|
|
Ja sam ugl grčki jezik zavoljela u radu sa Grcima, a tek tako slušati njih nije nimalo simpli. Tek poslije sam uzela pa krenula od početka i skužila da uopće nisam dobro učila. Kurs po kurs i eto sad znam baratati. I to možda svatko od nas ga bolje nauči nego njihova vlastita djeca koja jako ne vole učiti grčki.
|
|
|
|
|
|
fb_1500607919 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 12 Mar 2013 Poruke: 1
|
|
Pomoć; imam mali problem prilikom pisanja. Da li mi moze neko objasniti pravila pisanja slova i i e u rijeci; dakle znam perfektno da govorim i citam grki jezik ali imam problem jer ne znam zasto se i kada koje slovo u rijeci pise. Hvala!
|
|
|
|
|
|
coco_bill Zli carobnjak-lingvista
|
Godine: 44
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad
|
|
fb_1500607919 je napisao/la sledeće: | Pomoć; imam mali problem prilikom pisanja. Da li mi moze neko objasniti pravila pisanja slova i i e u rijeci; dakle znam perfektno da govorim i citam grki jezik ali imam problem jer ne znam zasto se i kada koje slovo u rijeci pise. Hvala! |
To ćeš morati da nabubaš za svaku reč posebno.
Glas [i] se može napisati na pet načina: I, Y, H, OI i EI. Jedino ti ostaje da naučiš napamet (kao što smo učili za engleski).
Ako ti je za utehu, i Grcima je to problem.
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|