:: |
Danasnji heterosexualni gay tipovi? |
DA |
|
26% |
[ 5 ] |
NE |
|
73% |
[ 14 ] |
|
Ukupno glasova : 19 |
|
Autor |
Poruka |
kumalu Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 30 Okt 2006 Poruke: 69
|
|
Bolje da malo cupka obrve,nego da ima spojene.
|
|
|
|
|
|
Crno i zlatno Banovan! Šetaj svoju štiklu
|
Godine: 42
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 2778
|
|
kumalu je napisao/la sledeće: | Bolje da malo cupka obrve,nego da ima spojene. |
he he i da šiša dlake iz nosa ako previše vire
|
_________________ -gledao sam sinoć zvijezde na nebu i pitam koja je tvoja, da je skinem i tebi sreću donesem, samo da budeš moja...
-ne treba meni zvijezda sa neba ja sam obična žena, meni samo treba kada se probudim netko da mi kaže: dobro jutro moja voljena, dal te itko voli kao ja? |
|
|
|
|
Tajci_15 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 34
Datum registracije: 28 Okt 2005 Poruke: 178 Mesto: tamo gde zvezde padaju,gde tiha muzika svira,gde snovi postaju java,tamo gde je ON
|
|
ja zivim u becu pa tako da ima tipova kohji nose roze majce i cupaju obrve. to mi je sve nekako OK. to je sada ovde tako moderno. ali da se depilira to je vec nesto drugo ......
|
_________________ NoCas zVezDe PadaCe jedNa od njIh naSa je jeDnA nOsi utEhu kO u Snu vOleLa biH da si Tu |
|
|
|
|
rizmal Lanin Sicilijanac
|
Godine: 40
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd
|
|
e pun mi je fax takvih i grozim se toga cak sta vise isto ih gledam kao i pedere jer mi izgledaju isto i jedni i drugi........
|
|
|
EGO! Stojke's bitch!
|
Godine: 34
Datum registracije: 25 Sep 2006 Poruke: 5644 Mesto: U svom svetu tame,ušuškana u kolevci samoće i neostvarenih želja,izgubljena u sopstvenom životu
|
|
Tangerine je napisao/la sledeće: | Od swega gore nawedenog jedino nemam nista protiw roze majica. Pa ko kaže da je to samo i isključiwo ženska boja. Narawno, kao što neko reče, ako dečko ume da je nosi.
Puder, čupanje obrwa, depilacija... odwratno...
Mada kada to pogledate s druge strane, sportisti moraju da depiliraju noge, manekeni da se šminkaju... Mada, i dalje mislim da je to preteriwanje.
Ali, swakako je ok i poželjno da dečko brine o sebi, da ne smrdi, ne nosi iscepanje stvari... |
SPORTISTI i MANEKENI to je njihov posao. Time se bave! To im je u opisu radnog mesta, ali izvini sta ce pekar da brije noge?
Da mu dlaka ne upadne u hleb???
Slazem se sa tobom.... Ali ne podrzavam za rozu majicu!
Normalno je da decko ne smrdi i sl. To se podrazumeva, ali ovo je preterivanje!
pr. Kad sam otisla u "Avangardu" u NS - u da kupim jaknu, na jednoj polici sam videla UNI-SEX patike i to zlatna varijanta i srebrna varijanta... To vec nije briga o izgledu vec pederisanje! Daj bre, tipovi nose roze patike...
|
_________________ Baš je dobro biti ja,
ni sa kim se ne bih menjala,
i kad bih se opet rodila,
ja bih opet bih bila ja!
* B.I.T.C.H. 4EVER *
Being In Total Control of Herself
|
|
|
|
|
Eliot je sreda Odomaćeni član
|
Datum registracije: 15 Jul 2005 Poruke: 1128
|
|
ne...
ja volim opustene muzjake, koji vode racuna prvenstveno o higijeni i imaju izgladjen stil oblacenja, pa makar to bio i 'klosarski'.
|
|
|
|
|
|
jeca-mica Upućeni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 17 Dec 2005 Poruke: 438 Mesto: beograd
|
|
to mi je skroz ok...ako je sa ukusom....
nema razloga da muskarci to ne rade/ne nose...
|
|
|
|
|
|
Crno i zlatno Banovan! Šetaj svoju štiklu
|
Godine: 42
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 2778
|
|
rizmal je napisao/la sledeće: | e pun mi je fax takvih i grozim se toga cak sta vise isto ih gledam kao i pedere jer mi izgledaju isto i jedni i drugi........ |
i moj faks ih je pun i još ih moram svaki dan gledati tako mi idu na živce. Ima jedan koji me posebno nervira, stalno nosi košuljice, svaki dan druga boja, frizurica, bradica, cipelice, kaputić i motorčić
druga ženska! Nemam ništa protiv da netko brine za svoj izgled, ali što je previše previše je!
A najgore mi je ljeti kad na plaži sretnem grupicu Talijana. Nabijaju mi komplekse! Znaju bolje depilirati noge od mene!
|
|
|
|
|
|
Uniqa Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 26 Okt 2006 Poruke: 159
|
|
osobno,mislim da svatko ima pravo na svoj izbor,al ipak ja to nebi mogla podjeti...takda ono 0 bodova za njih=)
|
|
|
|
|
|
jelenaShe Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Okt 2005 Poruke: 191 Mesto: BanjaLuka
|
|
Meni je bilo smjesno vidjeti nekog tipa kao malen, nabijen, kao mrga neka kad se guzva malo rascistila ja skontala on nosi neku usku majicu sa velikim cvijetom na njoj a kako mi je to bilo smijesno
|
|
|
|
|
|
emotivnalooda Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 47
Datum registracije: 27 Nov 2005 Poruke: 124 Mesto: Subotica-Palic
|
|
ma daaaj...pi..ne znam ja volim muskarce u pravom smislu te reci..
|
_________________ Toliko koliko sam ja slaba ti nikad neces biti jak.. |
|
|
|
|
smixy Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 21 Sep 2006 Poruke: 227
|
|
Nemam nista protiv kada je muskarac izdepiliran, drago mi je da vodi racuna o sebi. Muskaraci u roze majci ili roze dzemperu mi uvek prvo zapadnu za oko i to mi se jako svidja, a sto se pudera tice to mi je previse, pa i ja ga koristim dva do tri puta godisnje.
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|