:: |
Autor |
Poruka |
Djole_BG Dobro upućeni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 22 Jun 2005 Poruke: 700 Mesto: Beograd
|
|
nije bitno, po meni, sta ima na sebi, da li je to mini suknja, ili su to farmerke, vazno je da zna to da nosi. mislim da odeća ne čini u tolikoj meri nekog da bude seksipilan! mozes da vidis devojku extra obučenu, ali da se ponaša bahato. seksipilnost je u pogledu, pokretima,stavu, načinu komuniciranja...
|
_________________ Cilj opravdava srestva !!! |
|
|
|
|
zmaster1911 Upućeni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 19 Maj 2005 Poruke: 436 Mesto: Cape Town
|
|
Tacno. Nije bitno sta nosi, vec kako se nosi
|
_________________ [img]http://img276.imageshack.us/img276/690/zm504yb.gif[/img] |
|
|
|
|
_GaMBiT_ Odomaćeni član
|
Godine: 35
Datum registracije: 25 Dec 2005 Poruke: 1173
|
|
Za mene je najseksipilnija zena na svijetu moja djevojka. Stvarno kad god je vidim dah mi zastane, mozak mi se zablokira, i ne znam jesam li posao ili dosao. Ona misli da ima neku kilu viska, ali mozda i ima, ali meni je uvijek sexy. Jednostavno, kao sto je eliot je sreda rekla, ima nesto u svom pogledu, u svojim pokretima, u svom govoru... To je malo tesko opisati, ali jednostavno za mene, ona je najsexy djevojka na svijetu.
Slazem se sa budidobar i sa eliot je sreda, najbolje su definisali sexipilnost.
|
|
|
|
|
|
Eliot je sreda Odomaćeni član
|
Datum registracije: 15 Jul 2005 Poruke: 1128
|
|
Izuzetno mi je drago da cujem da neko tako govori o svojoj devojci...
|
|
|
|
|
|
_GaMBiT_ Odomaćeni član
|
Godine: 35
Datum registracije: 25 Dec 2005 Poruke: 1173
|
|
Eliot je sreda je napisao/la sledeće: | Izuzetno mi je drago da cujem da neko tako govori o svojoj devojci... |
Meni je izuzetno drago sto imam takvu djevojku,pa da mogu tako govoriti o njoj I nikad ne gledam sta je obukla, jer nista mi mrze nema od cura koje se nabiju na stikle, izbace pola guze, obuku, haman pa samo grudnjak, i dignu glavu do neba. Takve djevojke su mi odvratne, a ne sexipilne. Svoju dragu najvise volim zbog toga sto se normalno oblaci, iako svaki komad odjece na njoj izgleda posebno. Pocesto joj imam obicaj reci da bi mi bila sexy i kad bi obukla gumene cizme, i dimije (ako znate sta su dimije ) jer stvarno najvise je sexipilnosti u pogledu, pokretima i govoru Bar za mene...
|
|
|
|
|
|
Vlada Z Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Dec 2006 Poruke: 153
|
|
ako pored izgleda u sebi ima nesto vise,nesto sto te tera da je imas
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|