www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Pretjerujete li s odlascima kozmeticaru
Strana prethodna  1, 2, 3  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Moda i lepota ~
::  
Autor Poruka
andrejica
Tico & Ada
Tico & Ada

Godine: 39

Datum registracije: 04 Jan 2005
Mesto: Subotica

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Nov 17, 2006 12:53 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

e o tome sam bas pricala.. jednom odete,moracete posle cesce da odlazite.. isto je kao i sa brijanjem,jednom se obrijes posle ces stalno morati.. Laughing

thorn
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Datum registracije: 30 Jul 2005

usa.gif
PorukaPostavljena: Sub Nov 18, 2006 1:40 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

uopste se ne slzem da ako odes kod kozmeticarke cesce odmah koza postaje ovisnik...... Rolling Eyes ........ja mogu da idem dva puta mesecno, a mogu da ne odem koliko hocu.......kozmeticarka nije dermatolog, pa da se ovisi od tih tretmana.......ja licno volim da odem jer u danasnje vreme kada je vazduh zagadjen, kada hrana nije vise ono sto je nekad bila, smatram da je kozi (izmedju ostalog) potrebna svaka nega koju covek moze sebi da priusti...... Exclamation .......da nije tako niko od nas ne bi stavljao svakakve kremice, maske, itd.,......jer se po ovoj teoriji moze, ne daj boze, postati ovisnik i o kremicama i slicno....... Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes............moja kozmeticarka ne cisti moje lice svaki put......skoro nikad, jer mi to nije potrebno, ali zato radi relaksirajuce masaze lica, aromatherapy tretmane (decleor kozmetikom) i zato mi je koza cista, ten izvanredan, i nikad se ne bih odrekla tog "luksuza"........ 8)

sto se solarijuma tice, tu se slzem, nikad bila, nikad ni necu.......ne volim sveze pecenu, neprirodno narandzastu boju koze....... Wink

diplomata je onaj ko cetiri puta meri pre nego sto nista ne kaze........

josé luis
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 12 Nov 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Nov 21, 2006 6:19 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ne idem kozmeticaru tako cesto, depilacija, manikir

Moytsa
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 43

Datum registracije: 11 Dec 2005
Mesto: St

croatia.gif
PorukaPostavljena: Uto Nov 21, 2006 7:32 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nikad nisam bila kod kozmeticarke i nemam namjeru otici. Sva sreca da imam dobre gene i dobru kozu.

Lea20
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 21 Apr 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Nov 28, 2006 6:43 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

jednom sedmicno i mislim da je to sasvim ok...

margitrad
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 41

Datum registracije: 25 Maj 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 05, 2006 3:46 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Idem otprilike na dvadeset dana i ne znam da li je to mnogo ili malo

semidelux
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 36

Datum registracije: 05 Dec 2006
Mesto: NS

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 05, 2006 10:15 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

moja mama je kozmeticarka. jeeeej...ima to svojih losih strana, za ruckom mi smeka sve mitisere i bubuljice.

depilacija
ciscenje lica pred mendzu

Annabel_Lee
ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
<b>ஐ NaUgHtGeLiC ஐ</b>

Godine: 42

Datum registracije: 02 Feb 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Jan 14, 2007 2:33 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Jednom u 2 meseca (mada nekad prođe malko više Embarassed ) na tretman lica, prema savetu moje kozmetičarke, to je optimalno Wink

moncheri
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 36

Datum registracije: 24 Mar 2006
Mesto: zgb :)

croatia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jan 14, 2007 8:17 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ne idem kozmetičarki... pa da još i na to trošim novce... pih.. xD

merymca
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 48

Datum registracije: 28 Jun 2005
Mesto: da mi je u 'PUSTINJU'

slovenia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jan 16, 2007 2:00 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

nejdem....jedino ako odem koji put u solarij inače drugo ništa...

mimica55
Upozorenja: 1 od 3

Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 42

Datum registracije: 22 Okt 2006
Mesto: Niksic

montenegro.gif
PorukaPostavljena: Pon Jan 22, 2007 7:44 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

jos uvijek nijesam radila nijedan kozmeticki tretman

kiki1979
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 45

Datum registracije: 13 Mar 2006
Mesto: Bec

croatia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jan 23, 2007 12:58 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

posto radim kao kozmeticar nije mi potreban jer sve sama radim

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Moda i lepota ~ -> Pretjerujete li s odlascima kozmeticaru Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3  sledeća
Strana 2 od 3

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon