www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Zivot i rad u velikom gradu ili manjem mestu
Strana prethodna  1, 2, 3  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Škola, fax, posao ~
::  
Autor Poruka
allexandar
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 21 Mar 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Nov 27, 2006 5:41 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

i ja mislim da najvise zavisi od osobe

Milena Carica
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Datum registracije: 11 Avg 2005
Mesto: Cik pogodi?! :-)

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Dec 01, 2006 1:23 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja sam za veliko mesto. Veliki grad, velika konkurencija, bolje dokazivanje, veca plata, brzi nacin zivota...

lek ali ne i zdravlje,
seks ali ne i ljubav.
Para vrti, ali sreca moze vise!!
Gde ponos dodje po svoje, tu ljubav kofere vec pakuje!

dzonisa
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 43

Datum registracije: 17 Avg 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Feb 11, 2007 11:39 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

mislim da su mu vece sanse u velikom gradu,jer ima vise mogucnosti

mar4kos
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 44

Datum registracije: 09 Dec 2006

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Ned Feb 11, 2007 11:52 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

definitivno u velikom gradu,veliko mesto velike sanse za uspeh

Ohanzee
Banovan!

.:Tale Believer:.
<b>.:Tale Believer:.</b>

Datum registracije: 11 Feb 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Jul 15, 2007 6:07 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pojedinac moze veliku platu da ima i u malom i u velikom gradu.... kada dobro radis svoj posao... nije ti nikakav problem da se zaposlis gde god hoces....
u velikom gradu ima vise upraznjenih radnih mesta i vece su sanse da se zaposlis.... ali.... na kakvom radnom mestu....
znam iz iskustva... lakse mi je bilo da nadjem posao u Beogradu nego u Kraljevu... veca je paleta poslova... zaposlis se i radis od jutra do sutra.... pola dana provedes jurcajuci za necim.... vremena za odmor nikako....
dok... u Kraljevu.... zaposlis se.... radis u okviru "normalnog" radnog vremena.... usput se odmaras, zabavljas se, vidjas sa prijateljima gad god pozelis, sve ti je na dohvat ruke, manje ti para treba da sebi priustis nesto... vise ustedis.... jednostavno ne brines.... kada dostignes neki nivo u poslu.... posao te sam trazi....
za ovo sto radim u beogradu bih bio nesto vise placen.... ali.... da li vredi zbog posla izgubiti jedan solidan drustveno-socijalni zivot
Evo na primer.... sada cu da zovnem prijatelja da popijemo pice u gradu.... za manje od pola sata cemo se naci.... a u Beogradu.... morao bih sada da ga pozovem i da zakazem vidjanje za sedecu nedelju... da nesto zakazujem ovde u Kraljevu Rolling Eyes .... prodjem gradom i iobavim sve sto hocu.... u Bogradu moram da planiram narednih mesec dana sta cu da radim...
Vise radosti ima u malom gradu nego u velikom, manje zla, vise ljubaznijih ljudi i mnogo manje depresije i nervoze Smile

A plata... konstantno raste Smile

dameski
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 43

Datum registracije: 19 Dec 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jul 15, 2007 8:11 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

mhm

jedinoi se slazem da mozda u manjim mestima jesu neke stvari jevtinije ali...

kao sto kazu, veliki grad, mnostvo ljudi, velika zelja za dokazivanjem, ostvarivanje kontakata na svim mestima, bez vecih ogovaraja, ko , sta i kako, jer se naravno u manjem mestu sve zna..

kakve to veze ima, samo mi nije jasno, da li daljina ima veze sa tim da li cu da se vidim sa nekim....ako je moja i njegova zelja velika, nista nas ne moze spreciti da se vidimo....pa makar i na pola puta...

ili zamisli da smo 5 minuta udaljeni jedno od drugoga a jednostavno nemamo vremena da se vidimo

nije stvar u tome Wink

" I know the way to fuck them all...."

Vilenjakinja
Sašina Kumica
<b>Sašina Kumica</b>

Datum registracije: 28 Mar 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Sep 12, 2007 2:24 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Veči grad ili misto veča mogučnost za uspjeh Very Happy

~SonicLady~
~Smiley~
~Smiley~

Godine: 39

Datum registracije: 12 Avg 2004
Mesto: tamo negde

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Sep 12, 2007 2:39 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Mislim da sve zavisi od osobe, postoje ljudi koji se lakše snalaze u sporijoj okolini, kao i oni koji ne mogu da žive i rade bez večite frke, trke, gužve koje su osnovna obeležja života u velikom gradu... Jeste, veliki grad nudi više šanse za zaposlenje, ali ostanak na samom poslu je sve manje siguran, i ako ne umeš da se snađeš i ako nisi fleksibilan u velikoj meri - u velikom broju slučajeva propadaš...

Betty Boo
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 12 Sep 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Sep 13, 2007 2:33 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja zivim u Beogradu od rodjenja i vrlo rado bih ga menjala sada za neki drugi grad. Narocito kad prosirenje porodice dodje na red i slicne stvari. Raduje me sto cu se uskoro preseliti u manji gradic u Fr. i nadam se da je i tamo mirniji zivot kao i u manjim gradovima u Sr. Meni je definitivno dosta i obaveza, stalne zurbe negde, hronicnog nedostatka vremena za neke stvari i slicno. Primecujem da ljudi u manjim gradovima zive opustenije, imaju vise vremena za sebe i svoje prijatelje, a plate su slicne kao u Beogradu dok su cene stanova i hrane mnogooo jeftinije. Plus sve obaveze covek moze da obavi jako brzo jer mu je sve blizu. Ja kada idem ovde kod lekara opste prakse moram da zakazem nedelju dana ranije pa onda da izdvojim celo pre podne da bi otisla (2 autobusa u jednom pravcu) do lekara i vratila se. A gde su druge stvari ?! Rolling Eyes Odusevilo me je kako se zivi na primer u Jagodini ili u Indjiji. Kako su to mali gradovi a sve im je na dohvat ruke i lepo se zivi...

Nuklearna_baklava
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 37

Datum registracije: 06 Jan 2008
Mesto: kosovksa mitrovica

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jan 14, 2008 12:14 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

sve zavisi gde si naviko,ja sam rodjen ovde iako nije tako malo mesto vise mi se svidja nego sta znam BG,NS itd. Malo mesto znas svakog svako te zna,zivis mirno,bezbrizno! veliki grad je dzungla!

*kissy*
*zauvijek njegova*
<b>*zauvijek njegova*</b>

Datum registracije: 05 Sep 2006
Mesto: između jave i sna,vrha i dna

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Jan 14, 2008 2:47 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

sve ovisi o tome kakva je osoba i njen karakter...mislim da je lakše napredovati u velikome gradu...ali opet ljudi koji dolaze iz manjih mjesta više vole ostati raditi tamo nego doći u neki veliki nepoznati grad.... ja osobno volim velike gradove

**hell&granger neka vam je sa srećom**

carmen90
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 34

Datum registracije: 09 Maj 2007
Mesto: ***3 metra iznad neba***

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jan 24, 2008 12:00 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

hm....pa ja sam iz prilicno malog grada.....i jedva cekam da odem u neki veci,jer volim brz nacin zivota,frku,trku,puno sadrzaja i obaveza Smile

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Škola, fax, posao ~ -> Zivot i rad u velikom gradu ili manjem mestu Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3  sledeća
Strana 2 od 3

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon