:: |
Autor |
Poruka |
Celik19 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 30 Sep 2006 Poruke: 77
|
|
... neka zena kao navijacica ... u fudbalu
|
|
|
|
|
|
Vilenjakinja Sašina Kumica
|
Datum registracije: 28 Mar 2006 Poruke: 120889
|
|
Nogomet nije za žene, ne pristaje im. To je muški sport.
|
|
|
|
|
|
EGO! Stojke's bitch!
|
Godine: 34
Datum registracije: 25 Sep 2006 Poruke: 5644 Mesto: U svom svetu tame,ušuškana u kolevci samoće i neostvarenih želja,izgubljena u sopstvenom životu
|
|
Rile_Master je napisao/la sledeće: | Pa ne znam...meni je jako smesno da gledam zenski fudbal ali nemam nista protiv toga.Lepse mi deluje da devojke gledaju fudbal i da prate utakmice nego da ga se aktivno bave time... |
Slažem se.
Devojka treba da bude na tribinama da navija za svog dečka ili klub, a ne obrnuto.
Naopako, na šta liči fudbalerKA u suknji? Užas!
|
_________________ Baš je dobro biti ja,
ni sa kim se ne bih menjala,
i kad bih se opet rodila,
ja bih opet bih bila ja!
* B.I.T.C.H. 4EVER *
Being In Total Control of Herself
|
|
|
|
|
jura_vz Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 34
Datum registracije: 15 Dec 2006 Poruke: 65
|
|
žene ne prate nogomet nego nogometaše
|
_________________ jurch |
|
|
|
|
felipe007 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 31 Dec 2006 Poruke: 207
|
|
|
|
|
gogio Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 35
Datum registracije: 14 Maj 2006 Poruke: 67 Mesto: Herceg Novi
|
|
Ma za zene svugdje ima mjesta
|
|
|
|
|
|
Zloky Dobro upućeni član
|
Godine: 37
Datum registracije: 17 Jan 2006 Poruke: 687 Mesto: Buna
|
|
Mjenjate li dresove ili grudnjake poslije utakmice
|
_________________ Ništa mi ne može ovaj DaN pokvarit!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
|
Konjanik Ludi Bosanac
|
Godine: 45
Datum registracije: 29 Avg 2006 Poruke: 24027 Mesto: Na žalost, Velenje
|
|
gledao sam i ženski fudbal dosta puta. i pamtim par dobrih utakmica. ipak, na kraju, složit ču se sa Riletom. Ja znam po sebi, baš bi volio da npr sa djevojkom odem na kakvu utakmicu ili da je gledamo skupa. to bi mi baš bilo ono kul.
|
_________________ Kako bolan nema Bosne, a Neretva huči, kako bolan nema Bosne a Miljacka teče, kako bolan nema Bosne a Sana ide.
Ti misliš da ona ne ide, ali sagni se hajvanu, pogledaj, ide Sana, ide Sava, ide Drina, ide Vrbas, ide Bosna, ide Ukrina, ide Lašva. |
|
|
|
|
Dobermani Iskusni član
|
Godine: 45
Datum registracije: 31 Jan 2007 Poruke: 901
|
|
Nisu one za to, mada extra je gledati ih dok se bore za loptu.
|
|
|
|
|
|
Avram007 ..::Darkmen X::..
|
Godine: 36
Datum registracije: 08 Maj 2005 Poruke: 3247 Mesto: ..::Under the sea::.. {KG~SV}
|
|
Dobermani je napisao/la sledeće: | Nisu one za to, mada extra je gledati ih dok se bore za loptu. |
Slazem se, tu si u pravu.
|
|
|
MEDOLINA Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 51
Datum registracije: 13 Maj 2007 Poruke: 48 Mesto: SUBOTICA
|
|
ma dobre su one,jedino mi se ne svidja sto na kraju utakmice ne menjaju dresove kao pravi fudbaleri.
|
_________________ ZIVI I PUSTI DRUGE DA ZIVE |
|
|
|
|
Sascha336 * Vatreni delija *
|
Godine: 51
Datum registracije: 06 Dec 2004 Poruke: 39701 Mesto: BEC/Srbija
|
|
18. jun 2007. | Izvor: Tanjug
Fudbalerke Srbije u Rejkjaviku
Selektor ženske fudbalske reprezentacije Srbije Perica Krstić saopštio je spisak igračica za utakmicu protiv Islanda, koja se 21. juna igra u Rejkjaviku u okviru kvalifikacija za prvenstvo Evrope.
Na Krstićevom spisku je sledećih 18 reprezentativki:
golmani: Tatjana Soiljković i Irena Miljković, odbrana: Dragana Tomić, Milena Mitić, Jelena Dimitrijević, Zorica Karadžić, Marina Šišković, Vanja Stefanović i Lidija Stojkanović, srednji red: Katarina Jović, Tamara Jovanović, Jovana Sretenović, Milena Pešić, Marina Nešić i Danka Podovac, napad: Suzana Stanojević, Danijela Trajković i Vesna Smiljković.
Krstić je na konferenciji za novinare u sedištu Saveza podsetio da je ovo druga utakmica našeg nacionalnog tima u trećoj kvalifikacionoj grupi u kojoj su i selekcije Francuske, Islanda, Slovenije i Grčke.
"U Sloveniji smo pobedili sa 5:0 i naš cilj je osvajanje drugog mesta u grupi koje vodi u baraž. Island je opasan rival, do sada je jedini pobedio favorita u našoj grupi, ekipu Francuske, ali nama je dobro poznat njihov način igre. Verujemo da možemo da im uzmemo bar jedan bod i na taj način otvorimo svetliju stranicu ženskog fudbala u Srbiji", rekao je Krstić.
Utakmica Island - Srbija igra se u Rejkjaviku 21. juna u 19.15 časova.
|
_________________ I C E M A N |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|