www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Sex
Strana prethodna  1, 2, 3  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJEGOVA soba ~
::  
Autor Poruka
NeJoCu
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 38

Datum registracije: 05 Jun 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Jan 28, 2007 6:31 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

sex je neophodan!!!!

Laughing

grgam
LooDjak
LooDjak

Datum registracije: 26 Avg 2006
Mesto: tu u blizini

croatia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jan 28, 2007 10:53 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

potpuno se slazem sa Crno i Zlatno Wink Wink Wink Wink

kravalol
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 29 Jan 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Jan 29, 2007 2:31 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

fizioloska potreba kao hrana i voda samo je evoluciom iskontrolisana razivtkom neokorteksa... :/ odgovor je tako lak

majk.g4
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 45

Datum registracije: 30 Sep 2006
Mesto: negde daleko al opet blizu

austria.gif
PorukaPostavljena: Pon Jan 29, 2007 9:46 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

e to je neophodno sta ima lepseg od toga mislim da nista a i zdravo je
znaci vise bolje je

bozayu
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 47

Datum registracije: 12 Jan 2005

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pon Feb 05, 2007 12:23 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pa muskarci imaju dve glave pa se desi da nekad razmisljamo sa manjom glvom

$aša
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 35

Datum registracije: 19 Jan 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Feb 06, 2007 12:14 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nije sex samo muškarcima u glavi,u mnogo više slučajeva je on bitniji devojkama, samo to one vešto prikrivaju!!!

-Iva-
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 41

Datum registracije: 13 Mar 2007
Mesto: Arandjelovac

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Mar 25, 2007 11:30 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa zato sto veoma malo njih znaju iskreno da vole!Kad nauce da vole nece misliti samo na sex! Razz

dushi333
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 40

Datum registracije: 02 Feb 2007
Mesto: Tetovo

macadonia.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 26, 2007 12:37 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

naravno da je tako jer da ne bi bilo sexa ne bismo se rodili

pussycatvk
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 40

Datum registracije: 09 Feb 2007
Mesto: Vinkovci

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 26, 2007 4:04 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Seks rules!! Laughing hehe... pa aj nek mi bar netko kaže da mu seks nije jedan od najvažnijih prioriteta!! Meni je, a žensko sam, i nije mi bed pričat o tome! Nekad sam prava nimfomanka. Twisted Evil hehe...

nesa_bulje_mesa_2
Banovan!

Upućeni član
Upućeni član

Godine: 37

Datum registracije: 24 Mar 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 26, 2007 4:23 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Meni nije samo to na pameti ali mnogo mi je bolje kada ima sexa nego bez njega,jednostavno takva nam je priroda !!!

qzma1981
Upućeni član
Upućeni član

Datum registracije: 17 Maj 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Apr 01, 2007 1:20 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sex=Potreba...Treba namiriti svoje potrebe....samo sto su te potrebe ko nekog bas bolesnio izrazene!
Sex= Nebitno da li si musko ili zensko !

felipe007
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 31 Dec 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Apr 01, 2007 2:31 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

a taki smo sta mos...to je tako vecinom i kod zenskih samo one to nece da priznaju

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJEGOVA soba ~ -> Sex Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3  sledeća
Strana 2 od 3

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon