:: |
Autor |
Poruka |
S*A*S*A Alll rights reserved

|
Datum registracije: 27 Maj 2004 Poruke: 13969 Mesto: Srbija

|
|
Vanesa -Cetiri strane sveta tu sam ti postavio .......sledeca zelja kad budes imao 218 poruka
|
|
 |
DJOLENZI Upućeni član

|
Godine: 37
Datum registracije: 10 Mar 2006 Poruke: 308 Mesto: Beograd

|
|
Nema frke,hvala za ovo!
|
_________________ Kad ja tamo, kad ono medjutim  |
|
|
|
 |
DJOLENZI Upućeni član

|

|
|
Posto imam 216 postova a rekao si 218 za zelju jel ne bi bila frka da mi postavis Bojana Bjelica i Indy - Ekspresno, pa kad budem imao vremena ostavicu jos postova...Plizzz
|
|
|
|
 |
Car Dusan-Silni Administrator i domaćin

|
Godine: 57
Datum registracije: 09 Jun 2002 Poruke: 7770 Mesto: Kraljevo / Frankfurt

|
|
|
|
 |
DJOLENZI Upućeni član

|

|
|
E sad ne znam predispozicije, prosli put si mi rekao za zelju 218 postova,sad imam toliko a vec sam jednu ispunio i sad me zanima da li mogu da iskoristim za jos jednu pesmu ili moram jos da sakupim postova da bi mogao da trazim?
Ako mi ne treba post za zelju molio bi te da mi postavis od Ace Pejovica - Kuda ide ovaj zivot...Unapred hvala...Pozzz
|
|
|
|
 |
_GentlemaN_ ~~Real_ToxiC~~

|
Godine: 36
Datum registracije: 22 Jun 2005 Poruke: 12091 Mesto: jedno je Sarajevo, da se zna

|
|
Pa da si procitao predispozicije odnosno nas Pravilnik onda bi i znao koliko moras da imas postova za narednu muzicku zelju....
Zelja ce ti biti ispunjena nakon 268 posta...
|
|
 |
DJOLENZI Upućeni član

|

|
|
Batice sad pored postavljanja pesme moras malo i da mi pomognes
Treba mi pesma ciji znam samo refren koji glasi "djavolu bi dusu dala za njega ja ga volim zato sto je veseljak" mislim da tako ide, ako znas koja je postavi je...Pozz
Nasao sam pesmu, malo se potrudio taman da vas oslobodim muka...
p.s. Ne znan da obrisem vec napisanu poruku zato sam isao u edit da vam dodam ovo pozz
|
|
|
|
 |
DJOLENZI Upućeni član

|

|
|
Vanja Zelenski i Goga Sekulic - Sve ti dao...
Imam verziju samo od Vanje Zelenskog, pa ako imate i ovu postavite please...
Pozdrav, posle duzeg vremena! ))
|
|
|
|
 |
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~

|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...

|
|
Pesma se nalazi ovde Vanja Zelenski i Goga Sekulic - 2008 - Sve ti dao
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
|
|
 |
DJOLENZI Upućeni član

|

|
|
Hvala za proslu zelju.
Sada ako moze, Sinisa Vuco 2001 - Svice dan...
|
|
|
|
 |
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~

|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...

|
|
Evo je Sinisa Vuco - Svice dan
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
|
|
 |
DJOLENZI Upućeni član

|

|
|
Aca Lukas - Kada odu svatovi
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|