:: |
Autor |
Poruka |
nektarinica Upućeni član

|
Datum registracije: 15 Mar 2006 Poruke: 375 Mesto: Singidunum

|
|
paja1911 je napisao/la sledeće: | ma vi zene ste najgore.Kad se mi slikamo sa drugaricama,zagrlimo ili tako nesto odmah skacete na nas,zvocate,...Mi kazemo da je to samo drugarica,ali vi n prestajete.Al zato vi kad se slikate ili bilo sta sa drugom,onda to nije nista,to je samo drug,kako moze nesto da bude izmedju vas.Ajde nek bude da je ok da reagujete ljubomorno kad smo sa drugaricama,a zasto onda nikad ne dozvolite da i mi reagujemo tako,kao da se vase prijateljstvo toliko razlikuje od naseg?P.S. Bas sam smor  |
Nisi u pravu!Ali,shvatices...do dodje sa godinama!
To nema veze sa polom,negom sa karakterom jedne osobe,bila ona muska ili zenska......
Pitanje je nepovrenja,nesigurnosti ali isto tako i mozda neiskrenosti i 'skrivanje' necega od strane druge osobe
|

|
|
|
|
 |
joki_carica Upućeni član

|
Godine: 37
Datum registracije: 30 Apr 2006 Poruke: 332 Mesto: my own world

|
|
do sada je skoro svaki moj dechko mislio da ga varam... svashta!
jednostavno, imam nekolicinu drugova sa kojima imam zaista prisan odnos, druzim se sa njima skoro odkad za sebe znam... vecina to jednostavno ne moze da shvati...
slazem se sa nektarinicom da je to pitanje karaktera neke osobe a ne njenog pola..
|
_________________ [img]http://img.freecodesource.com/gallery/images/banners/prod_136_2274.jpg[img/] |
|
|
|
 |
RunnerSG Upućeni član

|
Datum registracije: 09 Jun 2006 Poruke: 426 Mesto: ...tamo gde ti nisi...

|
|
I meni se jednom isto tako slicna situacija desila...
MOja dewojka i ja smo tad bili zajedno oko 2 meseca, i u skoli od nekoga je cula kao da sam je prewario, i cula je kao da sam se ja ljubio sa tom (ne znam ni ja sa kom) i kao da sam prestao i rekao toj dewojci da nemogu wise, kao da wolim jelenu...
Narawno to nije bilo ni blizu istine, nisam je prewario...
Pouka: lakse je powerowati na laz nego na istinu - wezano za owo !!!
|
|
|
|
|
 |
Majda_T Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 13 Jul 2006 Poruke: 155

|
|
ja sam cesto sumnjala u svog momka..mislim da jos uvijek sumnjam..i kad nemam razloga za to
|
|
|
|
|
 |
goga20 ~lavica~

|
Godine: 40
Datum registracije: 30 Dec 2004 Poruke: 1092 Mesto: Linz

|
|
Ja neslusam na price drugih meni treba "crno na belo" ako ja nadjem nesto kod decka sto ide na to da me je prevario znaci imam neki dokaz u rukama ako on kaze da me nije prevario onda mora to da dokaze na isti nacin kao i ja.
|
|
|
|
|
 |
qzma1981 Upućeni član

|
Datum registracije: 17 Maj 2005 Poruke: 266

|
|
POverenje je kljucna stvarr!Ako ne veruje ne treba se ni objasnjavati!
|
|
|
|
|
 |
dzonisa Dobro upućeni član

|
Godine: 43
Datum registracije: 17 Avg 2006 Poruke: 654

|
|
u vezi je najbitnije poverenje,i ako ga nema jebes vezu.mada to ti je u zenskoj psihi,da sumnja
|
|
|
|
|
 |
Anđela inso umjetnica

|
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293

|
|
Ja razumijem da se cura brine da je dječko ne prevari, ali čekaj stani malo - to znači da mu ne vjeruješ dovoljno. Kažem - dovoljno. A i za to vjerojatno postoji neki razlog, tako da ne treba da razbijaju glavu o tome da li ju je dječko prevario ili ne - već da lijepo, na fin način razgovaraju o njihovoj vezi i što je to uopće glavni problem.
Ja lično takve situacije nisam imala jer ne mogu zamisliti sebe da se ,,bavim,, time.
|
|
|
|
|
 |
mala_206 Iskusni član

|
Godine: 42
Datum registracije: 10 Jan 2006 Poruke: 902

|
|
dzonisa je napisao/la sledeće: | u vezi je najbitnije poverenje,i ako ga nema jebes vezu.mada to ti je u zenskoj psihi,da sumnja |
Eto samo su žene ljubomorne ma kako da ne. Posebno bez razloga.
Ako si joj već pričao o svojim prijateljstvima, trebao si joj pokazati slike. Ružan je osjećaj kada se nađeš u takvoj situaciji, posebno ako te dugo nema. Žene su jako emotivne (možda nekad i previše) i pogađaju takve situacije.
|
_________________ Prestaću te voljeti tek kada slijepi slikar uspije naslikati zvuk pada latice ruže na stakleni sag dvorca, koji nikada nije postojao! |
|
|
|
 |
Ela85 Upućeni član

|
Datum registracije: 29 Okt 2005 Poruke: 439 Mesto: Beograd

|
|
Nisu samo zene ljubomorne....ljubomorni su i muskarci.. jedan moj decko je bio toliko ljubomoran da mi nije "dao" da imam bilo kakvog druga...da odem na kafu sa drugom, sanse nije bilo...
jednostavno nije znala razlog zasto si joj pricao o toj devojci a slike joj nisi pokazao, tu je bila tvoja greska....
|
_________________ Ne dozvoli da pogresni ljudi usetaju u tvoj zivot, pomute bistinu tvojih ociju, nateraju da volis sto oni vole i da zaboravis ono sto oni ne znaju... |
|
|
|
 |
annaxy Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 29 Jun 2006 Poruke: 45

|
|
po prirodi sam jako sumnjičava osoba, al vjerujem samo u ono što vidim
|
|
|
|
|
 |
maucetung Prijatelj foruma

|
Godine: 44
Datum registracije: 04 Dec 2005 Poruke: 4360 Mesto: Sremski Karlovci

|
|
Ljubomora i posesivnost su dve najvece gresku u vezi,braku...
Po prirodi sam posesivna ali i ljubomorna!
Sta je moje -to je samo moje! Tude -ne diram!
Jedared sam i ja mislila da me muz vara-a on jadan radio dve smene (100% provereno)
|
_________________ Ta tvoja oka dva,dva mala badema
sto mi ih posla Bog protiv vradzbina.
Umesto ordena na mojim grudima,
nocas su zaspala! |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|