:: |
Autor |
Poruka |
Ortel Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 10 Maj 2006 Poruke: 13

|
|
|
|
 |
Reponja Upućeni član

|
Godine: 39
Datum registracije: 13 Avg 2005 Poruke: 335 Mesto: Novi Sad

|
|
Nisam bas nesto putovao, ali Carigrad je na mene ostavio najlepsi utisak. A najdosadnije mi je bilo Valjevo. Veoma lep grad, ali sta to vredi kad u samom centru (pesacka zona) nema ni besnog kera.
|
_________________ Milo moje, mimo tvoje volje
sve nas ceka pet asova ka dolje! |
|
|
|
 |
TweexY Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 24 Sep 2006 Poruke: 116

|
|
Ocarao me Bec i Zagreb, aaa Minhen uzas... Ni Pariz mi se nije dopao, lijepo izgleda, ali sam ja vajda ocekivala mnogo vise..
|
|
|
|
|
 |
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~

|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...

|
|
Molim clanove da obavezno obrazloze svoje odgovore
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
|
|
 |
samo_san Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 15 Apr 2007 Poruke: 105

|
|
barcelona....sama ta spanska atmosfera,njihova opustenost,veselost cini da jednostavno nikad nije dosadno...kada se na to doda prebogat kulturno-zabavni sadrzaj grada,onda je to definitivno dobitna kombinacija. Za najdosadniji cujem da je Bec,nisam bio ali kazu da je mrtav iako ima jako lepu arhitekturu
|
|
|
|
|
 |
please Odomaćeni član

|
Datum registracije: 25 Apr 2006 Poruke: 1427 Mesto: pogresna drzava

|
|
amsterdam mi je bio interesantan
(svi detalji su opisani u pesmi bore corbe)
a milano dosadan jer je previse industrijski grad za moj ukus
|
_________________ www.ONE.org |
|
|
|
 |
Gertie ◊Poker Face◊

|
Godine: 38
Datum registracije: 01 Jul 2005 Poruke: 5281 Mesto: Neću da ti kažem, ćelavi!

|
|
Barselona mi se dopala, ima dosta toga da se obidje a najvise me je odusevila katedrala.
Ubedljivo najruzniji grad je Velika Plana, ne znam zasto ali mi je tako tmuran i prljav.
|
|
 |
carmen90 Upućeni član

|
Godine: 34
Datum registracije: 09 Maj 2007 Poruke: 368 Mesto: ***3 metra iznad neba***

|
|
Najzanimljviji grad.....Beograd i Kotor....Zato sto je provod super a gradovi lepi.....I imaju dushu...aa najdosadnija mi je nazalost moja Subotica.....mali grad gde se svi znaju,nema gde da se izadje,nema reke,nema mora, nema planine,sve je nekako ravno...i grad i raspolozenje....Mada kazu da je lep grad...ali niko jos nije rekao i da je zanimljiv
|
_________________ ***I do believe in fairy-tales*** |
|
|
|
 |
Djuka911 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 23 Nov 2007 Poruke: 24

|
|
škorpijica je napisao/la sledeće: | Koji vas je grad ocarao, a koji ostavio ravnodusnim, a iz kojeg ste poneli negativne utiske? Podelite sa nama koji su to gradovi ostavili najjace utiske na vas bilo u pozitivnom ili negativnom smislu i zasto?
Ja licno sam ocarana, odusevljena Pragom, prelep grad koji zaista vredi obici i uzivati u njegovoj lepoti, a najdosadniji grad u kojem sam bila je Solun, to je za mene najdosadniji grad u kojem kao da zivot ne postoji.
Postovi od jedne-dve reci bice brisani, molim clanove da obavezno obrazloze svoje odgovore |
Nisam mnogo putovao po inostranstvu, ali sam obisao dosta gradova u Srbiji...
Mogu reci da su mi kao lepi gradovi u secanju ostali Arandjelovac i Vrnjacka Banja... Jednostavno, neka priroda i spokojnost su me ocarali...
Ali u svakom sam prove, nazalost, samo po nedelju dana, pa mozda to i nije dovoljno vremena da se stekne neki pravi utisak, ali ipak, ta dva grada su me ocarala...
A za najdosadniji grad, pa ne mogu reci da mi je ijedan grad koji sam posetio bio dosadan...
|
|
|
|
|
 |
shadowman77 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 47
Datum registracije: 27 Nov 2005 Poruke: 166

|
|
Najljepsi grad mi je Paris Citiy of the Love i Light. Najtmurniji Teheran
|
|
|
|
|
 |
udri_muski Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 11 Nov 2007 Poruke: 7

|
|
mnogi su me gradovi odusevili ali najvece utiske nosim iz mostara jer je raja super, a mostarke ... poslije kraiskih djevojaka, najljepse djevojke na svijetu!!! dok su me razocarali porec i hameln.
|
|
|
|
|
 |
Kaliopa Upućeni član

|
Godine: 42
Datum registracije: 11 Okt 2004 Poruke: 447 Mesto: Beograd

|
|
Od onih gradova u kojima sam bila, meni su se dopali :
Barselona --izuzetan grad svaka zgrada je drugacija, nema 2 iste, zanimljiva arhitektura, magicne fontane.. zaista poseban grad, zanimljiv, za svakoga po nesto..
Verona mi se takodje dopala..Za razliku od Venecije , koja mi je nekako bas bezveze, ne znam zasto
najdosadniji grad u kojem sam bila : ubedljivo Sisak . Skroz mrtav grad
|
_________________ COME ON BABY, LIGHT MY FIRE !!! |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|