:: |
omiljena marka odjece |
Naf naf |
|
9% |
[ 1 ] |
Zara |
|
63% |
[ 7 ] |
Sisley |
|
0% |
[ 0 ] |
Beneton |
|
27% |
[ 3 ] |
|
Ukupno glasova : 11 |
|
Autor |
Poruka |
smixy Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 21 Sep 2006 Poruke: 227
|
|
Ne patim od marke, nosim sve i svasta. U poslednje vreme cesce posecujem brendirane radnje jer ima kvalitenijih stvari od onih u obicnim buticima. Imam jako mnogo Mangovih i Zarinih stvari, Sisly i Beneton je zaista kvaluitetan, ali mi se cesto ne svidjaju njihovi modeli pa imam samo desetak ili petnestak njihovih stvari. Glasala sam za Naf-naf jer su mnogo, mnogo dobri, imam par njihovih stvari u ormanu i jako sam zadovoljna, ali mi je zao sto u Novom Sadu nema ni jedna njihova radnja.
|
|
|
|
|
|
LaNa83 rizmalovo srculence
|
Godine: 41
Datum registracije: 20 Jun 2006 Poruke: 4308 Mesto: Beograd
|
|
nemam omiljenu marku....nosim sta mi dobro stoji...
|
|
|
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦
|
Godine: 41
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL
|
|
Nemam omiljenu marku ali za odelo neka bude morgan...
|
|
|
|
|
|
Alekssandra Upućeni član
|
Godine: 37
Datum registracije: 31 Jul 2006 Poruke: 314 Mesto: Havaji
|
|
Volim markirane stvari ali nije mi to presudno!I nemam neku omiljenu marku sve zavisi od modela koje ponude!
|
_________________ Umeo si da budes vest da srusis sve mi kule srece gradjene i ostavis me slomljenu da ljubim stope tvoje i da lako kao pero letim,
imedju sna i jave,vecno ziveci u strepnji,da
bih sve to ponovo mogla doziveti.... |
|
|
|
|
filicka *hoppípolla*
|
Godine: 32
Datum registracije: 28 Jan 2006 Poruke: 10884
|
|
Meni je to uglavnom vazno,i to nekad ume i dasamu mene smori...uglavnom su to:Converse(zvezdicu posebno wojim),Nike,Zara,Puma,Extera,UCB,i tako...
|
_________________ DROP IT LIKE IT'S HOT |
|
|
|
|
ada22 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 08 Nov 2006 Poruke: 132
|
|
u zadnje vreme uglavnom kupujem u zari i naf nafu tamo su bas super stvari jako mi se svidjaju, u benetonu uglavnom kupujem tasnice,a ni morgan nije los
|
|
|
|
|
|
sharki Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 12 Okt 2006 Poruke: 83
|
|
Od navedenih je Zara najbolja, mada i Beneton moze da me odusevi a pored ovih NIKE bez konkurencije
|
|
|
|
|
|
inferiorna_akasha *Djevojka iz kolektiva*
|
Datum registracije: 13 Nov 2006 Poruke: 5621 Mesto: ...U zemlji maštanja...
|
|
Lacoste, Gas, Miss Selfridge, Mango.....H&M...itd
|
|
|
|
|
|
sandricicak *mama 2 andjela*
|
Datum registracije: 22 Okt 2006 Poruke: 7174 Mesto: pod sjajem ruzicastih zvezda
|
|
ne patim nesto preterano od markiranih stvari,ali recimo da mi je dolce&gabana omiljena.
|
|
|
|
|
|
merymca Odomaćeni član
|
Godine: 48
Datum registracije: 28 Jun 2005 Poruke: 1249 Mesto: da mi je u 'PUSTINJU'
|
|
morgan.......
|
|
|
|
|
|
Moytsa Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 11 Dec 2005 Poruke: 5000 Mesto: St
|
|
Nemam omiljenu marku. U ormaru imam sve od Terranove, H&Ma i Zare, preko Diesela, i Replaya do Max Mare, Armania i D&G. Ako bas moram izdvojit jednu marku, neka bude Replay... ili mozda Diesel
|
_________________ ~We are all in the gutter, but some of us are looking at the stars.~
Oscar Wilde
|
|
|
|
|
Flower1985 Prijatelj foruma
|
Godine: 38
Datum registracije: 29 Sep 2007 Poruke: 4862
|
|
Max Mara, Gas, Mexx,Fornarina.........i t.d.
|
_________________ ...мяу! |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|