www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

kolega srecan treci spratic
Strana prethodna  1, 2
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~
::  
Autor Poruka
boban11
Upozorenja: 2 od 3

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 40

Datum registracije: 03 Mar 2005
Mesto: Gradiska

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Čet Okt 05, 2006 1:27 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

bravo lopove, samo tako nastavi pa da stigneš vilu jednog dana

pinkie
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 45

Datum registracije: 01 Okt 2004
Mesto: u skrivenom kutku

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Okt 05, 2006 9:36 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

lopove, sta god da kazem necu reci dovoljno da uzvratim jednu od poruka koji si ti ostavio na temi o meni....ali cu ipak reci da je broj spratova apsolutno nebitan kada su u pitanju clanovi kao sto si ti..Uvek sam smatrala da je daleko vazniji utisak i trag koji ostaje iza vas a ne broj napisanih poruka a ti si definitivno ostavio trag..i na tome skidam kapu...Veliki veliki :zagrljaj:

Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander)

držte lopova
Banovan!

Zna tudju muku
Zna tudju muku

Godine: 29

Datum registracije: 14 Nov 2005
Mesto: debian city

argentina.gif
PorukaPostavljena: Čet Okt 05, 2006 7:15 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

@boban11
hvala ti brate moj po crveno beloj boji.

@pinkie
hvala ti pinkie od srca, kompliment od tebe mi mnogo prija.

Boky
¤ The King of Kolo ¤
<b>¤ The King of Kolo ¤</b>

Godine: 40

Datum registracije: 23 Maj 2004
Mesto: Kiciner

canada.gif
PorukaPostavljena: Pet Okt 06, 2006 12:34 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Lopove,

Sve najbolje u daljem radu i daljem druzenju na ovom sajtu .. nadam se da onim razbijanjem tvoje glave ti nisam ubrzao prste koji kucaju na tastaturi Smile .. salim se ja malo nego da se opet vratim na cestitku .. dakle sve najbolje u daljem druzenju i nadam se da cemo se uskoro videti na nekom od spratova.

Pozdrav.

držte lopova
Banovan!

Zna tudju muku
Zna tudju muku

argentina.gif
PorukaPostavljena: Pet Okt 06, 2006 1:27 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

@boky
Zemo, zemo, zem...Hvala ti od srca.

gaga021
Banovan!

~ Little sweet Angel ~
~ Little sweet Angel ~

Godine: 43

Datum registracije: 10 Maj 2005
Mesto: * Tamo negde je srce moje u ponoru tvojih lazi da utehu trazi ostalo*

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Okt 06, 2006 2:41 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Lopove cestitam i ja od srca da se jos dugo druzimo na ovon sajtu i da bude jos mnogo postica pozdrav od drugarice Gage Razz Wink

držte lopova
Banovan!

Zna tudju muku
Zna tudju muku

argentina.gif
PorukaPostavljena: Pet Okt 06, 2006 2:43 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

hvala ti gago od srca.

richo
Banovan!

Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 42

Datum registracije: 17 Mar 2005
Mesto: hej sloveni,jos tu zivi duh nasih djedova,dok za narod srce bije njihovih sinova.zivi zivi duh sla..

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pet Nov 10, 2006 9:42 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

cestitam na spraticu :huhu:

Francuskinja
♦Un Mal pour un Bien♦
<b>♦Un Mal pour un Bien♦</b>

Godine: 42

Datum registracije: 07 Apr 2005
Mesto: 83700 ST RAPHAEL

france.gif
PorukaPostavljena: Pet Nov 10, 2006 5:01 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Slatki lopove,samo tako nastavi...bice strava...veliki cmokic i pozdrav :redlips2:

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~ -> kolega srecan treci spratic Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2
Strana 2 od 2

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon