www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Prve riječi koje si joj rekao bile su....
Strana prethodna  1, 2, 3  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJEGOVA soba ~
::  
Autor Poruka
Hot Cherry
Banovan!

-!Every Girl's Nightmare!-
-!Every Girl's Nightmare!-

Datum registracije: 22 Dec 2006
Mesto: PederLand

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Maj 25, 2007 3:13 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ma naj običnije. kad prilaziš kažeš. Ćao. Zovem se ...., a ti? i već se znamo. A ne pričaš sa devojkom pola sata, a ona ne zna ni kako se zoveš Laughing Laughing zato muškarce i odbijaju Razz

svobodan
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 08 Maj 2007
Mesto: iz bgd jbt

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Maj 25, 2007 10:21 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

muzika je najbolja tema Laughing

"sta bi volela da cujes"

eee a kad ta pita ona za tvoje ime tada je vec.......

Ohanzee
Banovan!

.:Tale Believer:.
<b>.:Tale Believer:.</b>

Datum registracije: 11 Feb 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Maj 26, 2007 8:24 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pa upoznavanje je bilo u drustvu... dogovoreno upoznavanje Smile
... pricate svi zajedno o svemu i svacemu... posle toga je usledio jedan izlazak u grad sa drustvom... gde smo isto pricali ko navijeni... razmenili br. moba... ali prva stvar koju sam joj rekao (bila je preko sms-a) a da je bila moje direktno interesovanje za nju... bila je "Kada mogu ponovo da te vidim?"... posle toga smo se i smuvali Smile

Baraba
Džentlmen
Džentlmen

Godine: 49

Datum registracije: 02 Sep 2005
Mesto: Na livadi, na zelenoj travi

germany.gif
PorukaPostavljena: Čet Nov 08, 2007 5:40 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Koliko je sati? Smile
Zhurio sam na autobusku stanicu. Odgovorila je da je to jako glupo startovanje. Na shta sam joj odgovorio da nije, nego da stvarno nemam chasovnik. Pokazao sam joj ruke i izvrnuo dzepove. Slatko se nasmejala i odgovorila da je vec utripovala da je neko startuje tom starom izlizanom floskulom. Potom... Necu dalje, odoh u offtopic. Smile

Ne zaboravi da zaboravljeni nikada ne zaboravljaju zaboravne!
Ne zaboravi da vratiš dugove, jer oni kojima duguješ tebe nikada neće zaboraviti!

Djole_BG
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 39

Datum registracije: 22 Jun 2005
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Nov 09, 2007 10:43 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pa sa obzirom da sam je upoznao jos u srednjoj skoli verovatno sam prvo rekao, cao ja sam.......

Villy
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 38

Datum registracije: 04 Apr 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Nov 09, 2007 4:44 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nisam mogao da pricam koliko sam bio pijan, a i on je znala mene, a ne ja nju, tako da sam rekao: "Jeste, zivim u Bresnicu" (deo KG) Mr. Green

Erdal82
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 40

Datum registracije: 09 Mar 2005
Mesto: Sarajevo

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Sub Nov 10, 2007 4:37 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Uzmi me Smile

Batino20
~Flavoring of Sound~
~Flavoring of Sound~

Datum registracije: 08 Nov 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Nov 11, 2007 1:43 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

u disku oko 1..
ja je gledam i ona mene gleda preko oka..
pridem joj iza leda i kazem:naravno da hocu!!
ona zacudeno pogleda i pita:sta naravno hoces??
a ja kazem sa smajlom na licu:naravno da hocu da plesem sa tobom::cccc..
a na moje cudenje jer je ulet stvarno bio glup i ona se nasmije i pocne plesat sa mnom...bla...bla...bla

Landser
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 43

Datum registracije: 27 Jul 2006
Mesto: nedostizno

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Nov 15, 2007 8:58 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Za nepoverovati al` bilo je "Moze" Wink

Prisla mi je i prvo sto mi je rekla bilo je "Izvini,jel mogu da te zagrlim?" i to je izgovorila sa takvim osmehom da sam se istopio Embarassed i onako zbunjen jedva sam izustio "Moze" he he...
kako je lud taj dan bio Razz

moon64
Upozorenja: 1 od 3

Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 37

Datum registracije: 19 Nov 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Nov 26, 2007 7:04 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Poslao poljubac pa seo za sto pa posle zavrsili u krevetu pa se napio sledeci vikend i raskinuli...kazu ljubav kratko traje Rolling Eyes

Hitsugaya10
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 06 Dec 2007
Mesto: Soul Society

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 06, 2007 11:19 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Posto je ona meni prva prisla i zamolila za stolicu, diskretno joj odgovorih: "Ne mogu jednim ... na dve stolice"

Umetnik...
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 56

Datum registracije: 14 Sep 2007
Mesto: Čačak

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 06, 2007 11:48 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ti se meni sviđaš, a ja tebi...?

bio sam 5. razred osn. škole!

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJEGOVA soba ~ -> Prve riječi koje si joj rekao bile su.... Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3  sledeća
Strana 2 od 3

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon