www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Stopala
Strana prethodna  1, 2, 3, 4  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ I tata bi sine.... ~
::  
Autor Poruka
neskon
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 25 Apr 2004

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Mar 04, 2005 9:43 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ja mislim da nije to uopte kjucna stvar i da se on ne lozi u sustini bas na stopala nego na kompletnu nogu,ali veoma je bitno da cura ima lijepa stopala i sredjene nokte.

jassmin
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 43

Datum registracije: 05 Apr 2005
Mesto: po potrebi...

croatia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jun 25, 2005 8:56 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

NOSTRADAMUS je napisao/la sledeće:

Ja sam mnogo puta u toku sexa poljubio ili polizao djevojci stopalo, ali milslim da je to bila neka vrsta predigre! Čak sam primjetio da neke od njih i uživaju u tome,

mene to pali, ali naravno samo ako i njega pali...

inace, puno vise me pali ljubljenje dlanova i prstiju, kako njegovih, tako i mojih

pelebgd
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 41

Datum registracije: 01 Jun 2005

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jun 26, 2005 1:35 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Mnogo je dobro kad ti ga riba uzme medju stopala i pocne da drka.Jos ako ima lijepe nogice to je tek zadovoljstvo

baneee
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 52

Datum registracije: 26 Jun 2005
Mesto: pancevo

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jun 26, 2005 8:49 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ja sam sebe zatekao par puta da mi jednostavno prija da mazim zenina stopala!

proxy
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 23 Maj 2005

PorukaPostavljena: Uto Jul 05, 2005 2:07 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Skroz ok ko to voli! Devojke negujte svoja stopala! Ona su puna erogenih zona!

srks_bl
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 30 Jun 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Jul 06, 2005 1:47 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

definitivno je sex-i kada cura ima sredjene noge i fino upakovane u neke sandale sa podpeticom ili japankie sa podpeticom mislim to je fino vidjeti ali daleko od toga da me to pali!

amavis1
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 06 Jul 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Jul 06, 2005 6:18 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Da da, mnoge se bas "pale" na stopala... Smile

y_yockey
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 08 Dec 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 08, 2005 3:32 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

meni nije nista posebno

Suna69
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 17 Dec 2005

germany.gif
PorukaPostavljena: Sub Dec 17, 2005 5:48 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Imam momka koji uziva ako mi lize stopala.
Ali nikada ne bih lizala muske noge!

Shea
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 45

Datum registracije: 10 Apr 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Dec 17, 2005 8:45 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Fetisi Smile
Moja stopala uvijek njegovana, sredjena. Svoja volim, pazim i mazim...ali opet ne predstavlja mi nikakvo zadovoljstvo da netko cacka po njima.
Tudja nema sanse da cu da dodirnem. Zadnji decko je imao tako gadna stopala da sam molila Boga da obuje zatvorene cipele da ih ne moram da gledam.

becky
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 05 Avg 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Dec 21, 2005 3:32 pm    Naslov poruke: toes Na vrh strane Na dno strane

neverovatno ali strasno se palim na lepa stopala i kao najvaznije nokti na njima moraju biti extra kvalitete i oblika i malo duzi posebno palac.
to je nesto najlepse na zenskoj.uspio sam svoju devojku nagovoriti da pusti nokte jer su joj predivni.sada nema nista protiv jer zauzvrat imamo sex nekoliko puta na dan svaki dan.priznajem da sam hajmo reci blagi fetisist i da me to strasno pali

sasaal
Upozorenja: 2 od 3

Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 44

Datum registracije: 21 Nov 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Dec 24, 2005 12:30 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nesvidja mi se...Isama pomisao na nesto tako zgadi mi se odmah...

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ I tata bi sine.... ~ -> Stopala Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4  sledeća
Strana 2 od 4

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon