:: |
Najbolji proizvodjac guma je: |
Michelin |
|
37% |
[ 16 ] |
Bridgestone |
|
9% |
[ 4 ] |
Falken |
|
0% |
[ 0 ] |
Goodyear |
|
9% |
[ 4 ] |
Continental |
|
2% |
[ 1 ] |
Toyo |
|
6% |
[ 3 ] |
Yokohama |
|
6% |
[ 3 ] |
Dunlop |
|
2% |
[ 1 ] |
Fulda |
|
2% |
[ 1 ] |
Neka druga marka, a to je: ... |
|
23% |
[ 10 ] |
|
Ukupno glasova : 43 |
|
Autor |
Poruka |
texnicarrr Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 07 Jan 2007 Poruke: 9
|
|
definitivno michelin nema price dalje
|
_________________ toooo |
|
|
|
|
Vlada_R ///M
|
Godine: 38
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 1256 Mesto: NL
|
|
mada za tu cenu, ni falken nisu lose...
|
|
|
DJ-KOmar Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 05 Jan 2006 Poruke: 175 Mesto: Zagreb/Odzak
|
|
texnicarrr je napisao/la sledeće: | definitivno michelin nema price dalje |
jesi ti probo neku drugu gumu osim michelina pa da mozes tvrdit da nema dalje price....probaj Yokohamu AVS ili Paradu, Bridgstone, Pireli,...ili pak neke modele nitto , kumho guma....kojih nema kod nas u EU
Vozis sigurno ne nekoj srednjoj miselinki koja tebi izdrzi 50 000km i zato ti je dobra guma kao i vecini balkana , kao i ljudima kojima se neda izbiti iz glave da je Mercedes i VW najbolji auti na svijetu(drugo nisu ni vozili)
|
|
|
|
|
|
g_bmw_m3 Upućeni član
|
Datum registracije: 20 Dec 2006 Poruke: 442
|
|
Svidjaju mi se Yokohomine ali mislim da su Michelin-ke najbolje, Bridgestone-ke su lose znam po Formuli 1!
|
|
|
|
|
|
g_bmw_m3 je napisao/la sledeće: | Svidjaju mi se Yokohomine ali mislim da su Michelin-ke najbolje, Bridgestone-ke su lose znam po Formuli 1! |
Kakve su Bridgestonke probo da ih mozes osudit kao lose gume , Turanza, Potenza...sta smatras pod losa guma, koja svojstva...
F1 i ova nasa prometala nemaju nikakve veze...isto je kad neko spomene da honde nemaju okretnog momenta pa neidu dobro, a ja mu kao primjer navedem F1 koji takodjer nema momenta a znas i sam kako ide
|
|
|
|
|
|
g_bmw_m3 Upućeni član
|
|
|
he he he! pa dobro, ja sam to malo onako na svoj nacin napisao posto nemam pojima o gumama i samo znam da volim Yokohomine. A za Bridgstone-ke sam prvenstveno mislio na izdrzljivost! (F1)
EEeeej, a gde je ovde Pirelli guma!? i to je jedan dobar pneumatik!
[Edit by Rile_Master: Pisanje poruke jedne za drugom, u istoj temi, gde to nije neophodno (SPAM-ovanje), strogo je zabranjeno Pravilnik-om.]
Ako covek otvori svoje okice malo vise moze svasta da vidi...I ti mozes videti opciju Edit...
|
|
|
|
|
|
g_bmw_m3 je napisao/la sledeće: | he he he! pa dobro, ja sam to malo onako na svoj nacin napisao posto nemam pojima o gumama i samo znam da volim Yokohomine. A za Bridgstone-ke sam prvenstveno mislio na izdrzljivost! (F1) |
Pa ni u cestovnoj varijanti Bridgstone Potenze ne traju bas dugo ovisno od stila voznje , dosta su bucne i neudobne...ali zato upravljivost i grip su im klasa za sebe...
A sto se tice Pirellia, prijatelj je imo Pzero roso i mogu rec da je jako dobra kuma, samo sta je on sad promjenio auto Civic 91 + 1.8L iz integre Type R ...pa je sad kupio Toyo R888 Slikove pa cemo vidjet kako to drzi!
Stavit cu slike iduci tjedan kad bude ako bude gotov swap motora
|
|
|
|
|
|
g_bmw_m3 Upućeni član
|
|
|
DJ-KOmar je napisao/la sledeće: |
Stavit cu slike iduci tjedan kad bude ako bude gotov swap motora |
Necu te drzati za rec ali potrudi se da bar jednu sliku postavis!
No, da li neko zna koje gume koriste ameri u Corvetti, Evropljani u Ferrariju i ostali.... Mislim da ameri u vecini koriste Goodyear pneumatik mada opet nisam siguran jer je to (veliki sponzor) svih sportova!
|
|
|
NikolaHN Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 30 Avg 2005 Poruke: 207
|
|
trenutno imam savine na motoru, ali mislim da su michelin ipak najbolje
|
|
|
|
|
|
sarjann Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 43
Datum registracije: 04 Mar 2007 Poruke: 19 Mesto: Beograd/Muenchen/
|
|
Michelin energy sam vozio i ostao ravnodusan... nista specijalno ali dobra guma. Goodyear hydra grip imam trenutno kao letnju gumu i prezadovoljan sam... pogotovo ako se uzme u obzir da je asfalt u GR loseg kvaliteta i da dosta kliza... Fulda supremo mi je zimska na autu sada i ok je samo ako ima snega,ako je suv put nije tako dobra guma... inace vozio sam i bridgstone zimsku i odlicna je... Nadam se da ce moja iskustva pomoci u odabiru dobre gume...
sto se tice komentara da se Michelin pravi u pirotu... !. I da se pravi, kakve to ima veze... Pa na mojim gumama, fulda i goodyear pise made in Slovenia = SAVA Michelin je zainteresovan za Tigar fabriku jer beleze super rezultate i imaju dobre gume... Winteru vozi pola Srbije a izbacili su i novu letnju... Mislim da cu je probati u buducnosti. Inace znam da Michelin namerava da kupi deo akcija tagra ili je vec kupio tako da to moze biti samo plus!!!
[Edit by Rile_Master: Pisanje poruke jedne za drugom, u istoj temi, gde to nije neophodno (SPAM-ovanje), strogo je zabranjeno Pravilnik-om.]
|
|
|
|
|
|
Vlada_R ///M
|
Godine: 38
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 1256 Mesto: NL
|
|
Jel ima neko iskustvo sa Falken? Cuo sam da ih Porsche koristi...
|
|
|
EVIL ANGEL Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 12 Okt 2007 Poruke: 154
|
|
Bridgestone kupujem iz Italije i SUPER su gume!!!
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|