:: |
Autor |
Poruka |
dameski Prijatelj foruma
![Prijatelj foruma Prijatelj foruma](/images/ranks/stars_orange.gif)
![](http://www.domaci.de/images/no_avatar.gif) |
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
![serbia.gif](images/flags/serbia.gif)
|
|
moram samo da se nadovezem da ni u kakvom slucaju nisi iskazao slabost vec jednu divno osobinu i emociju, da si covek i da volis....sto danas mnogi od toga beze i prave se hladni i bezosecajni......cestitam ti na tome i divim ti se...
i jos samo da dodam, ako je ljubav prava, preci ce sve prepreke...imaj vere...ako je to ono pravo, bicete zajedno opet, ako ne...moras da nastavis dalje....znam da boli, jako....ali moras....
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
![](templates/subDomaci/images/spacer.gif) |
sanjica_021 *Doktorovo~slculence*
![*Doktorovo~slculence* *Doktorovo~slculence*](/images/ranks/stars_orange.gif)
![](http://www.domaci.de/sanjica_021/Plavi.gif) |
Godine: 46
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 13486 Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa
![blank.gif](images/flags/blank.gif)
|
|
Nikola... prvo, zao mi je sto zelis da odes odavde, ipak te ja znam ovako virtuelno od tvog prvog dolaska ovde, stvarno bi mi bilo zao da odes, pa ko ce da mi kuva virtuelne kafice druze??? Jeste da ih nismo odavno pili, ali pamtim ih bre. Znam ja da nas zivot sve nosi na razne strane sveta, ali ipak mislim da to nije razlog otici, a ni sve to kroz cega trenutno prolazis. Ne znam kako ti je, mogu samo da zamislim, mada to nije dovoljno, vidim da si jako zaljubljen i zao mi je sto dizes ruke od te ljubavi, ipak mislim bez obzira na sve da sve prepreke mozete proci samo i jedino ZAJEDNO, nikako drugacije, zato breskvice, ako ga volis kao sto on voli tebe, ne dizi ruke od ljubavi i ne dozvolite ikad ikome da stane izmedju vas! Vas deli 1300km a mene i moju ljubav deli 3000km, znam koliko je tesko biti razdvojen, ali za sve ima resenja. Prava ljubav ce istrajati bez obzira koliko zlobni, ljubomorni i zavidni ljudi bili. Ako se zaista volite, nemojte da dozvolite da vas razdvoje ljudi, u pravoj ljubavi jedino vas smrt moze rastaviti, niko i nista drugo... Razmislite o tome, glavu gore i borite se za vasu srecu, iskren razgovor sve resava, zato tastature ili telefone u ruke i napred! Zelim vam svu srecu i da bude onako kako vi to zelite, ali za to morate sami da se borite!!!
|
|
aureliano ♣ El Capitán ♠
![♣ El Capitán ♠ ♣ El Capitán ♠](/images/ranks/stars_orange.gif)
![](images/avatars/8540137354d35e1b2c3331.jpg) |
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji
![california.gif](images/flags/california.gif)
|
|
budidobar, jest da sam musko i jest da sam ti totalni stranac ali zelim ti samo sve najbolje i nadam se da cete ti i ona naci snage da opet budete zajedno i sretni...
A za ove zle papke - ne osvcite se na to kao ni za bezvrijednim drekom. Jer sljam je sljam i nikad nece biti nista bolje od toga.
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
![](http://a2.media.3ds.com/uploads/RTEmagicC_DraftSight-468x60-animated-banner_02.gif.gif) |
|
|
|
CatchTheWreck Jecika_84 muz No.2
![Jecika_84 muz No.2 Jecika_84 muz No.2](/images/ranks/stars_orange.gif)
![](images/avatars/108222679348ebc035765b8.jpg) |
Godine: 43
Datum registracije: 06 Sep 2004 Poruke: 6273 Mesto: Cataro
![montenegro.gif](images/flags/montenegro.gif)
|
|
Otkad pratim twoje postowe..... Koliko se dugo znamo.....
TI si bre jedan od likowa chije sam postowe oduwek chitao i uziwao chitajuci.....
Stwarno neznam shta da ti kazem..... da te uteshim, necu ni pokushawati.....
Owim si samo porastao u mojim ochima, ako si uopshte imao prostora da porastesh.....
Necu ti reci da probash dalje, bio sam u slichnoj situaciji i znam da NEMA dalje.....
Ako je iko na gubitku u swemu owome, to definitiwno nisi ti..... ona ce to shwatiti mozda, u swakom sluchaju prekasno.....
Bol da ti olaksham ne mogu, ne moze to niko, mogu samo da ti kazem da sam uz tebe.....
Wreme lechi swe.....
I reci cu ti josh jednu stwar, twoj odlazak nece nishta reshiti, samo cesh nastawiti da lutash trazeci je..... swuda..... i naci cesh je, srecnu nasmejanu, i nece ti se swideti, wrishtacesh da ona pripada tebi, a niko te nece chuti.....
Tu smo, i bicemo tu......
|
_________________ u ziwotu wodi rachuna kome cesh
dopustiti da ti se priblizi,
jer nije swako DOSTOJAN
da bude u twom drushtwu,
drzi jezik za zube,
a ledja uz zid,
mozda i uspesh da PREZIWISH
bez posledica,
u owom smradu.... |
|
|
|
Boky ¤ The King of Kolo ¤
![<b>¤ The King of Kolo ¤</b> <b>¤ The King of Kolo ¤</b>](/images/ranks/stars_orange.gif)
![](images/avatars/gallery/fakes-muski/014.gif) |
Godine: 40
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner
![canada.gif](images/flags/canada.gif)
|
|
Sto se tice odluka .. svako mora da odluci za sebe .. ja tebe znam od samog mog pocetka na netu i mislim da si veoma svestan i da znas sta da radis .. tako da ne znam sta da ti kazem .. dakle ovo i nije bas neka tema gde moze da se kaze nesto ..
Isto tako zelim da ti kazem da jednostavno nije vredno ovako reci nesto nego treba da se to kaze osobi .. dakle da se popricha sa tom osobom ...
Toliko barem od mene sto se tice mog " saveta " ...
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
|
|
mistik29 Prijatelj foruma
![](images/avatars/52187415345825d09ab856.gif) |
Godine: 48
Datum registracije: 30 Sep 2005 Poruke: 7173 Mesto: Zagreb
![croatia.gif](images/flags/croatia.gif)
|
|
Sam ćeš najbolje znati što treba. Učini onako kako misliš da je najbolje. Priča je strašna, a i ja sam prije nekoliko godina živio s jednom sličnom...
U načelu, jako dobro upoznaš svijet i ljude, mnogo bolje nego što si to ikad želio. Ali i jasno vidiš tko su ti prijatelji, a tko neprijatelji...
Dani koji ti dolaze po svem sudeći neće biti lagani, ali će biti bolji oni poslije njih. Mogu ti samo poželjeti mnogo sreće, jer to će ti trebati najviše.
|
_________________ JoŠ PoSToJe iSTiNe KoJe VoLe BoLJeTi |
|
|
|
crnibiser samotvoja24
![samotvoja24 samotvoja24](/images/ranks/stars_purple.gif)
![](images/avatars/253929936469927e446516.jpg) |
Godine: 47
Datum registracije: 22 Maj 2005 Poruke: 11005 Mesto: Sarajevo
![bosnia_herzegovina.gif](images/flags/bosnia_herzegovina.gif)
|
|
Vidim neki ovdje poznaju jako dobro i tebe i nju..ja vas toliko dovoljno ne poznam..ali jako dobro poznam život i kako je to kada osjećaš da toneš i da nema izlaza...jako dobro znam kako je kada srce plače a niko ga ne čuje...vjeruj mi o tim životnim i ljubavnim bolima mogla bih ti pričati cijelu vječnost...
Znam i uvjerena sam da muškarci nisu toliko ledeni kako se predstavljaju..znam i da imaju srce koje zna da voli pa čak i više nego srce žene/ a ti si očiti primjer toga/.
Neću ti ovdje mnogo filozofirati..jer znam po sebi lijepo je čuti i osjetiti podršku..ali moraš sam sa sobom da odlučiš šta je to što ti želiš i koliko možeš.. i ne smiješ stajati u mjestu i čekati..moraš sam krenuti u akciju i jednostavno se boriti..jer sam život cijeli je samo jedna vlika borba.
Medjutim ako ta tvoja djevojka Katarina je pročitala ovo što si ti pisao ne vjerujem da će joj biti svejedno..jer brate mili prepuno je u ovim tvojim redovima..u svakoj riječi i svakom slovu emocije....o tome koliko je voliš ne moraš da sumnjaš sve se to iz ovog kucanja vidi...i iskreno svaka ti čast.
Ne daj se..ne predaji se..ne odustaj..trgni se ..ustani hrabro s glavom u vis i kreni stazom svoje srće..pusti srce da te vodi..BORI SE PRIJATELJU za sebe..za nju...za svoju/vašu sreću.
Voljela bih da ne odeš s ovog foruma i da i dalje budeš s nama..jer mi smo uz tebe uvijek...
Sretno prijatelju i VOLI JER SAMO HRABRI VOLE...A KUKAVICE ČEKAJU DA BUDU VOLJENE!!!![](http://bestsmileys.com/love1/16.gif)
|
_________________ Ljubav je uvijek put prema sreći , ali život ponekada ima drugačije namjere.....
![](http://www.upload-images.net/imagen/1c5df2f292.jpg) ![](http://image059.mylivepage.com/chunk59/1415611/1128/Prava%20Bosanka.jpg) |
|
|
|
Babily Veciti optimista
![Veciti optimista Veciti optimista](/images/ranks/stars_orange.gif)
![](images/avatars/74407954845f1750170c5a.gif) |
Datum registracije: 28 Avg 2006 Poruke: 5506
![serbia.gif](images/flags/serbia.gif)
|
|
Joj....ovo je tako tuzno...
Ne mogu da verujem...
Zar je moguce da se decko toliko razocarao?!
Bas mi je zao... 8-[ :crybaby: :crybaby: :crybaby:
|
|
|
|
|
slatka_breskvica *samo tvoja...*
![*samo tvoja...* *samo tvoja...*](/images/ranks/stars_orange.gif)
![](images/avatars/16567278704522932cd4072.gif) |
Godine: 26
Datum registracije: 08 Jun 2006 Poruke: 8864 Mesto: USA
![california.gif](images/flags/california.gif)
|
|
Napisacu i ja par reci, jer verujem da to mnoge zanima....
Jako puno ljudi se mesalo i pratilo sta ja radim, sta on radi, to je postalo neizdrzljivo... Njemu su punili glavu,a on me stalno nesto ispitivao, sto je mene dovelo do toga da razmislim da li nas dvoje imamo neku buducnost...
Poceo je da me ispituje, da mi ne veruje, da prica kako cu ja ovo ili ono da radim, sto ja najvise mrzim u zivotu.. Ne zelim da mi neko odredjuje sta cu ja da radim, kako cu da radim... Ne volim da me proveravaju, ispitivaju,a poznaju me dovoljno da znaju da ono sto kazem to i mislim...
Jednu noc sam dobila poruku od njega vezanu za jedan sajt, sto me je jako iznerviralo i razocaralo... Od tog momenta mi je bilo vise dosta svega... Trebao je da procita lepo moj post i da shvati da tu osobu " za kojom ceznem" nikad necu moci da upoznam jer je nedodirljiva za mene!!! Zna da je moja slaba tacka glumac Kluni.... Ali ne on je odma poceo da napada... Ja sam mu samo poslala poruku da je to Kluni upitanju i da je to,to sto se tice vise nas... Da li je neko drugi kriv ili ne, ja ne znam,ali znam da nije treba da dozvoli da mu pune glavu glupostima o meni,a poznaje me dovoljno....
Umesto da se odupre svim tim provokacijama, on je pustio da ga pobede i da mu unesu sumnju prema meni... Ne razumem zasto smo od pocetka skoro svima bili interesantni i sto su mnogi poceli da prate nasu situaciju i sve sto se desavalo izmedju nas... Toliko ljudi na sajtu, a mnogi su izabrali bas nas.... Zasto? Zbog cega?
Ne znam... Kakve sve poruke sam dobijala, da je to strasno, ali vise nisam ni obracala paznju na to.... Ali mislim da je vise dosta svega....
Sad zlobnici neka se odmore jer su uspeli u svojoj nameri da nas rastave i molim ih neka nas ostave na miru....
Hvala svima koji su bili iskreni i rekli svoje misljenje...
Svima veliki poljubac od vase breskvice
|
_________________ Happy & Married |
|
|
|
budidobar Upozorenja: 1 od 3 Prijatelj foruma
![](http://www.domaci.de/images/no_avatar.gif) |
Datum registracije: 18 Avg 2004 Poruke: 3354
|
|
verovatno nesvesno, nego refleksno trazeci potrebu za prichom i mishljenjem dobronamernih ljudi,koji su ovde IPAK u veeelikoj vecini,napisana je ili otvorena ova tema.ja zaista nemam rechi za sve ove postove podrshke njoj i meni.jedno bezgranichno hvala.
ochekivana, malo tvrdja reakcija mojih prijatelja, sanjice,eli i boze...oni me ipak poznaju bolje pa otuda i njihovo iznenadjenje....eto...bar ovde da se ponovo sretnemo. i svima vama koje i nepoznajem, a koji ste zaista FACE BRE !!!
da..kao shto kaze katarina ( izvini ali ja ne mogu da te oslovljavam sa breskvice.. )..zlo je i ovde prisutno. zashto ? zashto nas dvoje ? jednostavno. koliko pogleda, pozude,neverovanja je nashe prisustvo izazvalo u beogradu.gde god da smo se pojavili.indentichno je i ovde.
ja nisam siguran , ali predpostavljam da je sve to protiv nas izbacheno iz jednog ili dva centra, pohlepe,zavisti,ljubomore i na kraju osvete ne njoj! nego meni..oni koji me znaju, znaju i zashto.i katarina se nekoliko puta nashla u situaciji da me pita i trazi objashnjenja : ko je ona ? zashto tebi ? i sl..ja sam na to ipak gledao kao znak njene ljubavi , ne kao neshto loshe. ali..nije bitno. mi nismo svi isti u takvim situacijama..pokushavali su, ili pokushavale su da nas razbiju. mene radi, ne nje radi. ja im se sada obracam , ako sam ikada uchinio bilo shta da ih do te mere povredim da dodju u takvu situaciju da me na obaj nachin seku..meni je zaista neizmerno zao.ja vama oprashtam, pokushajte i vi meni.za dobro ovog sajta i njegovog, ja znam jako dobrog renomea u svetu interneta.i onda kada sam zbog napada na katarinu napravio onako zestok skandal..i sve javno napao..zao mi je.ja sam jednostavno zaljubljen chovek i branio sam moje.
neko je ovde napisao: ljubav je za hrabre, a kukavice je samo primaju, ili slichno...bash tako. ja znam sada da mogu da volim.to je mocna stvar.
ja sam pobedjen TEK onoga trenutka kada me nebudu videli sa njom pod ruku negde ili ovde na netu ili u nekom od gradova sveta...do tada sam samo u nokautu, mada polako se nikola pridize..hladno mi je dole na asfaltu.necu da lezim..mnogo je hladno.
iako.....njen post ne odishe optimizmom..jbg
ps:njen novi avatar. je slika koju ja jednostavno obozavam...ona to zna.hvala.lepa si...bash
|
_________________ ....zelja je samo moja. da ne bude zabune..lepo vreme i dobro zezenje na sajtu. |
|
|
|
sanjica_021 *Doktorovo~slculence*
![*Doktorovo~slculence* *Doktorovo~slculence*](/images/ranks/stars_orange.gif)
![](http://www.domaci.de/sanjica_021/Plavi.gif) |
Godine: 46
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 13486 Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa
|
|
@breskvice meni nije jasno jesi ti pisala ovo zbog onih koje zanima sta se desava, kako si ti to napisala ili zbog sebe i zato sto si htela da se upises???
Ovde kako vidim objasnjavas kako se i sta izdasavalo, sto po meni nije niciji problem do tvoj i Nikolin i ovako nesto po meni uopste ne treba da stoji ovde, posebno ne bas zbog onih kojima ste oboje dozvolili da se umesaju izmedju vas! Vasa ljabav, vasa svadja - VAS PROBLEM!!! Nikako mi nije jasno cemu pravdanje ovde pred svima kako se i sta izdesavalo, mene licno to recimo uopste ne zanima, niti mi je jasno cemu pravdanje ovde!?
Po meni, mozda nemam ispravan stav o takvim stvarima, ako gresim slobodno me ispravite, ali za to sto ste vas dvoje dozvolili da dodje do svega do cega je doslo, sami ste krivi. TI PRVA jer si dozvolila da dodje do toga da Nikola cuje od ne znam koga da si ti mod na nekom sajtu i da tamo pises pomenute stvari u prethodnim tekstovima. Ti si sama to trebala da mu kazes, nema nista gore nego cuti od ovog ili onog o tvom dragom/dragoj! Vas dvoje ocito imate problem sa komunikacijom, a Nikola izgleda i sa posesivnoscu... Nikola menjaj to!
Druga stvar, ti breskvice, ovde se pravdas "onima koje zanima sta se desilo" i pises kako te nervira proveravanje i sta znam sta jos, a sama si uradila nesto, te ga dovela u situaciju da te proveravao... Razmisli malo o tome! Sem toga, tvoj post ne deluje da tije zao zbog svega niti je imalo obecavajuci...
Rascisti sama sa sobom da li zelis da se boris za tu ljubav, kad to budes znala i sa tim bila nacisto, nista na svetu te nece spreciti da dodjes do onoga do cega zelis, u ovom slucaju Nikola!
Ovo bese moje skromno misljenje (koje mozda nikoga ni ne zanima, no ok ) posle ovog tvog posta breskvice, nadam se da nisam nikoga uvredila. U svakom slucaju, oboma zelim puno srece!!!
P.S. Modovi bi mogli temu da prebace recimo u "Ljubav i prijateljstvo"!?
|
|
***Srna*** Chilly
![Chilly Chilly](/images/ranks/stars_orange.gif)
![](images/avatars/75524112046558cdebffe2.png) |
Datum registracije: 09 Apr 2006 Poruke: 13261
|
|
Ja ću temu prebaciti čistilište jer ovde niko nikome ne čestita ništa i više se niko ne pozdravlja.
Molim druge da odluče gde će i šta će sa njom.
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|