:: |
Koji motor je bolji? ? ? |
Kawasaki ZXR 400 |
|
0% |
[ 0 ] |
Honda VRF 400 |
|
100% |
[ 1 ] |
Suzuki 400 |
|
0% |
[ 0 ] |
|
Ukupno glasova : 1 |
|
Autor |
Poruka |
speedoje Upućeni član

|
Godine: 42
Datum registracije: 24 Feb 2006 Poruke: 358

|
|
Ducati 999, yamaha R1 to bi bio nekako moj izbor sto se trkalica tice, mada iskreno bojim se sebe kad bi kupio takav motor, znam da bi morao da ga vozim do krajnjih granica. Tako da bi za pocetak verovatno izabrao neki motorcic manjih mogucnosti
|
|
|
|
|
 |
biske Upućeni član

|
Godine: 41
Datum registracije: 09 Maj 2005 Poruke: 369 Mesto: mirijevo

|
|
mv agustu f4 1000 ili 750 ili beneli tornado ako ne znate sta je potrazite i pogledajte nema lepsih motora i boljih
|
|
|
|
|
 |
*~*Dixy*~* ~ToRqUe~

|
Godine: 43
Datum registracije: 28 Okt 2006 Poruke: 4248 Mesto: BEOGRAD-CILJ OPRAVDAVA SREDSTVA....i da..._ne diram te, ne diraj me_...

|
|
rile_master je napisao/la sledeće: | Hmm...A cija je to marka Hayabusa? |
jel ce ti biti jasnije ako ti samo kazem Suzuki Hayabusa...
|
|
 |
*~*Dixy*~* ~ToRqUe~

|
Datum registracije: 28 Okt 2006 Poruke: 4248 Mesto: BEOGRAD-CILJ OPRAVDAVA SREDSTVA....i da..._ne diram te, ne diraj me_...

|
|
Vlada_R je napisao/la sledeće: | @ Dixy_24
Da li kojem slucajem smem da te pitam zasto ti se toliko svidja Hayabusa? Ali nemoj da se ljutis...samo pitam. |
Taman posla ,ja se nikada ne ljutim, svidja mi se po svemu onom sto nudi uz to i njen zvuk...mmm...mogla bih svoj adrenalin da omirisem kada prodje ulicama...jel odgovor zadovoljavajuci?
|
|
 |
Vlada_R ///M

|
Godine: 39
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 1256 Mesto: NL

|
|
Vise nego zadovoljavajuci, dobar motor to jeste. Kako mi je BMW za auta tako mi je i Suzuki za motore.....tako da mora da mi se svidja hehe.
|
|
 |
*~*Dixy*~* ~ToRqUe~

|

|
|
Porsche, BMW...nema im konkurencije, a od motora samo Hayabusa ali ako to nikako nije moguce vec sam navela da bi jedan Ducati 999 mogao dobro da posluzi..
|
|
 |
*~*Dixy*~* ~ToRqUe~

|

|
|
I posto niko ovde ne pise ja cu sama sebi dati exluzivno pravo da pisem do mile volje...Pisemo samo o kolima a sta je sa ovim dvotockasima...i na kraju chemu ovaj post? Pa da vam Dixy pokaze sta ce jednog dana da vozi....
|
|
 |
rizmal Lanin Sicilijanac

|
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd

|
|
bogami ja bi pored Hayabuse Turbo uzeo i RAPOM V8 MONSTER:
Koristi V8 motor zapremine 8,2l sa kompresorom+alkoholno gorivo što omogućava veći stepen kompresije i celih 1200KS 8)
|
|
 |
***RaZoR*** Dobro upućeni član

|
Godine: 29
Datum registracije: 29 Dec 2005 Poruke: 518 Mesto: Beograd

|
|
uzeo bi cagivu mito 125 ccm a od jacih yamahu r6 ili suzuki k5!a najverovatnije ove godine cu uzeti cagivu(to je ustvari replika ducatia) znaci motor je perverzija
|
|
|
|
|
 |
rizmal Lanin Sicilijanac

|
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd

|
|
BMW K 1850LT – bavarski šestocilindraš?
Sve češće kroz svetske, a pretežno nemačke časopise, provlači se neproverena informacija o mogućem šestocilindričnom super tureru.
Da li BMW stvarno planira proizvodnju K1850 LT modela? Redni šestocilindrični motor u BMW-u nije ništa novo. U BMW automobilima, tačnije.
Po nezvaničnim informacijama, u razvojnom odeljenju se radi na rednom šestocilindričnom motoru koji po svojim dimenzijama može da se, eventualno, iskoristi kod motorickla.
Nažalost, ni jedan od vodećih moto časopisa nije uspeo da potvrdi ovu informaciju, pa ova se ova vest može pre tretirati kao nagađanje. Ukoliko ipak i dođe do ralizacije ovog motora, novi model bi se pozicionirao na sam vrh super luksuznih turera, iznad modela K 1200 LT.
[http://www.motorradonline.de]
|
|
 |
Vilenjakinja Sašina Kumica

|
Datum registracije: 28 Mar 2006 Poruke: 120889

|
|
|
|
 |
Dragan.77 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 47
Datum registracije: 08 Apr 2005 Poruke: 31

|
|
Sto tako pretjerujete sa Hayabusa Turbo i to?
Moj ima 130 konja i stvarno je dovoljno.
KAWASAKI Z 1000
|
_________________ Takav je zivot, cupav i dlakav a
kad ga obrijes onda je nikakav |
|
|
|
 |
|