:: |
Autor |
Poruka |
A_Djema Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 13 Sep 2006 Poruke: 231 Mesto: Raskrsnica srca...
|
|
Znaci dogovoreno. Moramo ih dovuci ovamo pa svi skupa palimo na njihov koncert ima da bude LUMPERAJ!!
PS Hvala na lepim komentarima
|
|
|
|
|
|
Danchy Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 10 Jan 2007 Poruke: 81
|
|
odlicni su...ma nema se sta ni reci o njima,samo treba nabrojati neke pjesme kao npr. It`s My Life (koju vjerovatno zna svaki covjek na svijetu ) pa zatim Livin` On A Prayer,Always,You Give Love A Bad Name,Runaway,
Blaze Of Glory...ma nezaobilazan rock band...
|
_________________ Jaci je ponos moj od bola...ma idi do djavola!
klikni |
|
|
|
|
poison ~Chase The Sun~
|
Godine: 40
Datum registracije: 10 Jul 2004 Poruke: 6599 Mesto: ¤In The Land Of The Holy Sun¤
|
|
obozavala sam tu grupu jos od malih nogu, imali su odlican stil.istina vise mi nisu ono sto su bili, nove albume nikad nisam ni preslusala jer nakon onih hitica sto sam cula jednostavno nisam imala volje, mozda bi se i tu nasla koja dobra ko zna, al sumnjam ipak
Runaway, Wanted Dead Or Alive ~ to su po meni njihova dva najveca hita i na te dvije pjesme nikad ne ostanem hladna
Ps: dodajem Living On A Prayer ~ odlicna pjesma
|
Poslednja prepravka: poison datum Pon Apr 30, 2007 11:27 pm; ukupno izmenjena 1 put |
|
|
|
|
cupakabra *the dancing girl*
|
Datum registracije: 30 Sep 2006 Poruke: 1763 Mesto: taaaaamo daleeeeko
|
|
od jon bon jovi-a imam tri pesme i jako mi se dopadaju
|
|
|
|
nastasenjka ~daydreaming~
|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom
|
|
obozavam ih...pogotovo starije stvari...nesto su mi u poslednje vreme poceli ubacivati malo vise popa nego sto se meni svidja, ali ih i dalje volim...nezaobilazni su na svim mojim playlistama
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
|
|
|
Idealno_losha Banovan! Опасница ©
|
Datum registracije: 15 Dec 2006 Poruke: 33698 Mesto: Jedno veeeoma ali veeeoma idealno loše mjesto ;)
|
|
Obozavan pismu Its my lifeeeeeeeeeeeeeeee
|
_________________ • Originality is the one thing which unoriginal minds cannot feel the use of. • |
|
|
|
|
Def Leppard Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 10 Maj 2007 Poruke: 215 Mesto: Over the hills and far away
|
|
Bon Jovi....jedan od najboljih rock izvodjaca ikad.....Kao i vecina izvodjaca koji su zapoceli svoju karijeru u osamdesetim u tim godinama su imali i najvecu popularnost....cini mi se da nije imao vecu popularnost.Sto se tice danasnjeg vremena,on je jedan od retkih izvodjaca koji je uspeo da se vrati na scenu,sa istim glasom,i nepromenjenim izgledom,znaci da covek i dan danas pravi dobre pesme,cuo sam da ce ove godine izaci novi album.
Moje omiljene pesme od pomenutog izvodjaca su:Bad medicine,Blaze of Glory,Have a nice day,I will always love you,In these arms,It's my life,Keep the faith,Living on a prayer,One wild night,Complicated,Runaway,Thank you for lovin' me,You give love a bad name,Last cigarete.....
Ohhh, if there’s one thing I hang onto,
It gets me through the night.
I aint gonna do what I don’t want to,
Im gonna live my life.
Shining like a diamond, rolling with the dice,
Standing on the ledge, show the wind how to fly.
When the world gets in my face,
I say, Have A Nice Day.
Have A Nice Day
|
_________________ Memento Mori |
|
|
|
|
please Odomaćeni član
|
Datum registracije: 25 Apr 2006 Poruke: 1427 Mesto: pogresna drzava
|
|
dobar je,nije los.
a i sladak je
|
_________________ www.ONE.org |
|
|
|
|
A_Djema Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 13 Sep 2006 Poruke: 231 Mesto: Raskrsnica srca...
|
|
hvala puno na lepim komentraima i ja se slazem s vama....
|
|
|
|
|
|
Def Leppard Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 10 Maj 2007 Poruke: 215 Mesto: Over the hills and far away
|
|
Za fanove B.J-a jedna novost.Novi album Lost highway bi trebao da se pojavi za nekoliko dana
|
_________________ Memento Mori |
|
|
|
|
romeomarkovic Otrov za cure
|
Godine: 36
Datum registracije: 31 Maj 2006 Poruke: 1055
|
|
Livin`On A Prayer je kraljevska pjesma... kad je cujem najezim se...
Halfway there!
|
|
|
Hell on high heels Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 42
Datum registracije: 06 Jul 2007 Poruke: 10
|
|
Odlichni su...mada vishe volim da chujem njihove stare stvari nego nove...In these arms mi je jedna od omiljenih balada.
|
_________________ Do you wanna be...like I wanna be...immortal... |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|