www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Koji vasi snovi nisu ostvareni u ljubavi???
Strana prethodna  1, 2, 3, 4  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~
::  
Autor Poruka
Crno i zlatno
Banovan!

Šetaj svoju štiklu
Šetaj svoju štiklu

Godine: 42

Datum registracije: 18 Okt 2006

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pon Okt 30, 2006 3:12 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Još se nisam udala Laughing

Lane86
~The last lady~
<b>~The last lady~</b>

Datum registracije: 02 Okt 2006
Mesto: Nedostižno...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Okt 30, 2006 5:53 pm    Naslov poruke: Re: Koji vasi snovi nisu ostvareni u ljubavi??? Na vrh strane Na dno strane

RunnerSG je napisao/la sledeće:
Koji vasi snovi nisu ostvareni u ljubavi, i sta bi voleli da vam se desi/ostvari???

Mhm... Pa da pronadjem svoju srodnu dušu, nekoga sa kime ću biti jedna duša, a dva tela... Nekoga ko će me razumeti, voleti i poštovati... Biti sa mnom i u dobru i u zlu... Nekoga ko me neće gledati kao, kako vi to muškarci kažete "dobru ribu", već će poštovati moja osećanja, i želeti da buda sa mnom zbog moje ličnosti... Tražim mnogo, jel' da? Rolling Eyes

s kojom sam ovdje proveo mnogo prijatnih trenutaka...kao i svi ostali s kim je slovce makar jedno razmijenila....i drago mi je sto se ponovo vratila medju nas..tracare... Razz
dakle ljubce ode za malu nocnu pticicu...inace svima znanu kao lane... Wink

jelena90
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 34

Datum registracije: 06 Okt 2006
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Okt 30, 2006 10:36 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Za sada jedini neostvareni san mi je da budem sa deckom koga mnogo volim...nedostaju mi njejgovi zagrljaji,poljupci...sale... Crying or Very sad

Ljubavi...volim te... Crying or Very sad

Nocas nek misle da sam ku#va,da je vredno telo moje,nocas me ljubi ko god zeli,a ja cu zeleti usne tvoje,nocas nek vino utice na mene,nek me boli i vredja pogled tvoj,nocas me mrzi i ja cu mrzeti sebe,ali ne zaboravi NOCAS SAM KU#VA SAMO ZBOG TEBE!!!

Ela85
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 39

Datum registracije: 29 Okt 2005
Mesto: Beograd

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pon Okt 30, 2006 10:43 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nekoga ko ce me voleti, postovati, razumeti...i kad sam besna i nerasplozena da ce biti tu..i kad se smejem i kad placem da je tu...nekoga ko ce zaista iskreno voleti i ko ce mi pruziti sve ono sto i ja njemu dajem...nekog ko ce mi dati ljubav...

makaveli_blok70
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 38

Datum registracije: 05 Okt 2006
Mesto: ~~blok 70~~

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Okt 31, 2006 9:37 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Samo jedan: Bojana...

drone
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 33

Datum registracije: 24 Avg 2006
Mesto: underwrold

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Uto Okt 31, 2006 11:01 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Da nadjem finu curu koja ce da me voli i koju cu ja da volim ali nesto me nece ali valjda cu uspit nekad.
Joj sta bi sve dao za to

sandricicak
*mama 2 andjela*
*mama 2 andjela*

Godine: 37

Datum registracije: 22 Okt 2006
Mesto: pod sjajem ruzicastih zvezda

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jan 18, 2007 1:18 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

kod mene je sve ostvareno Very Happy

jerotije
rank
<b>rank</b>

Datum registracije: 13 Mar 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jan 19, 2007 9:25 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

sandricicak je napisao/la sledeće:
kod mene je sve ostvareno Very Happy

A kod mene nista... Crying or Very sad

MaJcHe_91
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 33

Datum registracije: 14 Jan 2007
Mesto: Bg

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jan 19, 2007 9:29 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

da nadjem ljubaw..Ali LjUbAw...nikad nisam nasla.. Crying or Very sad

Annabel_Lee
ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
<b>ஐ NaUgHtGeLiC ஐ</b>

Datum registracije: 02 Feb 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Jun 12, 2007 10:15 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Da postupa sa mnom poput porcelanske lutke...budi se kraj mene, i to prvi, i posmatra dok spavam...da čini da se osećam savršeno sigurnom i jedinom...

KOKANI
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Datum registracije: 11 Feb 2007

slovenia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jun 12, 2007 10:26 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

provesti noć sa romkinjom

Eliot je sreda
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Datum registracije: 15 Jul 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Jun 12, 2007 11:02 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Zajednicko stanovanje kao kruna svega.

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~ -> Koji vasi snovi nisu ostvareni u ljubavi??? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4  sledeća
Strana 2 od 4

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon