:: |
Autor |
Poruka |
semidelux Upućeni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 05 Dec 2006 Poruke: 264 Mesto: NS
|
|
pu pu...
hvala Bogu nishta nemam!
=))
ali znam jako dobro o bolestima, mnogo sam se obrazovala pre, jerbo sam radoznalo dete
chuvajte se ljudi hlamidije, hepatitisa (svih), HPV-a, HIV-a..
=))
itd.
|
|
|
vladimir86 Odomaćeni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 28 Nov 2006 Poruke: 1097 Mesto: Beograd
|
|
Nisam imao problema sa tim, ali sam spavao sa devojkom koja ima hepatitis c, nije mi jasno kako ga nisam dobio, ali mi je drago! Kad sam cuo da je zarazena, hteo sam da poludim!
|
|
|
|
|
|
Crno i zlatno Banovan! Šetaj svoju štiklu
|
Godine: 42
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 2778
|
|
vladimir86 je napisao/la sledeće: | Nisam imao problema sa tim, ali sam spavao sa devojkom koja ima hepatitis c, nije mi jasno kako ga nisam dobio, ali mi je drago! Kad sam cuo da je zarazena, hteo sam da poludim! |
Hepatitisi se vrlo rijetko prenose spolnim kontaktom. Čak ni HIV ne moraš dobiti tim putem.
|
_________________ -gledao sam sinoć zvijezde na nebu i pitam koja je tvoja, da je skinem i tebi sreću donesem, samo da budeš moja...
-ne treba meni zvijezda sa neba ja sam obična žena, meni samo treba kada se probudim netko da mi kaže: dobro jutro moja voljena, dal te itko voli kao ja? |
|
|
|
|
NATASANACA Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 25 Mar 2007 Poruke: 49 Mesto: KRAGUJEVAC
|
|
Lane25 je napisao/la sledeće: | hvala bogu nisam imao iskustva a ima mnogo teskih osim side...cak sam cuo da postoji bolest poljupca-to joj je naziv |
mononukleoza ili popularno prozvana bolest poljupca se ne u kom slucaju ne prenosi polnim putem najcesce se prenosi preko pljuvacke sto znaci da je mozes dobiti i ako pijes iz case iz koje je prethodno pio neko drugi inace moze da se manifestuje na vise nacina
|
_________________ Nauci da volis,prastas i gubis!NEMOJ DA VARAS ONOG KOGA LJUBIS!Svaka prevara skupo se placa jer zivot je gadan kad pocne da vraca! |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|