www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Afro kikice!
Strana prethodna  1, 2, 3, 4  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Moda i lepota ~
::  
Autor Poruka
maja838383
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 41

Datum registracije: 02 Feb 2005
Mesto: Ogulin

croatia.gif
PorukaPostavljena: Uto Okt 03, 2006 12:46 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Meni je isto to fora, bez obzira što šteti kosi, ali se ne bih usudila staviti ih!

***Srna***
Chilly
Chilly

Datum registracije: 09 Apr 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Okt 07, 2006 4:24 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Moja drugarica ih je uradila, tj. crnkinje su joj napravile afro-kikice (kad smo bile u Španiji) tako da ovde nisam čula za neki dobar salon, sigurno ih ima dosta ali ne znam gde. Ona ih je platila 30eur i izgledalo je fenomenalno, ali posle mesec dana nije više izgledalo fenomenalno Smile . Kosu nije mogla oporaviti naredna tri meseca, ionako je imala oštećenu kosu . Tako da važi ono čuveno - sve što je lepo kratko traje. Bolje možda da odeš na nadogradnju kose.

jelena90
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 34

Datum registracije: 06 Okt 2006
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Okt 10, 2006 4:09 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Meni je ta frizura bas extra...steta sto to nije nije za devojke...

Nocas nek misle da sam ku#va,da je vredno telo moje,nocas me ljubi ko god zeli,a ja cu zeleti usne tvoje,nocas nek vino utice na mene,nek me boli i vredja pogled tvoj,nocas me mrzi i ja cu mrzeti sebe,ali ne zaboravi NOCAS SAM KU#VA SAMO ZBOG TEBE!!!

***Srna***
Chilly
Chilly

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Okt 10, 2006 8:32 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

jelena90 je napisao/la sledeće:
Meni je ta frizura bas extra...steta sto to nije nije za devojke...

Zašto nije za devojke?
Devojke uglavnom i prave tu frizuru ovde kod nas..

jelena90
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 34

Datum registracije: 06 Okt 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Okt 10, 2006 9:45 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja bih volela da imam tu frizuru...jer mi je do jaja...ali problem je u tome sto posle moram da se osisam na celavo...

Nocas nek misle da sam ku#va,da je vredno telo moje,nocas me ljubi ko god zeli,a ja cu zeleti usne tvoje,nocas nek vino utice na mene,nek me boli i vredja pogled tvoj,nocas me mrzi i ja cu mrzeti sebe,ali ne zaboravi NOCAS SAM KU#VA SAMO ZBOG TEBE!!!

Babily
Veciti optimista
Veciti optimista

Datum registracije: 28 Avg 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Okt 10, 2006 10:23 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

jelena90 je napisao/la sledeće:
Ja bih volela da imam tu frizuru...jer mi je do jaja...ali problem je u tome sto posle moram da se osisam na celavo...

O cemu ti to?!
Uopste nije tacno da se moras sisati na celavo...
Samo ti raspletu kikice i to je to!
Verovatno si pobrkala afro kikice sa dredovima!
E tu vec moras da se sisas...

***Srna***
Chilly
Chilly

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Okt 10, 2006 11:39 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Kosa ti jeste oštećena mnogo, mnogo, i treba joj neko vreme da se oporavi, ali nikakve potrebe za šišanjem na ćelavo nema - provereno.

Babily
Veciti optimista
Veciti optimista

Datum registracije: 28 Avg 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Okt 11, 2006 12:42 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Verujte mi ljudi, uopste ne bude toliko ostecena koliko se prica!
Vise je ostecena ona farbana, kad se skinu kikice onda mozda izgleda osteceno ali nije tako kako se cini!

Dijanaaa100
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 37

Datum registracije: 09 Okt 2006

austria.gif
PorukaPostavljena: Sre Okt 11, 2006 12:50 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ja bas nisam za to...
jedna moja frendica iz skole je to isto radila...
i jakooooo je joj ostetilo kosu...rekla je da nebi to nikad vise radila!! Rolling Eyes

Pooh
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 14 Okt 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Okt 14, 2006 4:29 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Moja drugarica je nosila afro kikice (radila ih je negde u Beogradu) i to godinu i po dana i kad ih je skinula kosa joj je bila sasvim ok.
Samo je osisala krajeve i to je to!

Maja S.
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 44

Datum registracije: 18 Jun 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Okt 22, 2006 8:44 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Meni se one licno ne svidjaju...zato sto mi izgledaju nekako neuredno i prljavo. Verujte mi da kada vidim nekog sa tim kikama prosto se pitam kako ih odrzava.

rizmal
Lanin Sicilijanac
Lanin Sicilijanac

Godine: 40

Datum registracije: 27 Maj 2005

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Ned Okt 22, 2006 11:40 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

odvratno to mi se uopste ne svidja ,a i to nije za nasu kosu,ne zovu se za dzabe afro......jednostavno mi nemamo kosu za to.....

....tvoj i u dobru i u zlu....

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Moda i lepota ~ -> Afro kikice! Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4  sledeća
Strana 2 od 4

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon