:: |
Autor |
Poruka |
maja838383 Odomaćeni član
|
Godine: 41
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 1343 Mesto: Ogulin
|
|
Meni je isto to fora, bez obzira što šteti kosi, ali se ne bih usudila staviti ih!
|
|
|
***Srna*** Chilly
|
Datum registracije: 09 Apr 2006 Poruke: 13261
|
|
Moja drugarica ih je uradila, tj. crnkinje su joj napravile afro-kikice (kad smo bile u Španiji) tako da ovde nisam čula za neki dobar salon, sigurno ih ima dosta ali ne znam gde. Ona ih je platila 30eur i izgledalo je fenomenalno, ali posle mesec dana nije više izgledalo fenomenalno . Kosu nije mogla oporaviti naredna tri meseca, ionako je imala oštećenu kosu . Tako da važi ono čuveno - sve što je lepo kratko traje. Bolje možda da odeš na nadogradnju kose.
|
|
|
|
|
|
jelena90 Upućeni član
|
Godine: 34
Datum registracije: 06 Okt 2006 Poruke: 433 Mesto: Beograd
|
|
Meni je ta frizura bas extra...steta sto to nije nije za devojke...
|
_________________ Nocas nek misle da sam ku#va,da je vredno telo moje,nocas me ljubi ko god zeli,a ja cu zeleti usne tvoje,nocas nek vino utice na mene,nek me boli i vredja pogled tvoj,nocas me mrzi i ja cu mrzeti sebe,ali ne zaboravi NOCAS SAM KU#VA SAMO ZBOG TEBE!!! |
|
|
|
|
***Srna*** Chilly
|
|
|
jelena90 je napisao/la sledeće: | Meni je ta frizura bas extra...steta sto to nije nije za devojke... |
Zašto nije za devojke?
Devojke uglavnom i prave tu frizuru ovde kod nas..
|
|
|
|
|
|
jelena90 Upućeni član
|
Godine: 34
Datum registracije: 06 Okt 2006 Poruke: 433 Mesto: Beograd
|
|
Ja bih volela da imam tu frizuru...jer mi je do jaja...ali problem je u tome sto posle moram da se osisam na celavo...
|
_________________ Nocas nek misle da sam ku#va,da je vredno telo moje,nocas me ljubi ko god zeli,a ja cu zeleti usne tvoje,nocas nek vino utice na mene,nek me boli i vredja pogled tvoj,nocas me mrzi i ja cu mrzeti sebe,ali ne zaboravi NOCAS SAM KU#VA SAMO ZBOG TEBE!!! |
|
|
|
|
Babily Veciti optimista
|
Datum registracije: 28 Avg 2006 Poruke: 5506
|
|
jelena90 je napisao/la sledeće: | Ja bih volela da imam tu frizuru...jer mi je do jaja...ali problem je u tome sto posle moram da se osisam na celavo... |
O cemu ti to?!
Uopste nije tacno da se moras sisati na celavo...
Samo ti raspletu kikice i to je to!
Verovatno si pobrkala afro kikice sa dredovima!
E tu vec moras da se sisas...
|
|
|
|
|
|
***Srna*** Chilly
|
|
|
Kosa ti jeste oštećena mnogo, mnogo, i treba joj neko vreme da se oporavi, ali nikakve potrebe za šišanjem na ćelavo nema - provereno.
|
|
|
|
|
|
Babily Veciti optimista
|
Datum registracije: 28 Avg 2006 Poruke: 5506
|
|
Verujte mi ljudi, uopste ne bude toliko ostecena koliko se prica!
Vise je ostecena ona farbana, kad se skinu kikice onda mozda izgleda osteceno ali nije tako kako se cini!
|
|
|
|
|
|
Dijanaaa100 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 09 Okt 2006 Poruke: 129
|
|
ja bas nisam za to...
jedna moja frendica iz skole je to isto radila...
i jakooooo je joj ostetilo kosu...rekla je da nebi to nikad vise radila!!
|
|
|
|
|
|
Pooh Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 14 Okt 2006 Poruke: 62
|
|
Moja drugarica je nosila afro kikice (radila ih je negde u Beogradu) i to godinu i po dana i kad ih je skinula kosa joj je bila sasvim ok.
Samo je osisala krajeve i to je to!
|
|
|
|
|
|
Maja S. Odomaćeni član
|
Godine: 44
Datum registracije: 18 Jun 2005 Poruke: 1570
|
|
Meni se one licno ne svidjaju...zato sto mi izgledaju nekako neuredno i prljavo. Verujte mi da kada vidim nekog sa tim kikama prosto se pitam kako ih odrzava.
|
_________________ "Strast je zaludjenost nekom osobom, želja za nekim...Kada strast prodje na svetlo izlazi ljubav. Jer ljubav znači voleti nečije mane, dok STRAST voli vrline..." |
|
|
|
|
rizmal Lanin Sicilijanac
|
Godine: 40
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd
|
|
odvratno to mi se uopste ne svidja ,a i to nije za nasu kosu,ne zovu se za dzabe afro......jednostavno mi nemamo kosu za to.....
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|