www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Fudbalski fan-ovi sa prostora bivse SFRJ
Strana prethodna  1, 2
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Sport - Opšte diskusije ~ -> ~ Arhiva - Sport - Opšte diskusije ~
::  

Za koga navijate u fudbalu ?
Zvezdu
46%
 46%  [ 7 ]
Partizan
26%
 26%  [ 4 ]
Dinamo Zagreb
6%
 6%  [ 1 ]
Hajduk Split
6%
 6%  [ 1 ]
FK Sarajevo
13%
 13%  [ 2 ]
Ukupno glasova : 15

Autor Poruka
Konjanik
Ludi Bosanac
<b>Ludi Bosanac</b>

Godine: 45

Datum registracije: 29 Avg 2006
Mesto: Na žalost, Velenje

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Čet Sep 07, 2006 2:30 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ako je tako onda dobro je, a ako nije Evil or Very Mad Wink

Zvezda je život, druge so sitnice!

soldo_ivan
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 11 Sep 2006
Mesto: Split!!!!!!!!!!!

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pon Sep 11, 2006 5:11 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

...i kad gube i kad tuku uvijek vjerni svom hajduku..hajduk SAMPION!!!

pfckraljpfc
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 37

Datum registracije: 22 Jan 2006
Mesto: BP-NS Tu i tamo...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Sep 12, 2006 1:04 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Zakleti grobar!Cigani vi imate koreografije,mi imamo grlo i dlanove,vi ste fazon italijana,mi smo fazon engleza...O ovome se moze komentarisati danima...Ali je nemoguce bez psovanja,ali suzdrzacu se.Sad smo malo u shkripcu zbog bojkota,ali uskoro se vracamo na jug!Dobro prvo ide derbi kod nas, tu ne idemo ali spremite se za sledeci josh i ako bog da da lopurde odu pre derbija na marakani i front se vrati na stadion bice HAOS!
Ali imamo bar neshto zajednichko Laughing
ACAB STOP REPRESIJI NAD NAVIJACHIMA

Tvoji verni GROBARI!

markan_bbb
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 38

Datum registracije: 02 Jul 2006

croatia.gif
PorukaPostavljena: Uto Okt 03, 2006 10:28 pm    Naslov poruke: s Na vrh strane Na dno strane

Dinamo Zagreb

Hare_Q
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 34

Datum registracije: 08 Sep 2006
Mesto: Sarajevo

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pon Okt 16, 2006 12:52 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pa, ja navijam za Sarajevo...
pa HORDE ZLA su mi najbolji...

DJOLENZI
Upućeni član
Upućeni član

Datum registracije: 10 Mar 2006
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Dec 02, 2006 12:51 am    Naslov poruke: :) Na vrh strane Na dno strane

Ove godine Delije su neprikosnovene,u svakom smislu te reci!!!Najmanji mi je cilj da prozivam ali na nasoj utakmici protiv Kork sitija bilo je 35000 ljudi od toga 15000 na severu,a na vasoj utakmici sa Okserom (najbitnija u sezoni) 3500 ljudi!!!Setite i mi smo bojkotovali,ali mi smo bojkotovali UPRAVU a ne igrace!!! Kad ne moze na normalan nacin da se skloni uprava Partizana uvek postoji onaj nenormalan,fizicki,pa ima vas bre ko govana slozite se i udrite!!!

draganng
Upozorenja: 2 od 3

Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 16 Jan 2006

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Sub Dec 02, 2006 4:44 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

iskreno i zvezda i partizan nemaju pojma o fudbalu niti ce kad imati,kazem vam to zato sto isto volim i zvezdu i partizan samo igrali su uvek sugav fudbal i tako ce i ostati,jadnici cim im se malo proslavi neki igrac odma ih napusti

Vlada Z
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 43

Datum registracije: 02 Dec 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Dec 02, 2006 5:16 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

za sve se navija,partizan se voli..........

Jole ch
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 51

Datum registracije: 10 Sep 2005
Mesto: Aarau-Aleksandrovac

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 04, 2006 10:22 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Naravno
Za sve se navija Partizan se voli...

ERIC CANTONA
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 39

Datum registracije: 08 Dec 2006
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Dec 08, 2006 9:56 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Zvezda je ubedljivo najveci klub u EX-YU pa i na Balkanu,s toga je i logicno da ima najvise fanova na ovim prostorima...

rui costa
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 01 Nov 2006

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pet Dec 08, 2006 10:07 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

stadion kosevo fudbalski to je raj na njemu
F . K S arajevo
igra sarajevo tim za koji zivim ja

horde zla

[Edit by Sascha336: Pisanje teksta velikim slovima [ALLCAPS] je zabranjeno Pravilnik-om. Koristite blagodeti formatiranja teksta ako želite nešto da naglasite.]

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Sport - Opšte diskusije ~ -> ~ Arhiva - Sport - Opšte diskusije ~ -> Fudbalski fan-ovi sa prostora bivse SFRJ Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2
Strana 2 od 2

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon