www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Što vam je najvažnije kod žena, djevojaka?
Strana prethodna  1, 2, 3, 4  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJEGOVA soba ~
::  

Kod ženskih mi je najvažnije:
kako izgleda (ljepota, simpatičnost)
46%
 46%  [ 19 ]
koliko je naobrazovana ili pametna (koliko ima u glavi)
12%
 12%  [ 5 ]
koliko je duhovita, zabavna
19%
 19%  [ 8 ]
koliko je dobrodušna
14%
 14%  [ 6 ]
koliko je bogata (iz bogate porodice)
7%
 7%  [ 3 ]
Ukupno glasova : 41

Autor Poruka
ralfy
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 01 Jul 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Dec 31, 2006 3:03 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

bitno je da je lepa kad me izvodi u restorane i vodi u shoping Very Happy

g_bmw_m3
Upućeni član
Upućeni član

Datum registracije: 20 Dec 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Dec 31, 2006 3:06 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Meni je bitno da se lepo slazemo i da JE volim takvu kakva je, a da li je lepa ili nije........ Wink Dzaba Ona bila lepa ako je u dusi pokvarena!

Automobilski (BMW i Porsche) FANATIK!

lloyd12345
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 39

Datum registracije: 16 Avg 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jan 03, 2007 9:04 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Vazno je da bude pametna i da mozes normalno da razgovaras sa njom,jer kad nadjes onu unutrasnju lepotu i ona spoljasnja ce isplivati

giovaniI
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 42

Datum registracije: 03 Jan 2007
Mesto: Hercegovina

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jan 10, 2007 2:45 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

nije fizicki izgled presudan,ali daj budimo realni,ako riba nije fizicki privlacna,pa sta da nas onda privuce na prvu optu kod nje,..?

vladimir86
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 38

Datum registracije: 28 Nov 2006
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jan 11, 2007 1:04 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Izgled i duhovitist Very Happy

anex80
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 44

Datum registracije: 10 Avg 2006

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Uto Jan 16, 2007 3:22 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Da me voli, ali iskreno da me voli i postuje kao momka!

ANEX

bracuca
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 39

Datum registracije: 05 Feb 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Mar 04, 2007 3:17 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

da je zgodna,mlada da je privlacna i dosta razumna kao i da me podrzava u svemu kao i ja nju.

Trfac
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 37

Datum registracije: 04 Feb 2007

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Ned Mar 04, 2007 11:24 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ja sam uvjek za umjerenost,tako da mi je draze biti sa djevojkom koja i nije najljepsa al ima bar nesto u glavi,neg sa najljepsom al s vakuumom u glavi.
sto se tice izgleda nije presudan,dok ne predje neku granicu koju svako ima, ipak se ljepota moze nadomjestiti nekim drugim stvarima.

dado+denko
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 41

Datum registracije: 26 Mar 2006
Mesto: Bad Wiesse/ SRPSKO Sarajevo

germany.gif
PorukaPostavljena: Ned Mar 04, 2007 1:56 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ma kombinacija mora biti dobra. ja necu biti za curom koja je lijepa ali nema fin karakter!!!!!

volim piti i ljubiti........

igor0000
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 20 Feb 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Mar 04, 2007 6:32 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Da je moja! Samo,jedino,potpuno,skroz SAMO MOJA!

Johnny-Delija
Banovan!

Delija Sever - Forever
Delija Sever - Forever

Godine: 42

Datum registracije: 07 Nov 2006
Mesto: Negde daleko,daleko od jedne Zloće iz sazveždja Vodolije,negde tamo gde me ta Zloća neće videti.

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Mar 04, 2007 8:03 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Prvo izgled pa onda ostalo.Mada ne bih bio sa nekom koja je lepa,a karakter joj je loš,tj. pravi je skot,ali ne bi ni bio ni sa onom koja je dobra i pametna,a izgleda tako,što naš narod kaže,''da joj ora' iz ruke ne uzmeš''. Laughing
Mada moram da napomenem da seksipil devojke ''dolazi iznutra''.Može neka devojka da fizički izgleda savršeno,ali da je ''bezlična'',tj. da je nekomunikativna,da nema zavodljiv hod i držanje,da ne ume da provocira i da mami muškarca rečima,da nema bezobrazan(perverzan) tj. zavodljiv pogled(da ume da ''strelja'' i ''ošine'' muškarca očima),itd.Jer svi ti atributi mogu više da uzbude muškarca od velikih grudi,dobre,zadnjice ili nogu.

Bože,meni tako malo treba
Ispod ovog svetog neba.
Topla postelja
I njena oka dva...

P_r_e_d_a_t_o_r
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 32

Datum registracije: 05 Mar 2007
Mesto: Belgrade

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 05, 2007 11:08 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa meni je najvaznije da bude lepa ,a posle ide pamet i sve ostalo .

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJEGOVA soba ~ -> Što vam je najvažnije kod žena, djevojaka? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4  sledeća
Strana 2 od 4

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon