www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Od srca srcu
Strana prethodna  1, 2
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~
::  
Autor Poruka
pinkie
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 45

Datum registracije: 01 Okt 2004
Mesto: u skrivenom kutku

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Sep 01, 2006 9:47 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

gaga021 je napisao/la sledeće:
Bas mije zao sto Pinkie nece biti jedno vreme sa nama na forumu nadam se dace ovo vreme brzo proleteti i dace ona opet biti sanama kao i uvek raspolozena , vesela i jako pozitivna i draga osoba bas cemi nedostajati zelim jos sve najbolje saljem joj veliki poljubac

Gago..hvala ti puno stvarno si srce :zagrljaj: sto god da kazem nakon tvojih reci moze biti protumaceno kao tamte za kukuriku, ali nije tako casna rec..zaista sam uzivala u radu kao moderator i u tvojim postovima koje cu i dalje svakako pratiti samo malo redje i iz nekog drugog ugla, ali to svakako nece promeniti nista veruj mi Wink
nastasenjka je napisao/la sledeće:
Ah bre Pinkie, sad si me gotovo rasplakala. Ti si mi jedna od najdrazih ljudi ovde. Iako te znam samo preko postova, vrlo brzo si mi prirasla za srce. Isprva sam se zaprepastila i pomislila da nas napustas u potpunosti, ali sada mi je vec lakse. Dakle, jedno beskrajno drago i duhovito stvorenje ostaje i dalje medju nama, da nas rastuzi, nasmeje, razonodi...Veliki poljubac od mene.

:zagrljaj: tebe cu malena ubiti samo da znas hehehehe :drugarcine: ma salim se ja, znas da si mi jako draga i da to nikako i ne pokusavam da sakrijem :drugarcine: uzvracam poljubac i pre svega se zahvaljujem na tako divnim recima...Jos juce sam procitala sta si napisala ali nisam stigla da odgovorim valjano a nisam htela da bude navrat nanos ispisano....Ostajem ja ovde i jos cemo se mi druziti, ne brini Wink
***Srna*** je napisao/la sledeće:
Ja se samo nadam da ćeš uspeti da ostvariš svoje želje, da ćeš uspeti da središ sve što imaš i da ćeš se vratiti što pre.. Rolling Eyes

Srnice, hvala ti puno od srca jos jednom...i da znas da hocu da pozurim i pozavrsavam to sto imam, narocito sada kada vidim koliko je ovde meni dragih ljudi koji su zaista svo ovo vreme umeli da cene i postuju moj rad a pre svega mene kao osobu..zaista ste me bre dirnuli..nije vam to trebalo :crybaby: :405: :letisrce: :120:

Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander)

pinkie
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Sep 01, 2006 10:06 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

annamariya je napisao/la sledeće:
Moram reći da ste i mene skoro rasplakali dok sam čitala! Pinkie želim ti sreću sa svim što trebaš obaviti, i budi nam tu što više možeš! Wink

Hvala ti puno annamariya na divnim zeljama i potrudicu se da i dalje budem sto vise ovde, casna rec :47:

**victoriano** je napisao/la sledeće:
pinkie ajde sto pre operi ves i usisaj kucu pa da nam se brze vratis!a ne ti tu lenja hehehehe Mr. Green Wink ma najvaznije da ces da nam se vratis i da nije skroz gotovo druzenje sa nama na sajtu Wink Mr. Green

hehehe nasmeja me blesavko jedan Laughing evo vec sam se bacila na rad , vidi i sam :416: :robic: :peglanjac: :tanjiri: :kuvaar: jos samo knjige da se docepam i to ce biti to Wink (uf najtezi deo ostavih za kraj Embarassed opet zabusavam Laughing ) ma kakvi bre gotovo druzenje, ne idem ja nigde odavde Rolling Eyes ne znate vi da sam ja pupcanom vrpcom vezana za domaci hehehehe :babygirl:

skorpijica je napisao/la sledeće:
Nakon svih ovih reci, ja kao moderator sa najkracim radnim stazom zelim da se zahvalim pinkie na toploj dobrodoslici kada sam pristupila upravi sajta kao i na ponudjenoj pomoci, takodje zasluzuje zahvalnicu za svaki nas izmamljen osmeh i ulepsan dan nekim lepim postom na forumu ili komentarom u nasoj kafanici Smile Ovo je prvi moderator kojeg sam zapamtila kada sam pocela redovno da posecujem domaci (valjda zbog neodoljive zvoncice i uvek zanimljivog potpisa Very Happy ), moderator koji je uvek imao strpljenja za nase greske, moderator koji iako nas ne zna licno, uvek ima vremena da nas posavetuje u mnogobrojnim temama... Nadam se da ce ovo odsustvo iz "plave" zone kratko trajati i da cemo ubrzo opet imati naseg najboljeg moderatora Smile

hehehe neodoljiva zvoncica i uvek zanimljivi potpis :zagrljaj: Draga moja skorpijice, nas dve smo se "poznavale " i pre nego si postala moderator kod nas i, i tada sam imala divno misljenje o tebi koje se samo potvrdilo nakon tvog dolaska u upravu... Wink Divno je dobiti ovakvo priznanje od kolege, narocito od kolege kao sto si ti...Zaista jako puno znaci...Znas i sama da je velika cast biti moderator, sa jedne strane, ali da sa druge strane vrlo cesto dolazis u situaciju da se moras zameriti ljudima do kojih ti je stalo, ili jednostavno naidjes na kojekakve ljude...a vi ste svi ovde na domacem uvek bili tu kad ste meni zatrebali, i kako sam uopste i mogla da nemam strpljenja za tako divne ljude kao sto ste svi vi???? :letisrce:

miskopisko je napisao/la sledeće:
Iako sam musko i suze ne pustam tek tako sada sam bio na ivici :IMissYou: ,iskreno,bez foliranja!Voleo bih da sve ostane kao sto jeste,ali zivot je jedan i moramo da ga iskoristimo maximalno ili ce proci pored nas kao brzi voz bez povratka,jer ipak je on samo jedan...Pinkic zivi zivot 300 na sat,tu ne mislim da zivis suvise brzo,nego uzmi od zivota sve sto mozes,to je stvar koju sam tek skoro shvatio sta znaci,i primenjujem je u potpunosti...Nije bitno da li si plave boje kao mod ili crne kao clan-bitno je da si tu,da nas i dalje savetujes,upucujes lepe reci...kritikujes...imas moj msn ispod potpisa,pa se javi ponekad,uvek cu imati vremena za tebe kao i za sve clanove koji zele da pricaju o svemu i svacemu...vidimo se kasnije... :zagrljaj:

A tebe cu muskac da. :428: ...hehehe..nije dosta sto su me ove devojcice naterale na suze sad si i ti jos dosao tu da me rassentimentalises hehehehe ma salim se..hvala i tebi na divnim recima, hvala na savetima i da znas da da si u pravu kad kazes da zivot trebamo ziveti ne 300 vec 1000 na sat.Isuvise je malo vremena pred nama a svi mi sebi postavljamo visoke ciljeve kako bi danas sutra bili neko i nesto...e upravo zarad tih ciljeva se nekad odricemo nekih drugih vaznih stvari u zivotu...zivot je takav, jednostavno sto se mora mora se...ali cu ja ponavljam po ko zna koji put pokusati da mojih 300km na sat odradim sto brze i da se vratim u punom sjaju..U pravu si, boja je tu najmanje vazna...zato cu i ostati ovde..zbog moje povezanosti za sajt, zbog svih vas koji ste se oglasili ovde ili mi poslali pp i pokazali koliki ste ustvari prijatelji.... :zagrljaj:
Bila sam ja ovde i mnogo pre plave boje, i volela sve ovo..tako ce biti i sada....odoh sada da radim jos malo a onda se bacam na ucenje..obecala sam da cu odmah da se bacim na posao....jos jednom veliki poljubac za sve vas...i hvala vam sto ste ovakvi kakvi jeste :letisrce:

Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander)

Annabel_Lee
ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
<b>ஐ NaUgHtGeLiC ஐ</b>

Godine: 42

Datum registracije: 02 Feb 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Sep 01, 2006 10:33 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Draga koleZinice, znaš i sama...još si tu, a već mi nedostaješ :zagrljaj: Iskreno, jako mi je žao što odlaziš sa pozicije moderatora, zaista si draga, predustretljiva i korektna, nisi omašila profesiju Laughing Laughing Laughing :cvetic:

KoleZinice moja trostruka, duplo profesionalno i horoskopski Very Happy Very Happy Very Happy , bez šale, čudno je, žao mi je što ćemo u jednom aspektu manje biti koleZinice, ALI, o5, milo mi je što znam da ćeš i dalje biti tu, što ćemo i dalje sarađivati, družiti se, kuckati, znam ja da ne možeš tako lako da se odvojiš od voljenog nam Domaćeg.de Wink Oposli ti to i obavi kvalitetno (i brzo Wink !) šta već treba, ovo je mesto tvoj dom :welcome: :dvasrca: :dvasrca: :dvasrca:

Stoga, narode, nemoj da ste na kraj srca, pinkie je naša, neće ona nigde dalje od naših misli :love_u: :ILoveYou: :zadihani:

slatka_breskvica
*samo tvoja...*
*samo tvoja...*

Godine: 26

Datum registracije: 08 Jun 2006
Mesto: USA

california.gif
PorukaPostavljena: Pet Sep 01, 2006 10:46 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pinkie dok sam citala skoro si me rasplakala.... Crying or Very sad Ali zelim ti svu srecu na svim daljim poljima tvog privatnog zivota... Iako nisam na domacem dugo mislim da si jedan divan covek i vredan moderator.. Ali naravno ako vise nisi moderator, nemoj nas napustiti... Budi tu sa svima nama..... :redlips2: :ilu:

pinkie
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Sep 05, 2006 11:22 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hvala puno i tebi breskvice na divnim recima...eto vec dva dana nisam moderator a i dalje sam tu..i to se nece nikada promeniti....ako nista drugo barem zbog svih vas koji ste se ovde oglasili i dali mi podrsku daleko vecu nego sto sam ikada mogla da ocekujem.Hvala vam jos jednom svima i idemo dalje sa nasim druzenjem Wink

držte lopova
Banovan!

Zna tudju muku
Zna tudju muku

Godine: 29

Datum registracije: 14 Nov 2005
Mesto: debian city

argentina.gif
PorukaPostavljena: Pet Sep 08, 2006 9:37 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pinkie? Moderator pinkie? Onaj "najstroži" moderator na forumu? Osoba koja ima stvarno nerve ko brodske sajle kad je mogla da trpi ovakvu budalu kao što sam ja ...
Eeeeeeeeeee, ode moj omiljeni moderator. Mnogo je poštujem i hvala joj , jer je ona osoba koja mi je uputila najlepši kompliment na ovom forumu. Napisala je nešto u 3 rečenice o meni i... hvala joj i neka oprosti što sam često odlazio u off topic u temi koju je ona otvorila i tako joj zagorčao surf na netu.

pinkie, hvala ti na toleranciji i strpljenju.

rizmal
Lanin Sicilijanac
Lanin Sicilijanac

Godine: 41

Datum registracije: 27 Maj 2005
Mesto: Beograd

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pon Sep 25, 2006 1:10 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Bas mi je zao sto pinkie odlazi s mesta moderatora,jer cesto smo se slagali oko nekih vaznih zivotnih stvari i cak sta vise par puta se zacudila cini mi se kako ja sa ovoliko godina imam zrelo misljenje.Al stvarno je bila ok i cak je i trpela neke moje extra brze postove i nadam se da ce uskoro da se vrne na mesto koje joj pripada i koje zasluzuje,jer je bar po meni koliko sam ja primetio stvarno super radila posao moderatora....

i sad cu da ukrade deo posta od saforumasa drzte lopova,citiram:
"pinkie, hvala ti na toleranciji i strpljenju"

pinkie
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Sep 25, 2006 3:07 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

držte lopova je napisao/la sledeće:
Pinkie? Moderator pinkie? Onaj "najstroži" moderator na forumu? Osoba koja ima stvarno nerve ko brodske sajle kad je mogla da trpi ovakvu budalu kao što sam ja ...
Eeeeeeeeeee, ode moj omiljeni moderator. Mnogo je poštujem i hvala joj , jer je ona osoba koja mi je uputila najlepši kompliment na ovom forumu. Napisala je nešto u 3 rečenice o meni i... hvala joj i neka oprosti što sam često odlazio u off topic u temi koju je ona otvorila i tako joj zagorčao surf na netu.

pinkie, hvala ti na toleranciji i strpljenju.

hehehe, a ja mislila da je tema vec umrla a ja zaboravljena, kad vidi ti njih? hehehe Laughing pa hvala ti drzte lopova Embarassed hvala na svim divnim komplimentima koje si mi ovde uputio...zaista si me naterao da se posteno zamislim kad pomislim da su mi nervi oslabili Laughing Wink sala na stranu, hvala tebi na postovanju koje si mi ukazao i nemas brige, bre, moderatori i jesu tu da bi vodili racuna o forumu i o onome sto clanovi pisu, a kako vidis nigde ja jos nisam otisla Laughing i ne idem nigde Wink bar cu ostati ovde (i ostajem ) kao svi vi, kao obican clan...sve dok ne sredim sve obaveze koje sam nagomilala, a onda...eto mene opet da budem stroga kao i do sada :442: :bleeee:

rizmal je napisao/la sledeće:
Bas mi je zao sto pinkie odlazi s mesta moderatora,jer cesto smo se slagali oko nekih vaznih zivotnih stvari i cak sta vise par puta se zacudila cini mi se kako ja sa ovoliko godina imam zrelo misljenje.Al stvarno je bila ok i cak je i trpela neke moje extra brze postove i nadam se da ce uskoro da se vrne na mesto koje joj pripada i koje zasluzuje,jer je bar po meni koliko sam ja primetio stvarno super radila posao moderatora....

i sad cu da ukrade deo posta od saforumasa drzte lopova,citiram:
"pinkie, hvala ti na toleranciji i strpljenju"

Hvala i tebi puno na svim divnim recima zaista mi je nevidjenoo drago sto vidim da zaista ima ljudi koji su umeli da cene moj posao i moj rad kao moderator..i oprostite mi svi vi ako sam imala kakvih propusta, i ako sam ikada bila nepravedna prema ikome od vas, svakako nije bilo namerno Sad U svakom slucaju hvala vam jos jednom, ja sam tu, i bicu ovde sve dok budem mogla, a mozda se uskoro vidimo u starom obliku, a nesto plavljim zvezdicama..samo mi drzite palceve da sto pre pozavrsavam svoje poslove...
Hvala jos jednom svima na podrsci i na ukazanom postovanju :zagrljaj: :84:

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~ -> Od srca srcu Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2
Strana 2 od 2

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon