:: |
Autor |
Poruka |
rizmal Lanin Sicilijanac
|
Godine: 40
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd
|
|
ne nikad nisam hteo da idem s nekog osobom koju ne mogu da volim.........al neke nazalost su mogle da idu samnom iako me nisu volele al zato su tamo gde jesu i po meni tesko je biti prijatelj posle veze bar dok ne prodje neko duze vreme....
|
|
|
|
|
|
Vilenjakinja Sašina Kumica
|
Datum registracije: 28 Mar 2006 Poruke: 120889
|
|
imala san vezu taku trajala je 7 miseci. Postepeno smo se sve manje i manje vidjali i prekinuli tek tako. Nisan osičala ono za njega, nikakva privlačnost a bila sa njim 7 miseci.
|
|
|
|
|
|
Eliot je sreda Odomaćeni član
|
Datum registracije: 15 Jul 2005 Poruke: 1128
|
|
Sadasnjeg decka na pocetku veze nisam ni upola volela kao on mene.
Prvih pola godine mi je bilo relativno svejedno hoce li me nazvati, da li cemo izaci i videti se. Nista me nije bolelo, nista nerviralo...Jednostavno mi je bilo lepo sa njim, pruzao mi je sigurnost i paznju i to mi je bilo dovoljno.
Sada, posle godinu dana - volim ga vise nego bilo kojeg decka pre.
Strpljiv je i uporan. Obasipa me ljubavlju, paznjom i neznoscu....Sta mi vise treba? Tvrdjave moje su pale
|
|
|
|
|
|
leptiric_22 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 03 Jan 2006 Poruke: 98 Mesto: Split
|
|
... trajalo je dok je trajalo... ali nije to to... meni je bas bilo svejedno...
|
_________________ ) ...If you talk about me
I got some advice
Click your heels three times
And say “i wish i had a life““... |
|
|
|
|
Vranjanka Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 34
Datum registracije: 05 Nov 2004 Poruke: 124
|
|
zajebavala sam ga zajebavalaa...lagala sam cim sam usta otvorila...na njegov rodjendan sam raskinulaa:-) Izbegavala sam ga a on je molio i oprostao a ja sve iskoriscavala...
|
|
|
|
|
|
ametist heart Odomaćeni član
|
Datum registracije: 08 Avg 2006 Poruke: 2018 Mesto: **I Agapi Sou Me Den Menei Pia Edo**
|
|
Ja sam sad u takvoj vezi....vise nas vezu nekakvi razgovori i izlasci nego ista drugo. Kad sam s njim, bas sam hladna, niti sretna niti tuzna....jednostavno ravnodusna.
Neke stvari nisam jos preboljela, i mislim da sam prebrzo usla u novu vezu. U takvoj vezi bez ljubavi se tako glupo osjecam. Kao da varam i njega a i sebe.... Trudim se da ga ne iskoristavam, iako mi on stalno kupuje poklone, i pokusava me zadrzati za sebe. Kao da zna da ja planiram da odem od njega.... Pokusat cu jos malo to da guram, pa ako stvarno vidim da nema smisla muciti i sebe i njega jednostavno cu sve da prekinem.... I nadati se da ce jednog dana i meni doci princ na bijelom konju....
|
|
|
|
|
|
tasevska Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 44
Datum registracije: 22 Jul 2006 Poruke: 57 Mesto: Bitola
|
|
povekje kako drugari nego kako par, sme koga sme izlezeni.Ne znam vo sto e problemot.
|
|
|
|
|
|
anabela Iskusni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 04 Feb 2006 Poruke: 860
|
|
nastasenjka je napisao/la sledeće: | Jesam i za divno cudo to je moja najduza i najozbiljnija veza. Jednostavno nam je bilo lepo zajedno, nismo gusili jedno drugo i dok je valjalo trajalo je. Kad se zavrsilo, zavrsilo se. Nikakvih suza, srceparajucih scena i sl. To ne podnosim. |
to sam i ja jednom imala, trajalo je 8 mjeseci, ali mi nije najduža veza, a još manje najozbiljnija. Bilo mi je dobro, kad mi je dosadilo nisam se više javljala
|
|
|
|
|
|
kapljica ULT_RAS-ov Anđelak
|
Godine: 41
Datum registracije: 17 Avg 2005 Poruke: 1985 Mesto: Beograd
|
|
U vezi bez ljubavi da..Jer ljubav se ne javlja istog onog trenutka kad mi udjemo u vezu sa nekim...Ali u vezi bez osecanja zaljubljenosti, privlacnosti (psihicke ili fizicke) ili bilo kakve vrste simpatije ka toj osobi zbog cega me je i privukla na prvom mestu - to ne! Naravno ovih poslednjih par stvari, ako vremenom ne predju u ljubav polako pocnu da se gube i kad nestanu to je znak kod mene da je doslo vreme da ta veza umre, jer ne vidim dalji smisao prolongiranja price.
|
Al' sto si mene - to ne mogu! |
|
|
|
|
romeomarkovic Otrov za cure
|
Godine: 36
Datum registracije: 31 Maj 2006 Poruke: 1055
|
|
Vise puta, i bilo je s**t. Uvjek bi se samom sebi gadio posle, osecao se necisto, zato i ne mogu dugo to da izdrzim.
[Edit by thorn: Reči napisane u ovoj poruci koje imaju uvredljiv karakter, cenzurisane su pošto je to strogo zabranjeno Pravilnik-om.]
|
|
|
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦
|
Godine: 41
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL
|
|
Imala sam i ja takve veze ali nisam htela ga povrediti pa nismo bili dugo u vezi i daljina je bila u pitanju tako da sam uvek lepo resavala i objasnila ali ne zelim vise da imam takve veze ama niposto...ljubav je ljubav zar ne...
|
|
|
|
|
|
Ela85 Upućeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 29 Okt 2005 Poruke: 439 Mesto: Beograd
|
|
Jesam...nase vidjanje su vise bili razgovori nego razmena neznosti...posle toga nisam patila jer sam znala da ce se to kad tad desiti....prosto smo to boje prihvatili i kraj...kratko smo i trajali...
|
_________________ Ne dozvoli da pogresni ljudi usetaju u tvoj zivot, pomute bistinu tvojih ociju, nateraju da volis sto oni vole i da zaboravis ono sto oni ne znaju... |
|
|
|
|
|