:: |
Autor |
Poruka |
marko14 Odomaćeni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 13 Avg 2006 Poruke: 1263 Mesto: Somewhere
|
|
Taj film je radjen po istinitoj prici (to je najgore), i izgleda da su ga zabranili u Sloveniji.Cim ste vidjeli da je reziser Tarantino trebali ste znati o kakvom je filmu rec.
|
|
|
|
|
|
Pedjanbg Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 42
Datum registracije: 20 Jan 2006 Poruke: 229 Mesto: Novi Beograd
|
|
Mislim da nije rezirao Tarantino, vec da je njegova kuca producirala. Dakle on je iskesirao, ali nebitno, gde god on uplete prste to bude nenormalno. Dize se prasina, i covek zaradi brdo para.
Po istinitom dogadjaju???
|
_________________ Life sucks. Then you die. |
|
|
|
|
ivanboy2000 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 19 Feb 2005 Poruke: 10 Mesto: Beograd
|
|
gledao sam film. Ok je, mada ne verujem da je radjen po istinitoj prici
|
|
|
|
|
|
pokemon21 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 03 Okt 2005 Poruke: 208 Mesto: Podgorica,Crna Gora
|
|
ivanboy2000 je napisao/la sledeće: | gledao sam film. Ok je, mada ne verujem da je radjen po istinitoj prici |
Odakle znas da nije po istinitom dogadjaju radjen,ovakve organizacije postoje sirom svijeta,pogotovo one koje se bave nabavkom organa,to je opste poznato svima.
Tarantino je i stavio do znanja da i dalje postoje te organizacije koje se bave trgovinom ljudi.
E sad film je odlican,pogotovo scene koje se odvijaju unutar te organizacije,malo gadljivo,ali odlicno odradjeno
|
|
|
|
|
|
woolf99 Upućeni član
|
Datum registracije: 23 Avg 2006 Poruke: 288
|
|
pokemon21 je napisao/la sledeće: | ivanboy2000 je napisao/la sledeće: | gledao sam film. Ok je, mada ne verujem da je radjen po istinitoj prici |
Odakle znas da nije po istinitom dogadjaju radjen,ovakve organizacije postoje sirom svijeta,pogotovo one koje se bave nabavkom organa,to je opste poznato svima.
Tarantino je i stavio do znanja da i dalje postoje te organizacije koje se bave trgovinom ljudi.
E sad film je odlican,pogotovo scene koje se odvijaju unutar te organizacije,malo gadljivo,ali odlicno odradjeno |
mislim da nije rađen po istinitom događaju, a od Tarantina sam očekivao mnogo više
|
|
|
|
|
|
baxuz2001 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 05 Okt 2004 Poruke: 117
|
|
PA...ne mozes se reci bas da ne valja,ali se moze reci da "nije los"...previse ima psyho scena i nije bas za devojke(dobre devojke) ali mislim da to mucenje ljudi vise nije zanimljivo kao nekada...vise volim neke filmove tipa testera i ostalo...to je po meni extra film
|
|
|
|
|
|
none Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 01 Avg 2005 Poruke: 6
|
|
Meni je film dosta dobar, samo ne znam zasto vas cude psycho scene... pa radio ga je tarantino
|
_________________ Revenge is a dish best served Cold ! |
|
|
|
|
woolf99 Upućeni član
|
|
|
Ajde da kažemo da je ovo samo prosečan njegov film. Zna Tarantino i mnogo bolje. Na prvi pogled mi je bljaks ...
|
|
|
|
|
|
Savior Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 06 Okt 2004 Poruke: 3316
|
|
Film je Super, samo pri kraju pocinje da bude bljak
|
|
|
|
|
|
woolf99 Upućeni član
|
|
|
Uporedi 4 sobe, od sumraka do svitanja, ulični psi, rođene ubice .... i hostel ?! Na Hostelu je podbacio.
|
|
|
|
|
|
Milena Carica Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 11 Avg 2005 Poruke: 676 Mesto: Cik pogodi?! :-)
|
|
Film nije neki horor, ali je dobro odradjen. Mora da se uzme u obzir da su i Tarantinu prosle najbolje godine.
Mislim da je dosta realno pogodio sustinu stvari, jer sam sigurna da takve organizacije i dan danas postoje.
Neke scene su stvarno za one sa malo jacim stomakom.
|
_________________ Mozes da kupis:
postelju ali ne i san,
sat ali ne i vreme,
lek ali ne i zdravlje,
seks ali ne i ljubav.
Para vrti, ali sreca moze vise!!
Gde ponos dodje po svoje, tu ljubav kofere vec pakuje! |
|
|
|
|
woolf99 Upućeni član
|
|
|
Ja idem logikom da svaki njegov film mora da bude bolji od predhodnog, zapravo ne samo njegov, nego svakog ko se time bavi.
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|