www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Naša draga Srna na 7. spratiću!!!! Bravo lipaaaa!!!!
Strana prethodna  1, 2
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~
::  
Autor Poruka
***Srna***
Chilly
Chilly

Datum registracije: 09 Apr 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Avg 15, 2006 11:07 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hvala, srca

PiNkLaDy
Miss Smart
Miss Smart

Godine: 39

Datum registracije: 14 Maj 2005
Mesto: Beograd/USA

usa.gif
PorukaPostavljena: Uto Avg 15, 2006 11:10 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

I ja se pridruzujem cestitkama...:zdravica: sve najbolje,sugradjanko i samo napred...:kapa: zelim ti jos mnogo postica i spratica...:ruzica:

koja me nosi
I dok mazim te ja mislim
zar je moralo ovako
Menjas se i boli me
al' trpim jer volim te...

***Srna***
Chilly
Chilly

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Avg 16, 2006 12:14 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hvala komšinice :redlips2:

miskopisko
~Dream-Maker~
~Dream-Maker~

Godine: 39

Datum registracije: 03 Sep 2005

neth_antilles.gif
PorukaPostavljena: Sre Avg 16, 2006 1:28 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sve najbolje ti zelim i cestitam ti ovaj 7. sprat!!!I da sto pre slavimo 77-mi Mr. Green Very Happy !!!!

***Srna***
Chilly
Chilly

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Avg 16, 2006 2:02 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

I tebi veliko hvala Miskopisko, haha 77-i

Kele
**one and only**
**one and only**

Godine: 40

Datum registracije: 17 Nov 2005
Mesto: Vojvoda Stepa 23219

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Avg 16, 2006 3:34 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pa red je da i ja cestitam komsinici...

svaka cast i samo tako nastavi..

Baraba
Džentlmen
Džentlmen

Godine: 49

Datum registracije: 02 Sep 2005
Mesto: Na livadi, na zelenoj travi

germany.gif
PorukaPostavljena: Sre Avg 16, 2006 6:54 am    Naslov poruke: Cestitam i ja :) Na vrh strane Na dno strane

TCtctctctctctctctc, sve neke komsije ovde. Rolling Eyes
Hmmm, dobro. Ajde ja cu bez komsija i sl.
Postovana Srna,
kako dani prolaze, tako sve vise poruka i poruka, takodje sve vise i vise druzenja.
Sve najbolje povodom ovog jubileja i da se druzimo i vise.
:120:
kumche

_____________________________________________________________________________________________________________

Sada jedan prigodan pokloncic Wink Razz -->> patofne

_____________________________________________________________________________________________________________

Naravno da je to iznad sala, sada nesto prigodnije Very Happy

I za sam kraj, naravno, i dokaz da si stigla do 7000 poruka! Shocked

Ne zaboravi da zaboravljeni nikada ne zaboravljaju zaboravne!
Ne zaboravi da vratiš dugove, jer oni kojima duguješ tebe nikada neće zaboraviti!

***Srna***
Chilly
Chilly

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Avg 16, 2006 3:48 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hvala,Kele..hvala Kumche puno, nisi komšija ali je cestitka najsladja 8)

pinkie
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 45

Datum registracije: 01 Okt 2004
Mesto: u skrivenom kutku

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Avg 17, 2006 8:53 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

svaka cast srnice...ni manje ni vise nego 7 sprat????ma nema sta napredna ova omladina..xexexe..samo ti sibaj dalje drugarice pa se vidimo na sledecem spratu Wink

Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander)

***Srna***
Chilly
Chilly

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Avg 17, 2006 2:14 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hvala pinkie, od srca ti hvala 8)

držte lopova
Banovan!

Zna tudju muku
Zna tudju muku

Godine: 29

Datum registracije: 14 Nov 2005
Mesto: debian city

argentina.gif
PorukaPostavljena: Čet Avg 17, 2006 11:49 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

opa bato, gde ti tu i ja ili obrnuto( gde ja tu i ti). vidiš da nemremo jedno bez drugoga. Wink

čestitam ti na 7. spratu i ... da naučiš već jednom da igraš kolo, a ne da gaziš ljude.

***Srna***
Chilly
Chilly

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Avg 18, 2006 12:40 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

hahah, lopove, hvala, ali ja bar igram brže kolo , vidi dokle sam stigla! Hvala ti na čestitci, od srca Wink

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~ -> Naša draga Srna na 7. spratiću!!!! Bravo lipaaaa!!!! Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2
Strana 2 od 2

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon