:: |
Autor |
Poruka |
rizmal Lanin Sicilijanac
|
Godine: 40
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd
|
|
sikaa2007 je napisao/la sledeće: | sherazza je nesto sto nezelis na svom racunalu | samo mi objasni zasto ???Posto j eja koristim???
|
|
|
vmirko Upućeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 14 Dec 2004 Poruke: 409 Mesto: beograd
|
|
Program sluzi za razmenu fajlova medju korisnicima, i verovatno je dosta lako da naletis na virus, ali ako imas antivirus nema problema.
|
|
|
|
|
|
rizmal Lanin Sicilijanac
|
|
|
vmirko je napisao/la sledeće: | Program sluzi za razmenu fajlova medju korisnicima, i verovatno je dosta lako da naletis na virus, ali ako imas antivirus nema problema. | ona vec ima neku vrstu fajerwall-a u sebi+obelezava ti potencijalno zarazene fajlovecrvenom bojom+imas opise ljudi za svaki fajl tako da nemozes da naletis na virus ako pazis mada za svaki slucaj treba imati AV
|
|
|
Avram007 ..::Darkmen X::..
|
Godine: 36
Datum registracije: 08 Maj 2005 Poruke: 3247 Mesto: ..::Under the sea::.. {KG~SV}
|
|
JA je koristim i stvarno je extra, a brzina zavisi i odo onoga od koga uzimas, jer ako je njemu upload los onda dzabe tebi brz net. Ja imam ADSL 512/128, nekad mi skida po 1-5 , a nekad i 50-60...
|
|
|
spekus Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 14 Mar 2007 Poruke: 1 Mesto: Osijek
|
|
azazelo je napisao/la sledeće: | . . . . . Shareza . . . .
program koji se kaci na tri servera i zashticen je od virusa bash preko tih servera ,ali nije sve tako divno . . . . Konekcija kada skidash neshto sa shareze ne prelazi 1. 0kb do 2. 0kb pa ti tako treba za film 13 do 19 sati.
divan program,ali spor. . . . . . .
nadam se da sam ti pomogao |
|
Poslednja prepravka: spekus datum Ned Mar 18, 2007 12:36 pm; ukupno izmenjena 1 put |
|
|
|
|
rizmal Lanin Sicilijanac
|
|
|
spekus je napisao/la sledeće: | azazelo je napisao/la sledeće: | . . . . . Shareza . . . .
program koji se kaci na tri servera i zashticen je od virusa bash preko tih servera ,ali nije sve tako divno . . . . Konekcija kada skidash neshto sa shareze ne prelazi 1. 0kb do 2. 0kb pa ti tako treba za film 13 do 19 sati.
divan program,ali spor. . . . . . .
nadam se da sam ti pomogao |
shareza je p2p konekcija, ali eMule mi je daleko bolji pa probaj. |
@ azazelo-Uopste niej tacno da je shareaza spora,sve zavisi od koga uzimas i kakva jee tvoja konekcija i ako imas ruter dal si podesio shareazu...A posto podrzava i torrent ona ja npr pustim filmove da skida s torrent linkova i ako taj torent podrzava push opciju film moze da se skine zza 3 sata bez obzira na tvoju konekciju,a inace radi maksimalnim protokom tvoje konekcije kad ima vis eljudi koji daju fajl koji skidas,...
@spekus-probao sam eMule i po meni ne moze ni prici shareazi pogotovo sto ona ima 4 servera +torent tako da nema sta neces naci preko shareaze (cak ima i ono sto nema preko torenta),...
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|