:: |
Autor |
Poruka |
Mr. Bond IntruderSRB™
|
Godine: 34
Datum registracije: 04 Apr 2005 Poruke: 2904 Mesto: Beograd - Novi Beograd
|
|
To moze da ti se desi i sa bilo kojim drugim procesorom nema veze sa AMDom. Ne koristim AMD zbog pregrevanja i zato sto mi vuche vishe snage od Intela... To su pokazala sva testiranja i merenja. Pritom Intel koristim ceo zivot i jednostavno ne znam ... kad mi neko kaze AMD procesor - nije mi to to . Intel je za mene vrh a sad jbg ... mozda AMD jednom i prestigne Intel ponovo. Bio je u prednosti dok je Intel koristio NetBurst tehnologiju medjutim od kad je batalio to i presao na Core 2 Duo Intel je po meni ponovo vodeci.
|
|
|
|
|
|
Blazeme Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 31
Datum registracije: 08 Okt 2005 Poruke: 148 Mesto: Pljevlja
|
|
AMD-ovi procesori se malo više griju i sl, tako da sam uzeo Intel Core 2 Duo ...
Mislim, prezadovoljan sam...
|
|
|
|
|
|
-Tor- Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 23 Avg 2007 Poruke: 79 Mesto: Tajno Skrovište
|
|
Mr. Bond je napisao/la sledeće: | Ne koristim AMD zbog pregrevanja i zato sto mi vuche vishe snage od Intela... |
E to je i bio glavni problem, bar ja tako mislim
|
_________________ I'm forever blowing bubbles
Pretty bubbles in the air
They fly so high
Nearly reach the sky
And like my dreams
They fade and die
Fortunes always hiding
I looked everywhere
I'm forever blowing bubbles
Pretty bubbles in the air |
|
|
|
|
Vaxter Dobro upućeni član
|
Godine: 40
Datum registracije: 27 Sep 2004 Poruke: 605 Mesto: Šimanovci
|
|
to je moguce, ali to je onda problem do onih koji su ti sklapali konfiguraciju.
Trebali su da paze koji procesor na koju plochu stavljaju...
Nije to tek ako:"Hajde da sklepim neki komp..."!
|
_________________ I'm gonna make him an offer he can't refuse |
|
|
|
|
ULT_RAS ~ Voli svog Anđelka ~
|
Godine: 41
Datum registracije: 25 Feb 2005 Poruke: 5456 Mesto: Krusevac
|
|
Hahaha e sad sam stvarno svasta cuo kaze covek da mu AMD procesor pokvario komp samo zato sto je AMD a ne Intel
Kao prvo moze da mude vise stvari moze da se desi da ti je komp doziveo strujni udar pa da je tom prilikom prvo stradao procesor pa posle i ploca i sve ostalo, takodje moze da bude da nikad u zivotu nisi cistio kuler koji se jadnik mucio da sa tonom prljavstine i na kraju su mu profircali kuglicni lezaji i doslo je do pregrevanja i crkavalja procesoro a potom i ostalog,a moze i da bude jos mnogo toga i nijedna od tih stvari ne ukazuje da se to desilo samo zato sto je to AMD procesor, sto je u sustini i smesno kad cujem
Oko teme AMD ili Intel moglo bi da se polemise do prekosutra, bas kao sto ja to radim svakodnevno i misljenja i iskustva su razlicita, pitanje je samo za sta ti treba komp?
Ako je u pitanju neki server pod linuksom AMD je tu zakon, ako ti treba za neku vizualnu obradu onda lepo Intel i Windows, sto opet ne mora mnogo da znaci jer je tu pitanje i graficke, i tako bi mogao do sutra da vodim polemiku al sad bas nisam u stanju tako da mi ostaje samo jos jednom lepo da se nasmejem za ovo sto sam cuo o AMD-ovom procesoru i da nastavim dalje
|
|
|
milan*miki Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 07 Dec 2007 Poruke: 24 Mesto: Banja Luka
|
|
amd brate, zakon je u odnosu na intel. imao sam P4 2.8 GHz a sad ima athlon 3000+, AM2. mislim sta reci: amd je klasa za intela
|
_________________ ako ne znaš šta pričaš, ne laprdaj!!! |
|
|
|
|
Mr. Bond IntruderSRB™
|
Datum registracije: 04 Apr 2005 Poruke: 2904 Mesto: Beograd - Novi Beograd
|
|
milan*miki je napisao/la sledeće: | amd brate, zakon je u odnosu na intel. imao sam P4 2.8 GHz a sad ima athlon 3000+, AM2. mislim sta reci: amd je klasa za intela |
Pa bas da poredis P4 2.8 i athlona 3.0+ AM2 ne ide Uporedi Athlon 3.0+ AM2 s C2D i mislim da ce karakteristike vec biti poprilicno tu negde
|
|
|
|
|
|
kosta00 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 02 Jun 2006 Poruke: 243
|
|
Lepo se nasmejah u vezi ovog sto je AMD unistio komp.
----------
Generalno:
NetBrust arhihektura je mnogo zaostajala za AMD-ov, dok Intel nije odlucio da je promeni sa C2D.
Sada, u ovom trenutku, Intel je mnogo bolje resenje od AMD, jer AMD ne moze da ga prati, izgubio je vodecu poziciju, kao sto je pre cetiri-pet godina AMD ubijao Intelove procesore zbog 64 bitnog procesora, sad Intel ubija AMD sa C2D.
Ja imam AMD X2 4200+ AM2 i zadovoljan sam, non-stop drzi temperaturu 35 C, lepo sljaka.
I da.
U rukama Mandušića Vuka svaka puška biće ubojita
Znaci nije bitno koji je racunar u pitanju, bitno je da znas da iskoristis na pravi nacin, i da je poceo da vraca pare koje si ulozio u njega, a ne da pravi troskove.
|
_________________ --------------
100010100100001001001011011101010010101010010101000010001001 |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|