:: |
Autor |
Poruka |
yeki Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 597 Mesto: beograd
|
|
Samo sam jednom prevarila, a ubrzo zatim smo i raskinuli. Ako dodje do prevare, u vezi nesto ne stima i to je to.
A ako vec dodje do prevare, bolje je da se ne sazna!
|
_________________ Strip smile
Lose cool
Bleed the day
And break the rule |
|
|
|
|
*OpasnaMackica* Banovan! djavolce domaci.de
|
Godine: 70
Datum registracije: 22 Apr 2006 Poruke: 2171 Mesto: novi sad
|
|
tu se odma izgubi poverenje barem je tako kod mene bilo...prevarila sam momka sa njegovim najboljim drugom...I nikada mi vise nije verovao i onda smo raskinuli
|
_________________ *OpasnaMackicaLara*
Ide maca oko tebe pazi da te ne ogrebe,
pali mali nisam mala ja bi se stobom samo igrala
ego, dixy, najbolje cure bubim vas lepotice |
|
|
|
|
bebacka Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 44
Datum registracije: 15 Jun 2006 Poruke: 239 Mesto: SUBOTICA
|
|
partyvodkagirl je napisao/la sledeće: | tu se odma izgubi poverenje barem je tako kod mene bilo...prevarila sam momka sa njegovim najboljim drugom...I nikada mi vise nije verovao i onda smo raskinuli |
Sa najboljim drugom? to je bila tvoja osveta ili ..? Ne osudjujem,samo pitam...
|
|
|
|
|
|
Alekssandra Upućeni član
|
Godine: 37
Datum registracije: 31 Jul 2006 Poruke: 314 Mesto: Havaji
|
|
Varali su me momci i to mo govorili nista nize nisam dozivela,zbog takvih momaka sam postala hladna i bezobrazna prema onima koji to nisu zasluzili!Ali #ebiga to tako ide!
|
_________________ Umeo si da budes vest da srusis sve mi kule srece gradjene i ostavis me slomljenu da ljubim stope tvoje i da lako kao pero letim,
imedju sna i jave,vecno ziveci u strepnji,da
bih sve to ponovo mogla doziveti.... |
|
|
|
|
sandricicak *mama 2 andjela*
|
Datum registracije: 22 Okt 2006 Poruke: 7174 Mesto: pod sjajem ruzicastih zvezda
|
|
nikad ne moze biti isto ko pre
|
|
|
bore81 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 42
Datum registracije: 22 Jan 2007 Poruke: 31 Mesto: BIJELJINA
|
|
Veza nikako ne izgleda poslije prevare. Opasna mackice bas se pitam sto ti vise nije vjerovao! Ostaje pitanje kako vjerovati drugu poslije toga.
|
|
|
|
|
|
neuhvatljivaa x fille sauvage x
|
Datum registracije: 06 Nov 2006 Poruke: 6644
|
|
Prevarila sam skoro svakog svog momka,ne znam da li su i oni mene,a onda kad me je prevarila osoba do koje mi je zaista stalo,doslo mi je iz.....u glavu! Vise se ne bavim time
|
|
|
|
|
|
Majda_T Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 13 Jul 2006 Poruke: 155
|
|
sta sad prevarila sam ga meni bilo ok!..a sad sta bi idemo dalje valjda necu vise
|
|
|
|
|
|
Sami-sa Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 08 Mar 2006 Poruke: 152
|
|
Uh tesko za opisat kako se osjeca osoba koja je dozivjela preljubu!
Bila sam u vrlo dugoj vezi sve bilo ok ono skoro idealno.Povremene kratke svadjice ali nista strasno!Slusala sam mnoge zene i njihove price kako ih muz,decko vara ali ja sam bila ubjedjena da mi se to nemoze desiti!
Vjerovala sam mu slijepo!
Dok se jednom nije desilo grrrrrrr uzasno sam se osjecala samo saznanje da me zamjenio za neki drugu me dotklo!
Stalno sam se pitala gdje sam pogrijesila!
Voljela sam ga previse i oprostila mu !
Izvlacio se kao trenutak slabosti bla bla i da se nikada vise nece ponoviti!
Ali dugo ta veza nije trajala !!
Nakon preljube mala sitnica bi izazvala svadju vracali bi se na staro ti si mene prevario bla bla !
I naravno opet je to uradio gdje vise povratka nije bilo!
Osjecala sam se uzasno cak mogu reci da sam pala u neku kratku depresiju,svaki dio stana ,ulica grad sve bi me posjecalo na njega i bivalo bi mi sve gore!
Najgore od svega sto se tom prevarom moje samopouzdanje i povjerenje srusilo.Za kratko vrijeme sam samopouzdanje sam povratila a povjereje jos uvjek povracam !
Jednostavno kad udjem u vezu nemogu da se oslobodim sumnje da ce mi mozda isto uraditi ko predhodni i zbog toga sam bas imala dvije neuspjele veze jer jednostavno iako su me voljeli nisu mogli trpiti moje nepovjerenje .jednostavno sam ih tim gusila!!
E sada sam trenutno iu vezi i mislim da mu vjerujem ne zelim da se dogodi i sa ovom vezom ko sa predhodne dvije!
Volim ga i trudim se nadam se da cu uspijet!
Grrrrrr prevara je nesto najgore sto se nekom moze dogoditi i posto sam licno osjetila na svojoj kozi kako to boli nikad i nikog nebih varala ni u bilo kom smislu!
|
|
|
|
|
|
dzonisa Dobro upućeni član
|
Godine: 43
Datum registracije: 17 Avg 2006 Poruke: 654
|
|
nisam doziveo da me devojka prevari(bar za to ne znam)tako da nisam imao sta da oprastam.a veza mi je ista kao i pre moje prevare.samo da se ne sazna
|
|
|
|
|
|
LaNa83 rizmalovo srculence
|
Godine: 41
Datum registracije: 20 Jun 2006 Poruke: 4308 Mesto: Beograd
|
|
mislim da su prilicno obazrivi u svakoj sledecoj vezi...a kako i ne bi bili...
|
|
|
black_panthera Iskusni član
|
Datum registracije: 03 Mar 2007 Poruke: 761
|
|
Ja mislim da ne izgleda nikako svaka svadja s vremenom vraca na to, stalna prepucavanja, nepovjerenje, a bez povjerenja veza ne postoji
|
|
|
|