:: |
Autor |
Poruka |
The Realist Upućeni član

|
Godine: 41
Datum registracije: 11 Sep 2006 Poruke: 355 Mesto: Sarajevo

|
|
Hmm, pa zavisi, jednom prednost djevojci, jednom prijateljima, osim ako se i meni radi ono što se djevojci radi!!
|
_________________ "I know where I'm going and I know the truth, and I don't have to be what you want me to be. I'm free to be what I want."-Muhammad Ali |
|
|
|
 |
Andrej_86 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 38
Datum registracije: 31 Okt 2005 Poruke: 101

|
|
defintvno ih otisao sa drustvom
|
_________________ Shot for the moon even if you miss,you'll land up in the stars.... |
|
|
|
 |
Lane25 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 37
Datum registracije: 05 Jul 2006 Poruke: 145

|
|
|
|
 |
Babily Veciti optimista

|
Datum registracije: 28 Avg 2006 Poruke: 5506

|
|
Ti ponekad moras da postujes njene zelje a ona nekad tvoje!
Najbolje se unapred dogovoriti oko svega i tako izbeci problem.
|
|
|
|
|
 |
romeomarkovic Otrov za cure

|
Godine: 36
Datum registracije: 31 Maj 2006 Poruke: 1055

|
|
Budi musko i PUT YOUR FOOT DOWN, tj. luti sakom o sto i reci:"Odemo gdje ja hocu!!!! Jel' u redu draga??"
|
|
 |
dzonisa Dobro upućeni član

|
Godine: 43
Datum registracije: 17 Avg 2006 Poruke: 654

|
|
Ako sam se vec dogovorio sa devojkom,onda nista ne moze da pokvari nas dogovor.Ako ni sami ne znamo gde cemo a oni imaju neki ok predlog verovatno bi prihvatili taj predlog,a ako se nama taj predlog ne svidja ili cemo se dogovoriti za nesto drugo ili mi odosmo svojim putem a oni svojim
|
|
|
|
|
 |
°_Daniel_° Upućeni član

|
Godine: 43
Datum registracije: 01 Maj 2009 Poruke: 472 Mesto: München

|
|
Ako izadjem sa djevojkom onda cu sa njom to vece i biti, ako prijatelji zele ici negdje drugdje slobodno, vece uz djevojku isto moze biti prekrasno...
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|