:: |
Autor |
Poruka |
DJ-KOmar Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 05 Jan 2006 Poruke: 175 Mesto: Zagreb/Odzak
|
|
@Vlada R: Vidis kako je svijet nepravilan, ova prekrasna Accord Cupe sta si stavio je samo USDM znaci nema je u europi , mi smo uskraceni za mnoge hondine modele poput novog Civica Cupe Si, integra DC5,.....
@ALL: ovi novi roveri nemaju veze sa hondom, ti motori nisu hondini pogledajte samo da im je motor drugacije okrenut tj imaju getribu s desne strane dok hondini motori imaju s ljive...itd mislim da je sve isto na modelima do 96-7 al opet je bilo razlika na ovjesu ali nekih sitnih, a i rover je razvijao neke svoje motore na bazi hondinih itd....
|
|
|
|
|
|
Vlada_R ///M
|
Godine: 38
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 1256 Mesto: NL
|
|
DJ-KOmar je napisao/la sledeće: | @Vlada R: Vidis kako je svijet nepravilan, ova prekrasna Accord Cupe sta si stavio je samo USDM znaci nema je u europi , mi smo uskraceni za mnoge hondine modele poput novog Civica Cupe Si, integra DC5,..... |
Jbg, sta da im radis. Ima jedan Accord coupe slican ovde u Evropi....cak i taj ne bi mi bio los, ali Americka verzija je boli glava.
|
|
|
boolero Upućeni član
|
Datum registracije: 03 Jan 2006 Poruke: 265 Mesto: Beograd
|
|
Postoji identican accord coupe u BG. Vozi ga vlasnik jednog honda servisa. Mogu vam slike okachiti...auto je malooo tuniran i ide kao nezdrav...
|
_________________ Opel Kadet E 2.0
Opel Vectra B 1.8 16v
Opel Team Serbia |
|
|
|
|
Rile_Master *Master*
|
Datum registracije: 12 Feb 2005 Poruke: 5200 Mesto: Beograd
|
|
boolero je napisao/la sledeće: | Postoji identican accord coupe u BG. Vozi ga vlasnik jednog honda servisa. Mogu vam slike okachiti...auto je malooo tuniran i ide kao nezdrav... |
A koji servis je u pitanju?
Bilo bi lepo videti taj auto.
|
_________________ Master |
|
|
|
|
|
|
|
boolero je napisao/la sledeće: | Postoji identican accord coupe u BG. Vozi ga vlasnik jednog honda servisa. Mogu vam slike okachiti...auto je malooo tuniran i ide kao nezdrav... |
ma ima i po zagrebu nekih civica cupe 8gen. ali sa USA regama, a da nema taj accord mozda zadnje farove iz jednog komada? daj stavi slike
|
|
|
|
|
|
stankowsky Upućeni član
|
Godine: 43
Datum registracije: 25 Feb 2005 Poruke: 460 Mesto: beograd
|
|
mislim da je honda bolja posto rover ugradjuje hondine motore s'tim sto je honda laksa
|
_________________ happy now? |
|
|
|
|
g_bmw_m3 Upućeni član
|
Datum registracije: 20 Dec 2006 Poruke: 442
|
|
Srecna Nova 2007 i da kupite neki dobar auto u njoj...
No, volim Hondu ali Vi meshate Hondu i Rovera na neki cudan nacin..Ne kazem da se ne razumete, ali Honda je auto za sebe, a Rover za sebe...
Sta Rover ''povuce'' Honda sa onim njenim ''kao'' sportskim motorom moze samo da sanja!
Covek kupuje auto prema potrebama udobnost, sigurnost, a vidim da ste vecina za Hondine modele pa sad lepo razmislite kakvu ima Honda udobnost (stariji modeli) i kakvu ima sigurnost i shvaticete kakav je Rover!
Mrzim Rovera, ali ruku na srce, ni Honda nije neki auto! bar po tom pitanju!
|
|
|
|
|
|
g_bmw_m3 je napisao/la sledeće: | Srecna Nova 2007 i da kupite neki dobar auto u njoj...
Sta Rover ''povuce'' Honda sa onim njenim ''kao'' sportskim motorom moze samo da sanja!
|
Ajde daj nam te svoje argumente, koliko je meni poznato jedini roverov motor koji ide je onaj u cupeu 2.0T sa 200ks
kazes hondin "kao" sportski motor mozda ljudima koji neznaju vozit niti se sluzit mjenjacem tako izgleda
sta je recimo sa motorom u integri Type R, S200,NSX.....
|
|
|
|
|
|
Vlada_R ///M
|
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 1256 Mesto: NL
|
|
DJ-KOmar je napisao/la sledeće: | g_bmw_m3 je napisao/la sledeće: | Srecna Nova 2007 i da kupite neki dobar auto u njoj...
|
Ajde daj nam te svoje argumente, koliko je meni poznato jedini roverov motor koji ide je onaj u cupeu 2.0T sa 200ks
kazes hondin "kao" sportski motor mozda ljudima koji neznaju vozit niti se sluzit mjenjacem tako izgleda
sta je recimo sa motorom u integri Type R, S200,NSX..... |
Ma kakav Rover, njihovo vreme je odavno proslo. I da ne zaboravimo, 200 ks u Hondi su 220 ks u Roveru. Hocu da kazem da Roveru treba minimalno 220 ks da obori Hondu od 200 ks....a ni tad nisam siguran da hoce...
|
|
|
g_bmw_m3 Upućeni član
|
Datum registracije: 20 Dec 2006 Poruke: 442
|
|
Ja nisam za Rovera... Volim Hondu kao auto ali Rover je nekako cvrsci, a Honda je slabija po tom pitanju!
To samo kazem! To Vam je isto kada gledate Mercedesa E230 i Mazdu 626 2.2! KO moze bolje da povuce!? Mercedes naravno!
honda CRX, Civic, Intergra, NSX, S2000, Accord....to su dobra auta ali gde vidite tu neki porodicni auto sem Accorda!
Ipak, stvar ukusa!
|
|
|
|
|
|
g_bmw_m3 je napisao/la sledeće: | Ja nisam za Rovera... Volim Hondu kao auto ali Rover je nekako cvrsci, a Honda je slabija po tom pitanju!
To samo kazem! To Vam je isto kada gledate Mercedesa E230 i Mazdu 626 2.2! KO moze bolje da povuce!? Mercedes naravno!
honda CRX, Civic, Intergra, NSX, S2000, Accord....to su dobra auta ali gde vidite tu neki porodicni auto sem Accorda!
Ipak, stvar ukusa! |
Legend , porodicni auto
rover ima jedino cvrscu sasiju tj. manje se izvija u krivinama , al zato na hondu stavis strut barove (prednje gorne/dole i zadnje gore/dole) i nema mrdanja!
A honde ipak idu bolje od rovera
|
|
|
|
|
|
stankowsky Upućeni član
|
Godine: 43
Datum registracije: 25 Feb 2005 Poruke: 460 Mesto: beograd
|
|
pa koji rover ide bolje od honde sa istom snagom ili vec koji drugi auto. kad poredis type- r i GTI V. honda ima 200 ks bez turbine.
|
_________________ happy now? |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|