www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

crnibiser na V katu/spratu
Strana prethodna  1, 2, 3  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~
::  
Autor Poruka
magla 68
~Sremački bećarac~
~Sremački bećarac~

Datum registracije: 26 Nov 2005
Mesto: Sremački BIRCUZ

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Jul 28, 2006 11:51 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Primetio sam još na 5003 ali nemoram uvek da ja otvaram teme Laughing no u svakom slučaju veliki pozdrav za našu lepu damu i još puno da se družimo Wink

crnibiser
samotvoja24
samotvoja24

Godine: 47

Datum registracije: 22 Maj 2005
Mesto: Sarajevo

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Sub Jul 29, 2006 1:11 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hvala vam svima od sveg srca...ali ne zaboravite da ste upravo vi zaslužni za svaki moj post ovdje..jer jednostavno ne možeš da se odvojiš od ovog foruma kad ste vi prisutni na njemu. Hvala vam od sveg srca svima.

Rile_Master
*Master*
*Master*

Godine: 38

Datum registracije: 12 Feb 2005
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Avg 01, 2006 8:23 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Biseru, cestitam i zelim ti jos mnogo spratova u buduce!Pozdrav i KISS od Mastera Wink

nenadmorpheus
Just me
Just me

Godine: 36

Datum registracije: 23 Okt 2005
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Avg 01, 2006 9:12 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Cestitke i od mene, sve najbolje i samo napred.

We walk around just playin' the violin behind you

crnibiser
samotvoja24
samotvoja24

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Sre Avg 02, 2006 2:51 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

rile_master je napisao/la sledeće:
Biseru, cestitam i zelim ti jos mnogo spratova u buduce!Pozdrav i KISS od Mastera Wink

Hvala najljepša od sveg srca i tebi jedan veliki kissssss :redlips2:

@nenadmorpheus hvala i tebi od sveg srca

Kele
**one and only**
**one and only**

Godine: 40

Datum registracije: 17 Nov 2005
Mesto: Vojvoda Stepa 23219

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Avg 04, 2006 5:13 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

svaka cast ... samo napred ... zelim ti jos bar 63,5 spratova... Very Happy pozzzz

ps... cool avatar!

crnibiser
samotvoja24
samotvoja24

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pet Avg 04, 2006 11:32 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Kele je napisao/la sledeće:
svaka cast ... samo napred ... zelim ti jos bar 63,5 spratova... Very Happy pozzzz

ps... cool avatar!

Kele prijatelju hvala od sveg srca i hvala ti za lijepe riječi za avatar mora se malo trend pratiti i biti u fazonu u bližim dešavanjima oko nas hehehehe

A ja sam stvarno uživala u ovogodišnjem SP he he he

gaga021
Banovan!

~ Little sweet Angel ~
~ Little sweet Angel ~

Godine: 43

Datum registracije: 10 Maj 2005
Mesto: * Tamo negde je srce moje u ponoru tvojih lazi da utehu trazi ostalo*

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Avg 07, 2006 1:35 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

crnibiser cestitam i ja da napises jos mnogo postica veliki poljubac od gage Razz Razz Wink

držte lopova
Banovan!

Zna tudju muku
Zna tudju muku

Godine: 29

Datum registracije: 14 Nov 2005
Mesto: debian city

argentina.gif
PorukaPostavljena: Sub Avg 12, 2006 5:35 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

bela vrana ovog foruma čestita od srcu crnom biseru njen 5 sprat.
samo napred, princezo.

**victoriano**
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 03 Jan 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Avg 12, 2006 1:10 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

cestitam crni biser.ajde sad do 6 igricama Mr. Green Mr. Green

crnibiser
samotvoja24
samotvoja24

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Ned Avg 13, 2006 1:13 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

@gago hvala ti od sveg srca i pozdrav tebi od sveg srca
@drzte lopava...baš ti hvala na lijepim riječima ..evo sva sam Embarassed Embarassed Embarassed
@**victoriano** hvala od sveg srca...a što se igrica tiče eto mene tamo odmah ako cete ti i vila biti tamo he he Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

boban11
Upozorenja: 2 od 3

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 40

Datum registracije: 03 Mar 2005
Mesto: Gradiska

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Ned Avg 13, 2006 6:21 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Svaka čast i samo napred dalje

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~ -> crnibiser na V katu/spratu Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3  sledeća
Strana 2 od 3

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon