www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Najbolji drug?!
Strana prethodna  1, 2, 3  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJENA soba ~
::  
Autor Poruka
Paris_Hilton
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 38

Datum registracije: 28 Nov 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Avg 29, 2006 2:56 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

odustani od toga ODMAH! ja sam to uradila i pokajala se zbog toga... izgubila sam i ljubav i njega kao najboljeg prijatelja.... dakle sredi se i marsh u klub s drugaricama da nadjete neke frajere koji vam NISU ni p od prijatelja...a sem toga kad budes nasla onog pravog on ce ti biti i najbolji drug Very Happy

andrejica
Tico & Ada
Tico & Ada

Godine: 39

Datum registracije: 04 Jan 2005
Mesto: Subotica

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Avg 29, 2006 11:11 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

tako je paris!! Very Happy kazi ti njima Very Happy

i ja sam imala slicnu situaciju sa drugom,pokusali smo da se zabavljamo i to je trajalo svega mesec dana,kada smo shvatili da smo mi samo drugovi i da je to to...a da ti predhodno ne kazem da smo bili najboljij drugovi,nismo imali tajni jedno pred drugim,stalno smo bili zajedno i sl.
i onda kako smo raskinuli,on je poceo da me izbegava,nismo se ni culi ni videli oko godinu dana... onda ajde drustvo nas je opet zblizilo...
i posle nekog vremena opet smo se zabavljali,opet po mesec dana i onda reci: "izvini ne mogu,ti si meni ipak samo drugarica,izvini" i posle toga znaci opet izbegavanje i sad smo se toliko posvadjali zbog toga da kad se sretnemo na ulici okrecemo glavu na drugu stranu i kao da se uopste ni ne poznajemo...

to zelis? bolje nemoj,imas milion frajera po gradu i nije istina da je on jedini...

ja_i_samo_ja
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 40

Datum registracije: 29 Avg 2006
Mesto: VELIKA GORICA

croatia.gif
PorukaPostavljena: Uto Avg 29, 2006 8:26 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ako je čovjek već u vezi.. nema smisla, a i nije s njom tek par dana, nego su godine u pitanju.... tako da..
za mene je veza svetinja. a čovjek već je u vezi. na žalost ne s tobom, ali ipak je u vezi. poštuj to.

yeki
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Datum registracije: 12 Feb 2003
Mesto: beograd

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Avg 30, 2006 2:39 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hm...
I opcija (ovo je za one "sebicne"): priznaj mu... pa ako te odbije, mozes hladne glave krenuti dalje (pokusala si, i neces se citavog zivota kajati sto mu nisi priznala i proverila dal i on tebe gleda kao curu ili drugaricu)... U suprotnom, super Smile
II opcija (za "postene" ljude): posto decko ima dugu vezu, jako je lose i kvariti to, i razdvojiti ih... Verovatno se i vole. Ne gradi temelj na tudjoj nesreci... Jedino ako oni raskinu nezavisno od tebe, onda GO Girl Smile

And break the rule

LaNa83
rizmalovo srculence
rizmalovo srculence

Godine: 41

Datum registracije: 20 Jun 2006
Mesto: Beograd

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sre Avg 30, 2006 4:24 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa pazi ovako...ta tvoja zaljubljenost traje vec 2 godine,a to je relativno dug period ...ne znam da li je on u vezi sa istom devojkom tokom te dve godine i da li je bio u vezi kada si ti to osetila ..ako nije bio- tada je bila tvoja sansa da mu saopstis...a sada i sama kazes da je mnogo voli..pa ako je mnogo voli zar mislis da ce je napustiti zbog tvoje izjave da si zaljubljena u njega a on te gleda kao drugaricu...da je i on nesto osetio prema tebi zar ne mislis da bi to vec necim pokazao...a sad kako sve to deluje na tvoj zivot-i sama kazes da kraj njega nikog ne vidis tako da tu situaciju moras sto pre da resis-ili mu kazi i 1) rasturi vezu al zivi srecno(mada ti niko ne garantuje da cete u vezi isto tako dobro funkcionisati kao u prijateljstvu) ili 2)oseti snazan udarac kada ti unisti sve nade recima da je voli i da ne moze da je ostavi ( a tada ni ti neces vise imati snage da stanes pred njega niti ce on vise tebe videti kao drugaricu) ili 3) se jednostavno udalji od njega da bi mogla malo da se oladis i da vidis i momke sa strane i das im sansu jer ti patis 2 godine..a to nije zdravo ni za koga...

emmi
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 37

Datum registracije: 28 Okt 2006

italy.gif
PorukaPostavljena: Sre Nov 01, 2006 2:02 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Bilo bi bolje da sebi potrazis drugog...ne stvaraj sebi vece probleme.Tesko jeste ali nemozes uvek samo na njega cekati.

Zwezdana89
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 35

Datum registracije: 15 Okt 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Nov 01, 2006 9:11 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

IZ iskustva tigovorim da je bolje da ga zaboravis! Jer ipak ima devojku, i veruj mi, mnogo je bolnije, izgubiti to prijateljstvo nego gledati ga s njom!

smixy
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 21 Sep 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Nov 02, 2006 2:43 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Tvoja situacija me je jako pogodila, jer sam i ja jedan period svog zivota cekala na mog drugara, nisam ga docekala, nego sam ga jednostavno eliminisala iz svog vidokruga, iz svoje svakodnevnice, bilo je tesko u pocetku, ali posle se naviknes, bude lakse.

djomlapa
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Datum registracije: 31 Okt 2004
Mesto: Zrenjanin

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Nov 02, 2006 2:48 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Reci mu da ga volis...i on ce raskinuti sa devojkom..i bicete jako srecni !!!

sestrep
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 43

Datum registracije: 19 Jul 2005
Mesto: beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Nov 03, 2006 9:52 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sta da ti kazem kada on voli svoju devojku.Pazi samo da ne izgubis i osobu u koju si zaljubljena i dobrog druga.

Babily
Veciti optimista
Veciti optimista

Datum registracije: 28 Avg 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Nov 06, 2006 6:35 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Joj to ti je stvarno teska situacija. Ne znam sta da ti kazem.
Ne vredi ti da radis nista jer si sama rekla da on ima devojku koju mnogo voli a da nekome na bilo kakav nacin upropastis vezu-to nije bas dobra ideja! Bilo bi samo gore.
Jedino da se nadas da ce njih dvoje jednom raskinuti pa da pokusas nesto ali sa druge strane pitanje je da li si ti spremna da cekas na njega (a i da raskine sa njom opet nije sigurno da ce biti sa tobom) i da izgubis odredjeni deo svog zivota u cekanju i nadanju?!
I tako da propustis sansu da budes sa nekim drugim deckom koji bi te mozda jako voleo a mozda bi ti njega zavolela vise nego sto volis svog najboljeg druga sada?!
Mozda ce ti biti tesko, ali probaj da se koncentrises na druge stvari u svom zivotu!
Nemoj da mnogo da se opterecujes mislima tipa "sta bi bilo kad bi bilo"... Cinjenica je da on ima devojku i ti tu ne mozes nista.
Jednostavno pusti to na miru...
Mozda cete biti zajedno jednog dana ali za sada zivi svoj zivot i upoznaj druge ljude i pruzi nekome sansu!!!!!

sharki
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 12 Okt 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Nov 18, 2006 3:33 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ne mozes ti nikako da izgubis prijatelja, jer ti njega vise tako ne gledas. Lako je reci, a tesko uciniti, ali najpametnije je da mu ti to lepo kazes pa da se nadas najboljem

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJENA soba ~ -> Najbolji drug?! Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3  sledeća
Strana 2 od 3

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon