:: |
Autor |
Poruka |
Paris_Hilton Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 28 Nov 2005 Poruke: 79
|
|
odustani od toga ODMAH! ja sam to uradila i pokajala se zbog toga... izgubila sam i ljubav i njega kao najboljeg prijatelja.... dakle sredi se i marsh u klub s drugaricama da nadjete neke frajere koji vam NISU ni p od prijatelja...a sem toga kad budes nasla onog pravog on ce ti biti i najbolji drug
|
|
|
|
|
|
andrejica Tico & Ada
|
Godine: 39
Datum registracije: 04 Jan 2005 Poruke: 12591 Mesto: Subotica
|
|
tako je paris!! kazi ti njima
i ja sam imala slicnu situaciju sa drugom,pokusali smo da se zabavljamo i to je trajalo svega mesec dana,kada smo shvatili da smo mi samo drugovi i da je to to...a da ti predhodno ne kazem da smo bili najboljij drugovi,nismo imali tajni jedno pred drugim,stalno smo bili zajedno i sl.
i onda kako smo raskinuli,on je poceo da me izbegava,nismo se ni culi ni videli oko godinu dana... onda ajde drustvo nas je opet zblizilo...
i posle nekog vremena opet smo se zabavljali,opet po mesec dana i onda reci: "izvini ne mogu,ti si meni ipak samo drugarica,izvini" i posle toga znaci opet izbegavanje i sad smo se toliko posvadjali zbog toga da kad se sretnemo na ulici okrecemo glavu na drugu stranu i kao da se uopste ni ne poznajemo...
to zelis? bolje nemoj,imas milion frajera po gradu i nije istina da je on jedini...
|
|
|
ja_i_samo_ja Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 29 Avg 2006 Poruke: 104 Mesto: VELIKA GORICA
|
|
ako je čovjek već u vezi.. nema smisla, a i nije s njom tek par dana, nego su godine u pitanju.... tako da..
za mene je veza svetinja. a čovjek već je u vezi. na žalost ne s tobom, ali ipak je u vezi. poštuj to.
|
|
|
|
|
|
yeki Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 597 Mesto: beograd
|
|
Hm...
I opcija (ovo je za one "sebicne"): priznaj mu... pa ako te odbije, mozes hladne glave krenuti dalje (pokusala si, i neces se citavog zivota kajati sto mu nisi priznala i proverila dal i on tebe gleda kao curu ili drugaricu)... U suprotnom, super
II opcija (za "postene" ljude): posto decko ima dugu vezu, jako je lose i kvariti to, i razdvojiti ih... Verovatno se i vole. Ne gradi temelj na tudjoj nesreci... Jedino ako oni raskinu nezavisno od tebe, onda GO Girl
|
_________________ Strip smile
Lose cool
Bleed the day
And break the rule |
|
|
|
|
LaNa83 rizmalovo srculence
|
Godine: 41
Datum registracije: 20 Jun 2006 Poruke: 4308 Mesto: Beograd
|
|
Pa pazi ovako...ta tvoja zaljubljenost traje vec 2 godine,a to je relativno dug period ...ne znam da li je on u vezi sa istom devojkom tokom te dve godine i da li je bio u vezi kada si ti to osetila ..ako nije bio- tada je bila tvoja sansa da mu saopstis...a sada i sama kazes da je mnogo voli..pa ako je mnogo voli zar mislis da ce je napustiti zbog tvoje izjave da si zaljubljena u njega a on te gleda kao drugaricu...da je i on nesto osetio prema tebi zar ne mislis da bi to vec necim pokazao...a sad kako sve to deluje na tvoj zivot-i sama kazes da kraj njega nikog ne vidis tako da tu situaciju moras sto pre da resis-ili mu kazi i 1) rasturi vezu al zivi srecno(mada ti niko ne garantuje da cete u vezi isto tako dobro funkcionisati kao u prijateljstvu) ili 2)oseti snazan udarac kada ti unisti sve nade recima da je voli i da ne moze da je ostavi ( a tada ni ti neces vise imati snage da stanes pred njega niti ce on vise tebe videti kao drugaricu) ili 3) se jednostavno udalji od njega da bi mogla malo da se oladis i da vidis i momke sa strane i das im sansu jer ti patis 2 godine..a to nije zdravo ni za koga...
|
|
|
|
|
|
emmi Odomaćeni član
|
Godine: 37
Datum registracije: 28 Okt 2006 Poruke: 2041
|
|
Bilo bi bolje da sebi potrazis drugog...ne stvaraj sebi vece probleme.Tesko jeste ali nemozes uvek samo na njega cekati.
|
|
|
|
|
|
Zwezdana89 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 35
Datum registracije: 15 Okt 2006 Poruke: 77
|
|
IZ iskustva tigovorim da je bolje da ga zaboravis! Jer ipak ima devojku, i veruj mi, mnogo je bolnije, izgubiti to prijateljstvo nego gledati ga s njom!
|
|
|
|
|
|
smixy Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 21 Sep 2006 Poruke: 227
|
|
Tvoja situacija me je jako pogodila, jer sam i ja jedan period svog zivota cekala na mog drugara, nisam ga docekala, nego sam ga jednostavno eliminisala iz svog vidokruga, iz svoje svakodnevnice, bilo je tesko u pocetku, ali posle se naviknes, bude lakse.
|
|
|
|
|
|
djomlapa Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 31 Okt 2004 Poruke: 521 Mesto: Zrenjanin
|
|
Reci mu da ga volis...i on ce raskinuti sa devojkom..i bicete jako srecni !!!
|
|
|
|
|
|
sestrep Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Jul 2005 Poruke: 248 Mesto: beograd
|
|
Sta da ti kazem kada on voli svoju devojku.Pazi samo da ne izgubis i osobu u koju si zaljubljena i dobrog druga.
|
_________________ zivot je lep |
|
|
|
|
Babily Veciti optimista
|
Datum registracije: 28 Avg 2006 Poruke: 5506
|
|
Joj to ti je stvarno teska situacija. Ne znam sta da ti kazem.
Ne vredi ti da radis nista jer si sama rekla da on ima devojku koju mnogo voli a da nekome na bilo kakav nacin upropastis vezu-to nije bas dobra ideja! Bilo bi samo gore.
Jedino da se nadas da ce njih dvoje jednom raskinuti pa da pokusas nesto ali sa druge strane pitanje je da li si ti spremna da cekas na njega (a i da raskine sa njom opet nije sigurno da ce biti sa tobom) i da izgubis odredjeni deo svog zivota u cekanju i nadanju?!
I tako da propustis sansu da budes sa nekim drugim deckom koji bi te mozda jako voleo a mozda bi ti njega zavolela vise nego sto volis svog najboljeg druga sada?!
Mozda ce ti biti tesko, ali probaj da se koncentrises na druge stvari u svom zivotu!
Nemoj da mnogo da se opterecujes mislima tipa "sta bi bilo kad bi bilo"... Cinjenica je da on ima devojku i ti tu ne mozes nista.
Jednostavno pusti to na miru...
Mozda cete biti zajedno jednog dana ali za sada zivi svoj zivot i upoznaj druge ljude i pruzi nekome sansu!!!!!
|
|
|
|
|
|
sharki Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 12 Okt 2006 Poruke: 83
|
|
Ne mozes ti nikako da izgubis prijatelja, jer ti njega vise tako ne gledas. Lako je reci, a tesko uciniti, ali najpametnije je da mu ti to lepo kazes pa da se nadas najboljem
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|