:: |
Autor |
Poruka |
nona s Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 49
Datum registracije: 26 Okt 2006 Poruke: 11
|
|
maybi babi - odlicna spravica ako se ispravno koristi,meni je pomogla, rodila sam predivnu devojcicu
|
_________________ NONA S |
|
|
|
|
mister10 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 26 Nov 2010 Poruke: 1
|
|
Pre svega, ovo je super spravcica.... Ako se koristi prema uputstvu, na kome takodje pise da je pouzdanost izmedju 96-98%, nema nikakvih problema. Dobar je za parove koji planiraju dete, kao i za one koji ga ne zele u skorije vreme. Ma koliko on bio pouzdan, mislim da se ne treba igrati i imati nezasticen odnos pre ovulacije. Po mom misljenju, najsigurniji sex bez zastite je u periodu od, 4 dana posle dana ovulacije, pa sve do pocetka ciklusa. Mislim da je nemoguce u tom periodu ostati u drugom stanju, tako da ovaj mikroskop moze najvise da posluzi u te svrhe, ako se koristi kako treba.
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|