www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

we don't care for underware :)
Strana prethodna  1, 2, 3  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ I tata bi sine.... ~
::  
Autor Poruka
budidobar
Upozorenja: 1 od 3

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 18 Avg 2004

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Jul 12, 2006 7:26 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

skoro uvek - u ...navika.ja se bez osecam nekako ...ne znam.stvar navike Rolling Eyes

gargamelko
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 41

Datum registracije: 06 Maj 2006
Mesto: Sabac

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jul 13, 2006 12:10 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

U kuci da ,ali kada idem negde Rolling Eyes

ametist heart
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Datum registracije: 08 Avg 2006
Mesto: **I Agapi Sou Me Den Menei Pia Edo**

bhutan.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 12, 2006 2:14 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Kuci sam uglavnom u nekim haljinicama, pa onda nije potrebno da nosim rublje..iako tange uglavnom nosim.
A sto se tice vani..Hmm.. pa kad idem vani, cesto nosim majice kojima je suvisan grudnjak, jakjo su otvorene pa onda idem bez njega, a dolje nosim tange. Iako ponekad znam ne obuci nnista , kad imam neke planove za svog decka. Embarassed

I svaki dodir njegov nema cijenu, od tužne je stvorio sretnu ženu...
To je vrijedilo čekati...

XduleX
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 41

Datum registracije: 17 Sep 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 12, 2006 7:27 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Jakooooo VOLIM da sam u prisustvu devojke koja ne nosi nista ili samo tangice....

Crno i zlatno
Banovan!

Šetaj svoju štiklu
Šetaj svoju štiklu

Godine: 42

Datum registracije: 18 Okt 2006

croatia.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 12, 2006 7:29 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Kad sam s dragim u njegovom stanu onda šetam gola, a u sebe ne jer mi uvijek ima netko doma Evil or Very Mad zato jedva čekam da se odselim pa da mogu spavati gola, šetati gola, jesti gola Laughing Embarassed

-ne treba meni zvijezda sa neba ja sam obična žena, meni samo treba kada se probudim netko da mi kaže: dobro jutro moja voljena, dal te itko voli kao ja?

bozayu
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 47

Datum registracije: 12 Jan 2005

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sre Dec 13, 2006 8:39 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pa ponekad se desi i osecaj je super mada to moja supruga cesce praktikuje
i po kuci a i ponakad kada izadjemo

dzonisa
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 43

Datum registracije: 17 Avg 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Dec 13, 2006 1:52 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

kad god sam sam kuci ja spavam go i naravno da se setam go po kuci,ali po gradu nikad

Zivojin Misic
Vojvoda
Vojvoda

Godine: 38

Datum registracije: 04 Sep 2005
Mesto: Србија(Београд)

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Dec 13, 2006 1:55 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Volim da blejim sam i da budem go u svom stanu. Osecam se apsolutno slobodno!!!

HAMI_LOLIC
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 35

Datum registracije: 12 Sep 2006
Mesto: BGD,Zvezdara

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Dec 13, 2006 3:36 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ja setam go kad je toplo i kad mi niko nije kuci Very Happy

*miss jr*
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 08 Feb 2006
Mesto: ... u srcu jednom... tamo gde su ptice stale u letu... i zemlja se vise ne vrti...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 14, 2006 7:28 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

cesto... kao i sada. Mr. Green

yeki
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Datum registracije: 12 Feb 2003
Mesto: beograd

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 14, 2006 9:06 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Eliot je sreda je napisao/la sledeće:
U kucnoj varijanti ne nosim brus.
Gacice - uvek i svuda. Cisto iz higijenskih razloga.

Takodje.

And break the rule

DRAGAN_NS
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 43

Datum registracije: 16 Nov 2006
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 14, 2006 9:30 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ponekad po kuci

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ I tata bi sine.... ~ -> we don't care for underware :) Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3  sledeća
Strana 2 od 3

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon