:: |
Za koju ste varijantu? |
American muscle |
|
53% |
[ 17 ] |
Japan tuning |
|
46% |
[ 15 ] |
|
Ukupno glasova : 32 |
|
Autor |
Poruka |
speedoje Upućeni član

|
Godine: 42
Datum registracije: 24 Feb 2006 Poruke: 358

|
|
Pa da tu si u pravu Ameri su za pravac, a japanci za krivine, tako da opet dolazimo to toga da su upravo neuporedivi ehhehe
|
|
|
|
|
 |
bokiva39 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 04 Maj 2006 Poruke: 71

|
|
Mr. Bond je napisao/la sledeće: | American Muscle su za mene neprikosnoveni... Gile ne bih se slozio sa tobom da su to automobilcici To su zmajevi od automobila i ja se zaista divim ljudima koji ih rade.
Eo i od mene jedna slika
(Ford Mustang GT 500 Shelby iz 1970. godine) |
To careeeeeeeeeee ford mustang ....jel imas neki sliku da okacis????
Definitivno american muscle!!!!
|
_________________ Samo svemir i ljudska glupost su beskonacni mada za svemir nisam siguran. Albert Ajnstajn |
|
|
|
 |
Mil-KG Upućeni član

|
Godine: 41
Datum registracije: 29 Sep 2005 Poruke: 257 Mesto: Aschaffenburg

|
|
american muscle su najmocnije masine. Mozda su japanci lepsi po izgledu, ali nemogu se porediti sa mustangom.
|
_________________ Mil-KG |
|
|
|
 |
bokiva39 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 04 Maj 2006 Poruke: 71

|
|
nedeljkoL je napisao/la sledeće: | Ako poredimo Mustanga i Japance onda naravno Mustang a sve ukupno su japanci bolji |
pa sad svi znamo sta je egzotika...mustang 67'camaro 68' dodge caiber....bilo sta od ovoga ko poseduje je neverovatni srecnika...od ovih mozda ima 1 u srbiji a svi znamo da cim necega nema da je skupo...mustanzi iz tih godina dostizu cene i od 150.000 $,a plymounth baracuda (sa hemi motorm) prodata je na aukciji za neverovatnih 2.000.000$ naravno komplet fabricka sa 16.000 milja na satu...a japansku zujalicu danas moze da kupi svako a muscle car bogami ne moze..jer ga nema i preskup je
American muscle RULLZ!!!
|
_________________ Samo svemir i ljudska glupost su beskonacni mada za svemir nisam siguran. Albert Ajnstajn |
|
|
|
 |
Milos NS Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 46
Datum registracije: 19 Jul 2005 Poruke: 242 Mesto: Novi Sad

|
|
Ja moram reci da mi je Evropska skola mnogo vise lepa (pogotovo Nemacka skola tuninga), Japanci znaju da preteraju, dok muscle cars... hmmm mozda eventualno Shelby
|
|
|
|
|
 |
nastasenjka ~daydreaming~

|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom

|
|
bokiva39 je napisao/la sledeće: | Mr. Bond je napisao/la sledeće: | American Muscle su za mene neprikosnoveni... Gile ne bih se slozio sa tobom da su to automobilcici To su zmajevi od automobila i ja se zaista divim ljudima koji ih rade.
Eo i od mene jedna slika
(Ford Mustang GT 500 Shelby iz 1970. godine) |
To careeeeeeeeeee ford mustang ....jel imas neki sliku da okacis????
Definitivno american muscle!!!!  |
prepisujem i potpisujem...glavu bih dala da tako nesto imam na parkingu
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
|
|
 |
Bojan_kralj ~Angel azul~

|
Godine: 34
Datum registracije: 23 Apr 2007 Poruke: 12820 Mesto: Debela 'ladovina

|
|
Hmmmmmm Amerikanci imaju stvarno extra muscle automobile, ali se meni ipak vise svidjaju Japanski lepotani
|
|
 |
nastasenjka ~daydreaming~

|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom

|
|
cekaj malo, stani...ima li ista lepse od eleanor?
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
|
|
 |
jerotije rank

|
Godine: 42
Datum registracije: 13 Mar 2005 Poruke: 5676

|
|
Americki automobili imaju neki smek i to je ono sto "japancima" nedostaje. Sama pojava mustanga, korvete, kadilaka ili dodza ostavlja mnogo snazniji utisak (bar na mene) od, recimo, evolution-a, supre, imprece, CRX-a...
P.S.: Vec duze vreme merkam jednog kadilaka koji se nalazi kod crvenog krsta. U izvanrednom je stanju, ali je stranac i stoji tu vec godinama. Evo kako izgleda.
Vece slike imate ovde i ovde
|
|
|
|
|
 |
Bojan_kralj ~Angel azul~

|
Godine: 34
Datum registracije: 23 Apr 2007 Poruke: 12820 Mesto: Debela 'ladovina

|
|
Ok Mustang je stvarno extra nema sta, ali Japanci imaju smisla kad je u pitanju "budzenje" automobila....mada nekada znaju i da preteraju, kao na ovoj slici
Ali uglavnom s ovako lepi automobili
|
|
 |
kosta00 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 35
Datum registracije: 02 Jun 2006 Poruke: 243

|
|
Dvoumio sam se i to bas dugo.
Obozavam American Muscle a pogotovo Mustanga. Ali ipak sam se odlucio da svoj glas dajem japan tuning-u. Japanci znaju takodje odlicno da modifikuju automobile i sto se tice i tuning-a i styling-a.
Styling je sjajan. Naravno postoje i izuzeci.
|
_________________ --------------
100010100100001001001011011101010010101010010101000010001001 |
|
|
|
 |
mkotur1 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 37
Datum registracije: 22 Jan 2007 Poruke: 94 Mesto: Canada

|
|
hahhaa ok kad kazee MUSTANG JE DOBAR AUTO nadam se da pricate o starim 60,70. godiste, a i vidim da ste svi vecinom iz europe pa vas pali to americko sr**je. I u pravom smislu reci sr**je. Mustanng je jaje ovde u americi. Ko to vozi jos? voze glupi amerikanci koji nemaju ukusa za aute i koji se samo pale na to ime posto je pre 40 godina to nesto i znacilo.Sad je to BiiiiP. Zato su sad Japanci ovde popularni, jefini za rad, svi znaju da ih poprave, brzi, sa 6 cilindara on moze da ima po 400-500 mozda i vise konja a i potrosnja goria nije losa kao u poredjenju sa americkim nekim autom. tako da su japanci + a amerikanci - u mojoj knjizi
|
|
|
|
|
 |
|