:: |
Autor |
Poruka |
*~*Dixy*~* ~ToRqUe~

|
Godine: 43
Datum registracije: 28 Okt 2006 Poruke: 4248 Mesto: BEOGRAD-CILJ OPRAVDAVA SREDSTVA....i da..._ne diram te, ne diraj me_...

|
|
Pa vidi, da si zensko pa da predjes preko toga ovako verujem da ti smeta
|
|
 |
vladimir86 Odomaćeni član

|
Godine: 38
Datum registracije: 28 Nov 2006 Poruke: 1097 Mesto: Beograd

|
|
Brat i ja imamo dva ista audija, moj ima zatamnjena stakla! Ista su boja, ista kubikaza, ali moj izgleda tri puta lepse! Definitivno sam za zatamnjivanje. Nekad zna murija da zeza, ali sve prodje ok!
|
|
|
|
|
 |
freskop Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 39
Datum registracije: 24 Feb 2005 Poruke: 8

|
|
gaginb je napisao/la sledeće: | Zatamnjivanje stakala je strava. Ja imam skodu feliciju trula visnja boje i super joj stoje zatamljena stakla. na zadnja vrata i gepek sam stavio 4. najtamniju a na prednja vrata 2 nesto svetlije. imam i atest tako da me ne zanima nasa murija |
Gde si to uradio i koliko je kostalo zatamnjivanje?
i ja bih isto ali me plasi policija, kazi mi gde hocu i ja da uradim ali da dobijem atest i koliko ce da me kosta?
|
|
|
|
|
 |
margitrad Upućeni član

|
Godine: 41
Datum registracije: 25 Maj 2006 Poruke: 326

|
|
zatamnjivanje stakala je prava stvar pogotovo ako su termo izolaciona stakla. kod nas moze se zatamnjivati sva stakla osim prednje shofersajbne, ali treba imati atest koji mopzete dobiti od glass servisa
|
|
|
|
|
 |
Rile_Master *Master*

|
Datum registracije: 12 Feb 2005 Poruke: 5200 Mesto: Beograd

|
|
margitrad je napisao/la sledeće: | zatamnjivanje stakala je prava stvar pogotovo ako su termo izolaciona stakla. kod nas moze se zatamnjivati sva stakla osim prednje shofersajbne, ali treba imati atest koji mopzete dobiti od glass servisa |
Atest?Sta se garantuje tim atestom...?
|
_________________ Master |
|
|
|
 |
Vlada_R ///M

|
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 1256 Mesto: NL

|
|
Rile_Master je napisao/la sledeće: | margitrad je napisao/la sledeće: | zatamnjivanje stakala je prava stvar pogotovo ako su termo izolaciona stakla. kod nas moze se zatamnjivati sva stakla osim prednje shofersajbne, ali treba imati atest koji mopzete dobiti od glass servisa |
Atest?Sta se garantuje tim atestom...? |
Ja bih rekao da bezbednost u voznji ostaje ista...ali ne znam.
|
|
 |
nedd1ch Dobro upućeni član

|
Godine: 37
Datum registracije: 11 Dec 2005 Poruke: 597 Mesto: Novi Sad/Bachka_palanka

|
|
Malo je zeznuto nocu u rikverc ili neke extremne situacije nocu,a inace je cool,mada se slabo vidi ko vozi kola,a to je ,slozicete se,najvaznije
|
_________________ nedd1ch |
|
|
|
 |
Vlada_R ///M

|

|
|
nedd1ch je napisao/la sledeće: | Malo je zeznuto nocu u rikverc ili neke extremne situacije nocu,a inace je cool,mada se slabo vidi ko vozi kola,a to je ,slozicete se,najvaznije |
I to, a i leti je velika razlika kad bije sunce direktno u staklo....prava stvar.
|
|
 |
t.nikola Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 40
Datum registracije: 12 Jan 2007 Poruke: 6 Mesto: Arandjelovac

|
|
znate sta,meni se zatamljivanje svidja i na beloj boji automobila...imao sam golf 3 bele boje,sva stakla osim prednjeg vetrobrana su bila zatamljena,pa kad sam ga letos ispolirao,u kombinaciji sa lepim petokrakim felnama....bruka....i ode za lepe pare...vise nego sto vredi........
|
_________________ .........................live.............................. |
|
|
|
 |
freskop Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 24 Feb 2005 Poruke: 8

|
|
Ja sam za zatamnjivanje, samo me interesuje kako se vidi kad se vozi u rikverc???
|
|
|
|
|
 |
Vlada_R ///M

|

|
|
freskop je napisao/la sledeće: | Ja sam za zatamnjivanje, samo me interesuje kako se vidi kad se vozi u rikverc??? |
danju bez problema, nocu samo ako ima ulicno svetlo...
|
|
 |
Rile_Master *Master*

|
Datum registracije: 12 Feb 2005 Poruke: 5200 Mesto: Beograd

|
|
Vlada_R je napisao/la sledeće: | danju bez problema, nocu samo ako ima ulicno svetlo... |
Tako je.
Danju je sve OK, normalno, kao i bez folija samo sto je malo tamnije ali nema nikakvih problema Nocu ume da bude zaje**no ali opet sve zavisi od folije...da li je tamnija ili svetlija...
|
_________________ Master |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|