www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Dilema, decu u vojsku ili ne
Strana prethodna  1, 2, 3  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Dijaspora ~
::  
Autor Poruka
sini52
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 05 Mar 2005

france.gif
PorukaPostavljena: Sub Mar 05, 2005 2:06 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ja nisam isao posto zivim u francusku ali voljeo bih ici. Iako znam da je tesko isao bi

Tufke
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 27 Mar 2004

PorukaPostavljena: Sub Mar 05, 2005 9:48 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

To treba svako pojedinačno da odluči!

AnjaSwe
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Mar 05, 2005 1:02 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

heheh ja nemam decu :)))) .... ali ga ne bih slala... ko sisa srpsku vojsku :P ionako nista pametno tamo ne rade

delija30nb
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

PorukaPostavljena: Ned Mar 06, 2005 12:15 am    Naslov poruke: ne nikada Na vrh strane Na dno strane

uopste nije vazno
i kome se bre ide u vojsku

Tale42
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 06 Mar 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Mar 15, 2005 12:26 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Zivim u inostranstvu imoj sin nema nase drzavljanstvo.Ja sam sluzio nasu vojsku i to je jedno veliko iskustvo u pozitivnom i negativnom iskustvu.

Lilith
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 45

Datum registracije: 08 Mar 2005

netherlands.gif
PorukaPostavljena: Uto Mar 15, 2005 10:30 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nemam decu ali da sam imam jednog od 18 godina, ne bih ga slala ni za zivu glavu u vojsku

matusns
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 47

Datum registracije: 16 Mar 2005

slovakia.gif
PorukaPostavljena: Sre Mar 16, 2005 1:41 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

moj sin neka sam odluci sta ce i kako ce.
ali ja vala necu, u inat.

S*A*S*A
Alll rights reserved
Alll rights reserved

Datum registracije: 27 Maj 2004
Mesto: Srbija

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Mar 16, 2005 6:47 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja nemam decu ali nisam isao u vojsku nego civilno ....

ako budem ima ikad sina nek odluci sam sta hoce

krevetac
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 25 Mar 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Mar 25, 2005 7:56 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Taman posla. Ne bih volela da moraju ici u vojsku i da zivim tamo, taman da ga saljem odavde.

id_75
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 48

Datum registracije: 02 Maj 2005
Mesto: paris

france.gif
PorukaPostavljena: Pon Avg 29, 2005 3:08 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

nemam jos dece (barem zvanicno Laughing ) ali poslao bih ga...zasto da ne???jos sad kad budu smanjili rok na sest meseci.nije to nista strasno...

BesnoPile
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 14 Maj 2005

france.gif
PorukaPostavljena: Pon Avg 29, 2005 8:21 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ja dece nemam ali da sam u vasoj situaciji ne bih poslao sina u vojsku SCG. Zar zelite da vam ga posalju negde u Bujanovac, Presevo ili Medvedju pa da vam ga tamo neki zlobni sipici (albanci) ukokaju?

Svaka vojska je "teska" ali 'pak mislim da je "nasa" dotakla dno dna bezobrazluka i necovecnosti. U ostalom, zasto, zbog cega da se odsluzi vojni rok?

Duki1986
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 38

Datum registracije: 31 Jan 2006

zambia.gif
PorukaPostavljena: Ned Feb 19, 2006 1:37 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Jbte slusam vas i neverujem nekad je bilo sramota i ljudi se ubijali kad ih ne prime u vojsku a sad je sramota otici u vojsku svi te gledaju kao da si lud.
Ako je moj deda mogao da sluzi u ratnim okolnostima 4 godine u kraljevoj gardi mogu i ja u nekoj kasarni u Srbiji gde je sve sto treba da se radi je da odradis je jutarnja fiskultura.
Ne sluzi se vojska zbog nekog politicara vec sluzite svojoj otadzbini i generacijama koje dolaze.
Vojska jos nikoga nije pokvarila koliko znam a neozbiljnog je uozbiljila i blesavog opametila...
Svako ima svoje misljenje ali ja mislim da treba sluziti vojsku a sto se tice onog civilnog vojnog roka to je jako lose odredjeno kod nas

Edit by Jugovic:
Obrisao sam ti PS! To vec nema vise veze sa temom.

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Dijaspora ~ -> Dilema, decu u vojsku ili ne Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3  sledeća
Strana 2 od 3

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon