www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Graficka karta breeeee
Strana prethodna  1, 2, 3  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Hardware ~ -> ~ Arhiva - Hardware ~
::  
Autor Poruka
vladabgd
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 38

Datum registracije: 06 Nov 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Mar 01, 2005 8:20 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

[quote="gile80"]Naravno da i memorija igra ulogu.
256 mb je malo za neke igre, iako mozda 256 mb zadovoljava minimum igara, evo na primer Total Club Manager 2003 "kida" 300 i nesto mb memorije (Otvoris windows task manager -> processes pa vidis) pa ti vidi da li moze 256 mb DDR da izgura to[/quote]

ne znam odakle ti ovo(ne da nije tachno) nego ovde se prichalo o memoriji na grafichkim kartama a ne o ramu na plochi. mada nebitno istina je za sve managere da umeju da povuku malo vishe memorije.

lukamuzika
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 35

Datum registracije: 12 Dec 2004
Mesto: Novi Sad

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Mar 01, 2005 3:42 pm    Naslov poruke: Re: Graficka karta breeeee Na vrh strane Na dno strane

Aleksandar Veliki je napisao/la sledeće:

Ili se isplati uzeti radeon 9600 pro za 135 e

To je dosta dobra ali skupiti malo para i kupiti 9600 Extreme je prava stvar!

ULT_RAS
~ Voli svog Anđelka ~
~ Voli svog Anđelka ~

Godine: 41

Datum registracije: 25 Feb 2005
Mesto: Krusevac

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Mar 03, 2005 2:23 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pa brate ti bi da igras doom 3 sa 250 mb ram-a pa i kako da ti nesecka Shocked
a izabrao si dobu karticu da si uzeo nesto slabije pogresio bi sigurno
evo ja sam je imao i super je sljakala doduse imam 1 gb rama na kompu ali ipak vidi se da je dobra karta a sad imam 9800 pro da vidis kako to jede malu decu Mr. Green

emptynone
Iskusni član
Iskusni član

Godine: 36

Datum registracije: 13 Feb 2005
Mesto: Trenutacno na nebu, medju zvjezdama.....

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Sub Mar 05, 2005 11:19 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Najbolja kupnja bi bila RADEON 9600Pro ATLANTIS sapphire 128MB DDR memory, advantage 446Mhz DDR memory clock speed...... sada recite ima li ista bolje od toga..... jer ovo je najbolja grafick koju sam imao....

imao razloga ili zato što je želeo?
Ljubav se boluje i što nas više boli
to nam veću snagu daje...

Sekulas
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 40

Datum registracije: 12 Apr 2005
Mesto: Beograd

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sre Apr 13, 2005 12:28 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Uzmi 5700 full na 128mb i 128 bita ako ima memoriju na 533

buntownik
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 11 Apr 2005

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Čet Apr 14, 2005 1:00 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Brate ATI 9600xt ili SAPPHIRRE sve ostalo je da knapiras sa danasnjom software tehnologiom. Ja licno izbjegavam 9600 Pro zato sto moram da igram na low details. Probaj nesto od preporucenog i osjetit ces razliku. Wink Wink Wink

cuprija
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 01 Feb 2005
Mesto: Cuprija

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jul 03, 2005 2:32 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

kupi jos 512 i radice ti super

mileta
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 12 Jan 2004

PorukaPostavljena: Ned Jul 03, 2005 3:15 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

zavisi za sta ces koristiti svoju graf karticu.
ako ces vise da se igras i gledas filmove onda uzmi slobodno geforce sa 128 mb, aa ko ces mozda da nesto da radis oko 3d modelovanja i renderinga onda opet geforce ali sa 256 mb memorije.
ati nije preporucljiv za rendering jer je sporiji u tome od nviije, a i za igrice mu trebaju odgovarajuci catalisti...
govorim iz iskustva jer koristim ati 9600pro sa 128 mb

Hellzzz
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 07 Jul 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Jul 07, 2005 12:33 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Gf 7800gtx Shocked

milanzrr
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 01 Maj 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Jul 12, 2005 4:24 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ma das malo vise kesa za 6600 i necesh se pokajati a trajace ti ! I nikad ATI, GeForce je zakon !

mnedic2
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 42

Datum registracije: 03 Jul 2005
Mesto: Paris

france.gif
PorukaPostavljena: Sre Jul 13, 2005 6:31 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

kupi si 9600 pro.Imam je i ja.Možeš igrati sve igre koje su izašle

ivex_vg
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 34

Datum registracije: 19 Sep 2005
Mesto: zagreb

croatia.gif
PorukaPostavljena: Uto Sep 27, 2005 8:58 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

za 120 e mozes kupit lijepu graficku sto god da kupis neces pogrjesit

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Hardware ~ -> ~ Arhiva - Hardware ~ -> Graficka karta breeeee Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3  sledeća
Strana 2 od 3

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon