:: |
Autor |
Poruka |
filicka *hoppípolla*

|
Godine: 33
Datum registracije: 28 Jan 2006 Poruke: 10884

|
|
Ne laze,to svi znaju!Ja mislim da je iz ovog prvog razloga,jer on stvarno moze da bira,i mogao je naci mnogo bolje od mene.
|
_________________ DROP IT LIKE IT'S HOT |
|
|
|
 |
veca_vestica Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 46
Datum registracije: 08 Feb 2005 Poruke: 22

|
|
Moje misljenje je da je to u pitanju nezrelost. Nikakav odgovor tu ne mozes da dobijes koji bi bio smislen. Nego lepo uzivas u godinala koje dolaze, svaka ce doneti neku svoju pricu a onda ces tek da vidis, sto su zreliji, zreliji ce im biti i postupci.
|
|
|
|
|
 |
nedeljkoL Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 29 Apr 2006 Poruke: 74

|
|
Glupo je bilo šta raditi bez razloga pa tako i ispaliti devojku,jedino ako ona to zaslužuje onda je u redu
|
|
|
|
|
 |
pinkie Prijatelj foruma

|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku

|
|
tako mi doslo nije odgovor vec odgovor umesto od*ebi...zao mi je ako zvucim surovo, ali ne moze tek tako da ti dodje da zavolis nekoga ili da neko prestane da ti se svidja..niko nista ne radi bez razloga..svaki nas postupak je promisljen , neki vise neki manje, ali sve sto se desava, desava se sa odredjenim razlogom..tako da je zalosno sto muskarci jos uvek misle da cure padaju na te fore..doslo mi..pazi molim te..koliko puta meni dodje sve i svasta pa znam sta moze sta ne moze, sta je fer sta nije fer...cuj doslo mi
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
 |
shanjer Odomaćeni član

|
Datum registracije: 15 Okt 2005 Poruke: 1111 Mesto: NOVI SAD

|
|
Ispalio Da, ali uvek sa razlogom.
|
_________________ ...S...H...A...N...j...E...R
Žena je kao imenica a ljubavnica zamenica |
|
|
|
 |
pfckraljpfc Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 37
Datum registracije: 22 Jan 2006 Poruke: 248 Mesto: BP-NS Tu i tamo...

|
|
Da bi ispalio ribu bez razloga morash biti debil...Ako mi se svidja i nemam shta da joj zamerim,zashto da je ispalio???
|
_________________ Partizane Partizane
Partizane jedini
Tebe vole,za te' ginu
Tvoji verni GROBARI! |
|
|
|
 |
nebofirm Upućeni član

|
Godine: 40
Datum registracije: 11 Jun 2005 Poruke: 313 Mesto: Beograd

|
|
Neverovatno glupa stvar!!! Nikad ne bih nesto lose uradio devojci, ako ne bih imao razloga za to!
|
_________________ Zauvek slobodan... |
|
|
|
 |
makisteva Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 38
Datum registracije: 05 Nov 2006 Poruke: 18 Mesto: beograd

|
|
jesam,ostavljao sam bez razloga jer nisam hteo da se vezujem.I sada,kao sto kazu:kada sam proterao kera,ja sam se vezao i ne verujem da cu je ostaviti bez razloga a za sada razloga nema.
|
|
|
|
|
 |
bal pod maskama Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 36
Datum registracije: 09 Okt 2006 Poruke: 77

|
|
Ne zavaravajte se........uvek postoji razlog..........
|
_________________ CLEAR YOUR MIND |
|
|
|
 |
woolf99 Upućeni član

|
Datum registracije: 23 Avg 2006 Poruke: 288

|
|
filicka je napisao/la sledeće: | E da vas cujemo...odgovor na pitanje koji me je uvek zanimao?
Zasto pojedini momci,i da li ste nekada vi...ispalili devojku bez razloga9ili ste joj samo tako rekli,a razloga je bilo)i da li uopste moze to tako,ispaliti devojku bez razloga i sta vam znaci kada to uradite? |
Devojke ispaljujem veoma retko (može u %). Zadnju sam ispalio iz razloga jer su mi drugari "sredili satanak na neviđeno". Ja to najviše mrzim, ali ajede "iz fore". Hvala bogu nije me prepoznala, ali bila je oko dvametra i deset. Seo sam za šank uzeo novine i izigravao mušteriju. Zatim sam se strateški povukao
Moju sadašnju devojku ostavim da me ceka jednom u mesec dana (čito preventivno)
Mrzim ovnove koji iz ego razloga, da bi ispali veći muškarci (samo u svojim očima) rade takve stvari. To treba da se tadi ali kontrolisano !!!
|
_________________ Goli Otok .... Kako to nudistički zvuči |
|
|
|
 |
giovaniI Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 42
Datum registracije: 03 Jan 2007 Poruke: 22 Mesto: Hercegovina

|
|
ne.nikada.
|
_________________ 'Ko zna zasto je to dobro" |
|
|
|
 |
Killaz ***Don Brate***

|
Godine: 34
Datum registracije: 08 Nov 2006 Poruke: 4662 Mesto: Somewhere in the universe...

|
|
Nikad se ne bih usudio da uradim tako nesto
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|