:: |
Autor |
Poruka |
Zivojin Misic Vojvoda

|
Godine: 38
Datum registracije: 04 Sep 2005 Poruke: 4517 Mesto: Србија(Београд)

|
|
Hvala, hvala, zaista ste divni!!!
|
_________________ Општа ситуација је добра. Непријатељ се повлачи на свим линијама. |
|
|
|
 |
Zivojin Misic Vojvoda

|

|
|
Da vas pitam... Slusao sam neku pesmu na radiju, cini mi se da je peva Dado Glisic, ide nesto kao:"Trazim usne slicne tvojim. Trazim one koje nisu moje.... Kako ti na mene vise ni ne pomislis." Otprilike tako nesto ide teksta, hvatao sam sa radija. Hvala unapred!
|
_________________ Општа ситуација је добра. Непријатељ се повлачи на свим линијама. |
|
|
|
 |
-*-Diva-*- ~mali djavolak~

|
Godine: 34
Datum registracije: 10 Okt 2006 Poruke: 5070 Mesto: *~najlepse na svetu~*

|
|
Dado Glisic peva a zove se "jos trazim" i evo ti reci
Blago pronadjes kad se nadas najmanje
to zivot kroji
bez iceg ostanes kad sebi ledja okrenes
jer neko sve broji
Ja imao sam sve, srecu kraj tebe
bilo mi malo
izgubio sam sve, a trajalo je tren
bez ikoga do samog dna sâm sam stigao
Ref.
Jos trazim, trazim usne slicne tvojim
ne mogu osvanuti s bilo kojim
trazim one koje nisu moje
vec godina je kako ti na mene vise ni ne pomislis
Zivot lomi me k'o brod bez kormila nemirno more
bez igdje ikoga, bez malo ponosa
idem sam, na dobro znan put bez povratka
|
|
|
|
|
 |
Zivojin Misic Vojvoda

|

|
|
A da li bih nekako moga da dobijem tu pesmu? Ili da mi date neki link d aje skinem. mnogo mi se svidja, moram d aje nadjem. Hvala, jos jednom!
|
|
|
|
 |
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~

|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...

|
|
Pesmica se nalazi ovde Dado Glisic - 2007 - Jos trazim
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
|
|
 |
Zivojin Misic Vojvoda

|

|
|
da li neko slucajno moze da mi pomogne oko pesme od Valentina "Ne, ne boj se" Mislim da se tako zove, a ide... "Ne ne boj se, jer ja sam tu, ovde kisa ne pada i ne svice.."
|
|
|
|
 |
ticmaopel S verom u Boga

|
Godine: 41
Datum registracije: 13 Apr 2006 Poruke: 15666 Mesto: Београд

|
|
|
|
 |
Zivojin Misic Vojvoda

|

|
|
Puno hvala, prijatelju, za ovu pesmu od Valentina.
Sad bih vas zamolio za jednu drugu. Ne znam tacno kako ide text. U pitanju je nardna pesma. Ono sto sam uspeo d auhvatim od texta je sledece:"A sta bi ti sad od mene jos kad dadoh sve sto sam dao. i znas da volim te volim te jos...."
Oprosticete mi sto je text, tako malo, nerazumljiv, ali bio sam pripit.
Hvala unapred!!!!
|
|
|
|
 |
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ

|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310

|
|
|
|
 |
Zivojin Misic Vojvoda

|

|
|
Hvala puno. Ja zaista nisam znao to.... Ispravicu se za sledeci put.
Cisto da sumiram...
Tamo odem ispisem stihove, vi mi kazete koja je pesma i dodjem u Fontanu i trazim tu pesmu?
|
|
|
|
 |
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~

|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...

|
|
Bas tako, znaci ako ne znas naziv pesme ili izvodjaca, pitas u toj temi i onda dodjes ovde sa zeljom
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|