:: |
Autor |
Poruka |
Eliot je sreda Odomaćeni član
|
Datum registracije: 15 Jul 2005 Poruke: 1128
|
|
|
|
|
Mala_Zvezdica Interceptorov Kikiriki
|
Godine: 42
Datum registracije: 21 Dec 2003 Poruke: 5243 Mesto: Frankfurt - Zemun
|
|
nisam nikad,ko zna dali cu uopste
|
|
|
|
schatzibaby23 Upućeni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 25 Dec 2005 Poruke: 250
|
|
ne nosim ih, a i nevidim da bih ih nosila...nisu mi bas seksi
|
|
|
|
|
|
Eliot je sreda Odomaćeni član
|
Datum registracije: 15 Jul 2005 Poruke: 1128
|
|
Haltere nosim uvek kada obucem suknju (i ako su mi cipele zatvorene napred, razume se )
|
|
|
|
|
|
Ellectra Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 15 Sep 2005 Poruke: 106
|
|
Naravno, i uzivam u svakoj sekundi koju provedem u njima. Najvise volim da ih nosim ispod strogog poslovnog kostima, tako da kada sedim na nekoj dosadnoj konferenciji ili sastanku mogu da zadrzim osmeh Mona Lize znajuci nesto sto niko drugi ne zna. Samo oprezno sa njima...ko nije vest u kacenju i podesavanju moze da dozivi tezak blam. Uvek ih u pocetju nosite u blizini kuce ili imajte rezervi hulahop u tasni. Mojoj drugarici se desilo da je, slusajuci moje hvalospeve tom delu vesa, prvi put stavila haltere kada je izasla na poslovni rucak. Ustala je da ode do toaleta, nesto je kvrcnulo...i jedna carapa je spala u sred restorana!!!
|
|
|
|
|
|
Kikibombona Zvezdana prašina
|
Godine: 40
Datum registracije: 22 Avg 2005 Poruke: 1022 Mesto: U nepoznatom predelu..znam samo da je izmedju jave i sna, javite mi ako naletite na putokaze!
|
|
Nisam probala ali mislim da cu 8)
|
|
|
|
|
|
knknpnkn * Đavolkova žena *
|
Godine: 46
Datum registracije: 03 Dec 2004 Poruke: 4162 Mesto: Zemlja cuda
|
|
Zimi nosim samo haltere! Mrzim one hulahopke sa "gacama"! Jedino kad oblacim neku sportsku varijantu (zimi opet), onda nosim ispod grilonke! Inace na pantalone, na suknju... (elegantnija varijanta)-samo halteri!
|
|
|
kortex Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 56
Datum registracije: 05 Jun 2006 Poruke: 6
|
|
knknpnkn je napisao/la sledeće: | Zimi nosim samo haltere! Mrzim one hulahopke sa "gacama"! Jedino kad oblacim neku sportsku varijantu (zimi opet), onda nosim ispod grilonke! Inace na pantalone, na suknju... (elegantnija varijanta)-samo halteri! | Pa zar se ne bojis da bi se ispod hlaca mogli nazirati,ocrtavati remencici od haltera i zabice?
|
|
|
|
|
|
knknpnkn * Đavolkova žena *
|
Godine: 46
Datum registracije: 03 Dec 2004 Poruke: 4162 Mesto: Zemlja cuda
|
|
kortex je napisao/la sledeće: | knknpnkn je napisao/la sledeće: | Zimi nosim samo haltere! Mrzim one hulahopke sa "gacama"! Jedino kad oblacim neku sportsku varijantu (zimi opet), onda nosim ispod grilonke! Inace na pantalone, na suknju... (elegantnija varijanta)-samo halteri! | Pa zar se ne bojis da bi se ispod hlaca mogli nazirati,ocrtavati remencici od haltera i zabice? |
Ne bojim se . Kad se ne ocrtavaju, kako da se bojim?! Ako nosim neke extra uske pantalone, na kojima bi se sve ocrtavalo, onda nosim najlon carape sa samolepljivim silikonom, znaci nema potrebe za halterima!
|
|
|
sizerska Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 10 Jan 2006 Poruke: 97 Mesto: Beograd
|
|
Probala sam jednom ali su se stalno otkacinjali, pa su me nervirali. Kasnije mozda, trenutno ne nosim tako cesto suknje...
|
|
|
Vilenjakinja Sašina Kumica
|
Datum registracije: 28 Mar 2006 Poruke: 120889
|
|
svega san ih 4 puta obukla.
|
|
|
|
|
|
slatka_breskvica *samo tvoja...*
|
Godine: 25
Datum registracije: 08 Jun 2006 Poruke: 8864 Mesto: USA
|
|
pocecu da ih nosim, jer moja ljubav to voli....... a i meni se svidjaju......
|
_________________ Happy & Married |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|