:: |
Autor |
Poruka |
schmekerica Dobro upućeni član
|
Godine: 37
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 546
|
|
Ja ne razumijem kako bi mogli biti kristali ili silikoni štetni za kosu, nisam još čula za to.
Ja koristim silikon već dugo vremena i mojo kosi je samo pomogao, jedino što je možda problem da mi se kosa brže masti
|
_________________ fuck the cola, fuck the pizza all i need is schljivovitza!! ))))))) |
|
|
|
|
Uniqa Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 26 Okt 2006 Poruke: 159
|
|
mislim da je to sreca,jer to svi nose
|
|
|
|
|
|
poison ~Chase The Sun~
|
Godine: 40
Datum registracije: 10 Jul 2004 Poruke: 6599 Mesto: ¤In The Land Of The Holy Sun¤
|
|
koristim iz amway kataloga satinique high gloss serum koji kosi daje sjaj mekocu vlazi je, stiti od vanjskih utjecaja pucanja i isusivanja.meni je odlican.fino mirisi i njeguje.koristim ga vec dvije godine i neam primjedbe
|
|
|
isica Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 12 Jan 2006 Poruke: 178
|
|
Ja ih koristim i nisu loši
|
|
|
|
|
|
inferiorna_akasha *Djevojka iz kolektiva*
|
Datum registracije: 13 Nov 2006 Poruke: 5621 Mesto: ...U zemlji maštanja...
|
|
Ne, to ti nije rečeno za kristale nego za silikon....Silikon za kosu je kemijski napravljen, dok su kristali rađeni od prirodnih ulja i puno ih je bolje stavljati na kosu od silikona jer silikon se ne može isprati u potpunosti pa ulazi u strukturu naše kose...Taj silikon ti je loš samo ako radiš pramenove jer onda ti se pramenovi neće dobro primiti(silikon ''upije'' kosa)...
|
|
|
|
|
|
cecy Luda do bola
|
Datum registracije: 02 Jun 2005 Poruke: 1809 Mesto: wien
|
|
Meni so kristali bezveze.. bolji mi silikon od marke klas
|
|
|
|
|
|
filicka *hoppípolla*
|
Godine: 32
Datum registracije: 28 Jan 2006 Poruke: 10884
|
|
Meni je rekla frizerka da kristali NIKAKO nisu dobri za tanku kosu i ne treba preterivati.Volim njihov miris ali ne vidim bas nikakav ucnika kad ih stavim.Budu mi neki krajevi do sutra ujutru i onda opet Jovo nanovo.Shit.
|
_________________ DROP IT LIKE IT'S HOT |
|
|
|
|
zanovetalica Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 19 Avg 2008 Poruke: 5 Mesto: backa palanka
|
|
[quote="MISS_J"]Koristila sam silikone za kosu,ali samo na krajevima jer su suvi...Meni savrseno odgovaraju...Kosa prelepo mirise,a i krajevi su mi manje suvi i sjajniji...Koristim REVLON silikone... [/quote]
Koliko kosta taj silikon za kosu?
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|