:: |
Autor |
Poruka |
Kiki07 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 04 Feb 2006 Poruke: 78
|
|
Imam dvd
Daprvi udje deda
|
_________________ Break |
|
|
|
|
držte lopova Banovan! Zna tudju muku
|
Godine: 29
Datum registracije: 14 Nov 2005 Poruke: 9553 Mesto: debian city
|
|
Ali fali jedan igrač, fali Vasilije( burazer od Stanislava). On se pominje u knjizi, a iz predstave su ga izbacili. Vasilije je lood ko struja, 3 put ludji od Stanislava.
|
|
|
ILIMAR Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 48
Datum registracije: 27 Jan 2006 Poruke: 218 Mesto: Najlepsi grad
|
|
Klasika.
I mi konja za trku imamo
|
|
|
|
|
|
Gagi_84 Upućeni član
|
Godine: 40
Datum registracije: 07 Mar 2006 Poruke: 328 Mesto: Beograd
|
|
Gledao sam ga preko 100 puta,znam ga napamet,Zoki Radmilovic je legenda!!
|
|
|
|
|
|
thorn Odomaćeni član
|
Datum registracije: 30 Jul 2005 Poruke: 1031
|
|
Gagi_84 je napisao/la sledeće: | Gledao sam ga preko 100 puta,znam ga napamet,Zoki Radmilovic je legenda!! |
i ja isto......i koliko ga god puta jos budem gledala, uvek ce mi biti kao prvi put........fenomenalno.............
|
_________________ originalan pisac nije onaj koga niko ne kopira.....vec onaj koga niko ne moze kopirati......
diplomata je onaj ko cetiri puta meri pre nego sto nista ne kaze........ |
|
|
|
|
SKARLET2004 Upućeni član
|
Godine: 49
Datum registracije: 17 Avg 2004 Poruke: 323
|
|
kao i Maratonci,i ovaj film je jedan od onih koje sam gledala preko 100 puta i znam ih napamet.
|
_________________ dobro je kad u zivotu za nesto se boris
rukama stvoris
dobro je kad u zivotu nekoga volis
neko te voli
dobro je kad u zivotu neko te sluti
ti nekoga slutis
ali najbolje kad u zivotu
imas nekog s kim mozes ovako da sutis... |
|
|
|
|
BigMan Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 30 Dec 2005 Poruke: 16 Mesto: Dubioza
|
|
A fenomen je i to shto je sale vechito bila puna, i shto predstava NIKADA nije bila ista jer je raspolozeni Zoki svaki put dobija inspiraciju za neki drugi deo. Tako da ukoliko neko dolazi na svaku predstavu, savaki put mu bude zanimljivo.
Eh ... to je legenda ... a ne ovi jadnici shto sad napravishe Radovana - e to je smejurija ... ali u negativnom smislu ...
|
|
|
|
|
|
dobra_devojka Fan Dragane Mirkovic
|
Godine: 44
Datum registracije: 19 Jul 2006 Poruke: 1010
|
|
nesto najbolje sto je ikada snimljeno kod nas. Ja imam na kaseti jubilarnu 250-u predstavu. Jako je los snimak, s vremenom se kaseta valjda izlizala, ali je opet cesto pogledam.
|
|
|
|
|
|
woolf99 Upućeni član
|
Datum registracije: 23 Avg 2006 Poruke: 288
|
|
Zao mi je što nisam gledao originalnu predstavu, mada ko je znao da će postati legenda? Bila bi dobra fora da se snimi serija o Džordžu i o 10.000 hiljada policajaca koji ga jure )
|
|
|
|
|
|
baxuz2001 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 05 Okt 2004 Poruke: 117
|
|
LEGENDA!!!Radovana ce gledati i pamtiti mnoge generacije...tako nesto se ne zaboravlja...100 puta sam gledao i opet cu se 101 put smejati kao svih ovih 100 sta vise reci kad se njemu kolege smeju na predstavi
|
|
|
|
|
|
Makro Sudbina Pravi Greske
|
Datum registracije: 01 Jul 2005 Poruke: 2090 Mesto: P!zd!land
|
|
Legedna od glumca, a predstava je do j@j@
|
_________________ Na pesku smo se videli, još ni gaće nismo imali.
Upi’kila si se na dodir moj, od tog trenutka ja sam samo tvoj!
|
|
arsen lupen >>uncle Max<<
|
Godine: 43
Datum registracije: 27 Feb 2007 Poruke: 3586
|
|
Meni je najupecatljivije "recitovanje" Jelenceta "Mada ne mogu da kazem... U zivotu sam ipak voleo: jedno desetak zena, dve konja,jedu sumu, jedu reku, pola mosta koji osta kad rekose rata dosta! I voleo sam sve nedelje. Nedeljom oko vrata vezujem zmije umesto kravata. Nedeljom oblacim novo odelo pre rodjenja skrojeno bas za moje telo. Nedeljom me reka ispod mosta ceka. Nedeljom... "
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|