www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Alen Islamović
Strana prethodna  1, 2, 3, 4  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Domaća muzika ~ -> ~ Arhiva - Domaća muzika ~
::  
Autor Poruka
Rakelly
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 54

Datum registracije: 24 Feb 2006
Mesto: Valjevo

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jun 16, 2006 11:06 pm    Naslov poruke: Alen Islamovic Na vrh strane Na dno strane

Iako mu se cinjenica da dobro peva ne moze osporiti, meni se boja njegovog glasa nikako ne dopada i ne volim da ga slusam, osim u situaciji kada su u pitanju zaista vecni hitovi kao sto su "Jedina moja", "Krivo je more" i "Zauvek tvoj" od Divljih jagoda, "Ruzica si bila", "Djurdjevdan" i jos po neka od Belog dugmeta.

Aco91
Upozorenja: 1 od 3

Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 33

Datum registracije: 11 Mar 2006
Mesto: Loznica

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jun 17, 2006 5:44 am    Naslov poruke: Aco Na vrh strane Na dno strane

Po mom mišljenu najbolji tj. najkomercijalniji albumi Dugmića su bili kada je on pevao!!!
Čini mi se da se na koncertu na hipodromu on najviše potrudio da koncert liči na nešto!

student_sa
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 02 Jun 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Jun 17, 2006 9:42 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Po mom misljenju najbolji glas koji je Bosna dala svijetu ... kad se samo sjetim svih tih pjesama ....

Rsk_Dalmatinka
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 09 Jun 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Jun 17, 2006 1:21 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

covek ima bas dobre pesme
a za glas da negovorim
obozavam ga

Maja S.
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 44

Datum registracije: 18 Jun 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jun 17, 2006 10:54 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Extra peva i ima prelep glas....
Obozavam da ga slusam...

gheo
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Datum registracije: 22 Jan 2004
Mesto: Timisoara (Temisvar), Banat

romania.gif
PorukaPostavljena: Ned Jun 18, 2006 11:03 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Znam da sam subjectivan (svi smo tako), ali ja mislim Alen Islamovic bilo najboli Bijelo Dugme pjevac, kao lead singer

generalni
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 43

Datum registracije: 26 Dec 2005
Mesto: Rotterdam

netherlands.gif
PorukaPostavljena: Pon Jun 19, 2006 12:05 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ale je legenda ... on ima spesifican glas i niko ga ne moze da ga imitira.
Novi album Alen i Srcani Udar je u jednu rijec fantastican !!

Nisam nikad bio obozavatelj Bijelog Dugmeta (crvena jabuka & zabranjeno pusenje rulezzz) ali Ale je stvarno dobar i kvalitetan pjevac.

Naravno, on je isto Biscanin !! Wink

vampireli
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 35

Datum registracije: 03 Jun 2006
Mesto: Beograd

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jun 20, 2006 10:42 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sta, zar si i ti Biscanin? Smile
Znate da se prica o turneji Alena, Tife i Bebeka. Ali za sada se jos ne zna da li ce biti na prostorima ex-yu. Za sada su dogovorena samo 4 koncerta.

semsoali
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 39

Datum registracije: 21 Jun 2006
Mesto: Medvode

slovenia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jun 22, 2006 2:58 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

alen je meni dobar jevač

penelope
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 20 Jun 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jun 24, 2006 3:48 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Meni je on super kao pevac, ali mi se kao licnost nikako ne svidja... Inace super mi je ona njegova pesma "Srce od Bosne".

Sonata
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 05 Okt 2006
Mesto: Holland

netherlands.gif
PorukaPostavljena: Ned Okt 08, 2006 12:51 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ukratko receno: super pjevac specificnog glasa

anabela
Iskusni član
Iskusni član

Godine: 39

Datum registracije: 04 Feb 2006

croatia.gif
PorukaPostavljena: Ned Okt 08, 2006 1:15 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

volim ga i slušat i gledat Laughing

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Domaća muzika ~ -> ~ Arhiva - Domaća muzika ~ -> Alen Islamović Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4  sledeća
Strana 2 od 4

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon