:: |
Autor |
Poruka |
La'Magia ~ La Victoria Siempre ~
|
Godine: 38
Datum registracije: 23 Mar 2006 Poruke: 1584 Mesto: * Novi Sad *
|
|
Radio palim samo kada vidim da on pusta muziku,strasno mi je gotivan,i ako je neko zasluzio ovu hiljadarku onda je to Man in Black!!!
Svaka cast,i da bude jos puno hiljadarki i na domacem i u novcaniku!!
Bravo!!
|
|
|
|
|
|
Belphegor Cute Blondie's devil
|
Godine: 39
Datum registracije: 22 Avg 2005 Poruke: 3385 Mesto: Beograd
|
|
Epa kolega neka je sa srećom. Da ti nama ispišeš još brdo postića i da se što duže i više družimo
A evo, naravno, nešto i da se zalije
|
|
|
Ludica_S ~ Glowing heart ~
|
Godine: 40
Datum registracije: 18 Nov 2005 Poruke: 1659 Mesto: Pod sjajem ruzicastih ( i zutih ) zvezda :-)
|
|
Cestitke i od mene za naseg javnog ~ tajnog agenta... 8)
|
_________________ Love isn't blind; it just only see what matters! |
|
|
|
|
ComiX ~ Tajni agent ~
|
Datum registracije: 29 Nov 2005 Poruke: 2077 Mesto: Serbia
|
|
Hvala svim mojim dragim kolegama i prijateljima foruma
Kumche poklon nije potreban vidis sta su prijatelji sve doneli, bitno da si ti nama dosao oran i raspolozen, pa makar i sa posla
Sanjice, svaka ti cast pa ja ovoliku kolicinu hrane i pica ne videh ni u Sabac na vasar (mada nikad tamo nisam ni bio) :lolj: Pozdrav za tebe i Jovicu.
La'Magia hvala i tebi cim nabacim tu hiljadarku u novcanik idemo da popijemo nesto, a do tada se slusamo na radiju
Moj kolega Belphegor je uvek raspolozen za alkohol, kao da mi je iz oka ispao, vidimo se kolega za koji dan.
Pozdrav i za Ludicu_S od javnog a tajnog Agenta ComiX-a.
|
|
|
|
|
|
M@RCHELLO MUSIC WIZZARD
|
Godine: 37
Datum registracije: 30 Dec 2005 Poruke: 3300 Mesto: Odzaci
|
|
Druze......trenutno sam nesto manje online,ali to me nije sprecilo da ti cestitam na prelazu prvog spratica.....Samo tako nastavi i nadam se da ces se jos dugo druziti sa nama
|
|
|
Sascha336 * Vatreni delija *
|
Godine: 52
Datum registracije: 06 Dec 2004 Poruke: 39701 Mesto: BEC/Srbija
|
|
Puno cestitke i od mene samo napred
|
_________________ I C E M A N |
|
|
|
|
sanjica_021 *Doktorovo~slculence*
|
Godine: 46
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 13486 Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa
|
|
E pa colega, ja nisam zaduzena za plate, ali eto nesto sam malo izvukla od Duska za proslavu. Platu regulisi sa njim 3-eg juna, srecno.
|
|
|
ComiX ~ Tajni agent ~
|
Datum registracije: 29 Nov 2005 Poruke: 2077 Mesto: Serbia
|
|
Hvala DJ Marchello, druzicemo se bre sto da necemo, vidimo se i mi nadam se sad za neki dan u BG-u
Pozdrav i za "Vatrenog Deliju" i hvala na cestitkama
Jaooj Sanjice,
ima Dusko da zapamti BG ovog puta kad ga pritegnemo, ili plata ili hladan Dunav, pa nek bira.Nikad nismo bili jaci u toj ideji. :igranje:
|
|
|
|
|
|
sanjica_021 *Doktorovo~slculence*
|
Godine: 46
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 13486 Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa
|
|
Znajuci Duska, izabrace hladan Dunav. :lolj: Ali imate moju podrsku, dolazi i moj dragi, valjda ce se setiti mog dela.
|
|
|
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310
|
|
Chestitke i od mene!
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
|
|
|
Cute Blondie * Belphegor's bitch *
|
Godine: 44
Datum registracije: 03 Jan 2006 Poruke: 2193 Mesto: Beograd
|
|
E pa kume ja malo kasnim, ali kao sto znas bila sam na putu. U svakom slucaju cestitam ti za ovaj prvi sprat, znam koliko si se trudio da stignes do hiljadarke. :redlips: od mene veliki, a uz to naravno ide i:
tekile koliko zelis u svim oblicima
...servirane onako kako ti volis...
pa uzivaj kume :zdravica:
|
|
|
Rile_Master *Master*
|
Godine: 38
Datum registracije: 12 Feb 2005 Poruke: 5200 Mesto: Beograd
|
|
Svaka cast majstore!Samo tako nastavi jer si neprikosnoven u svom poslu
|
_________________ Master |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|