www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

ComiX na prwom spratichuu......
Strana prethodna  1, 2, 3  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~
::  
Autor Poruka
La'Magia
~ La Victoria Siempre ~
~ La Victoria Siempre ~

Godine: 38

Datum registracije: 23 Mar 2006
Mesto: * Novi Sad *

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Maj 29, 2006 10:06 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Radio palim samo kada vidim da on pusta muziku,strasno mi je gotivan,i ako je neko zasluzio ovu hiljadarku onda je to Man in Black!!!

Svaka cast,i da bude jos puno hiljadarki i na domacem i u novcaniku!!

Bravo!!

Belphegor
Cute Blondie's devil
Cute Blondie's devil

Godine: 39

Datum registracije: 22 Avg 2005
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Maj 29, 2006 10:39 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Epa kolega neka je sa srećom. Da ti nama ispišeš još brdo postića i da se što duže i više družimo Wink
A evo, naravno, nešto i da se zalije

Ludica_S
~ Glowing heart ~
~ Glowing heart ~

Godine: 40

Datum registracije: 18 Nov 2005
Mesto: Pod sjajem ruzicastih ( i zutih ) zvezda :-)

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Maj 29, 2006 11:05 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Cestitke i od mene za naseg javnog ~ tajnog agenta... Razz 8)

ComiX
~ Tajni agent ~
~ Tajni agent ~

Datum registracije: 29 Nov 2005
Mesto: Serbia

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Maj 30, 2006 12:24 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hvala svim mojim dragim kolegama i prijateljima foruma Wink

Kumche poklon nije potreban vidis sta su prijatelji sve doneli, bitno da si ti nama dosao oran i raspolozen, pa makar i sa posla Laughing
Sanjice, svaka ti cast pa ja ovoliku kolicinu hrane i pica ne videh ni u Sabac na vasar (mada nikad tamo nisam ni bio) :lolj: Pozdrav za tebe i Jovicu.
La'Magia hvala i tebi cim nabacim tu hiljadarku u novcanik idemo da popijemo nesto, a do tada se slusamo na radiju Wink
Moj kolega Belphegor je uvek raspolozen za alkohol, kao da mi je iz oka ispao, vidimo se kolega za koji dan. Wink
Pozdrav i za Ludicu_S od javnog a tajnog Agenta ComiX-a. Wink

M@RCHELLO
MUSIC WIZZARD
MUSIC WIZZARD

Godine: 37

Datum registracije: 30 Dec 2005
Mesto: Odzaci

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Maj 30, 2006 12:28 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Druze......trenutno sam nesto manje online,ali to me nije sprecilo da ti cestitam na prelazu prvog spratica.....Samo tako nastavi i nadam se da ces se jos dugo druziti sa nama Wink

Love don't let me go

Sascha336
* Vatreni delija *
* Vatreni delija *

Godine: 52

Datum registracije: 06 Dec 2004
Mesto: BEC/Srbija

austria.gif
PorukaPostavljena: Uto Maj 30, 2006 8:22 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Puno cestitke i od mene samo napred Very Happy

sanjica_021
*Doktorovo~slculence*
*Doktorovo~slculence*

Godine: 46

Datum registracije: 12 Feb 2003
Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Maj 30, 2006 11:02 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

E pa colega, ja nisam zaduzena za plate, ali eto nesto sam malo izvukla od Duska za proslavu. Laughing Platu regulisi sa njim 3-eg juna, srecno. Very Happy

ComiX
~ Tajni agent ~
~ Tajni agent ~

Datum registracije: 29 Nov 2005
Mesto: Serbia

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Maj 30, 2006 11:15 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hvala DJ Marchello, druzicemo se bre sto da necemo, vidimo se i mi nadam se sad za neki dan u BG-u Wink
Pozdrav i za "Vatrenog Deliju" i hvala na cestitkama Wink

Jaooj Sanjice,
ima Dusko da zapamti BG ovog puta kad ga pritegnemo, ili plata ili hladan Dunav, pa nek bira.Nikad nismo bili jaci u toj ideji. :igranje:

sanjica_021
*Doktorovo~slculence*
*Doktorovo~slculence*

Godine: 46

Datum registracije: 12 Feb 2003
Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Maj 30, 2006 11:17 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Znajuci Duska, izabrace hladan Dunav. :lolj: Ali imate moju podrsku, dolazi i moj dragi, valjda ce se setiti mog dela. Laughing

Annabel_Lee
ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
<b>ஐ NaUgHtGeLiC ஐ</b>

Godine: 42

Datum registracije: 02 Feb 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Maj 30, 2006 2:54 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Chestitke i od mene!

Cute Blondie
* Belphegor's bitch *
* Belphegor's bitch *

Godine: 44

Datum registracije: 03 Jan 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Maj 30, 2006 5:59 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

E pa kume ja malo kasnim, ali kao sto znas bila sam na putu. U svakom slucaju cestitam ti za ovaj prvi sprat, znam koliko si se trudio da stignes do hiljadarke. :redlips: od mene veliki, a uz to naravno ide i:

tekile koliko zelis u svim oblicima

...servirane onako kako ti volis...

pa uzivaj kume Wink :zdravica:

Rile_Master
*Master*
*Master*

Godine: 38

Datum registracije: 12 Feb 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Maj 30, 2006 7:55 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Svaka cast majstore!Samo tako nastavi jer si neprikosnoven u svom poslu Wink

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~ -> ComiX na prwom spratichuu...... Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3  sledeća
Strana 2 od 3

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon