:: |
Autor |
Poruka |
slatkica87 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 04 Jun 2006 Poruke: 141
|
|
Pa na početku svake veze javljaju se neke fantazije kao i očekivanja od te veze, kao i očekivanja od patnera,ali treba da svatimo da stvarnost nije uvijek zbir naših očekivanja,pa se čovjek mora navikavati i na razočarenja kao i na ispunjena želja .
Prije , svega treba uzeti činjenicu da niko nije savršen , niti smo mi svi isti,ali ako patner nemože da ispuni ono što mi očekujemo od njega , onda nam preostaje ili da se priviknemo na tu činjenicu ili dda tražimo nekog ko će da ispuni to što želim,ali...
Nevaraj te sami sebe,niko nije ustanju da ispuni svaku našu želju,pa bi ta potraga za savršenim bila beskraja,zato ...
Priviknimo se da neće uvek biti ostvarene naše želje, a život sa patnerom iskoristite najbolje što možete kako bi i ti i on bili ipak " sretni ".
|
|
|
|
|
|
Vanjce Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 17 Jun 2006 Poruke: 17
|
|
Ocekujem da bude iskren i pravedan jer sam i ja takva prema njemu...
|
|
|
|
|
|
joki_carica Upućeni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 30 Apr 2006 Poruke: 332 Mesto: my own world
|
|
pa, kao shto nijedna osoba nije savrshena, tako nijedna veza nije savrshena. Razocharanja uvek ima, pitanje je samo da li cete i kako cete ta razocharanja prevazici...
|
_________________ [img]http://img.freecodesource.com/gallery/images/banners/prod_136_2274.jpg[img/] |
|
|
|
|
emotivnalooda Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 47
Datum registracije: 27 Nov 2005 Poruke: 124 Mesto: Subotica-Palic
|
|
Paznju,ljubav,postovanje,sigurnost,isskrenost.....i bebu
|
_________________ Toliko koliko sam ja slaba ti nikad neces biti jak.. |
|
|
|
|
Cute Blondie * Belphegor's bitch *
|
Godine: 43
Datum registracije: 03 Jan 2006 Poruke: 2193 Mesto: Beograd
|
|
Kratko,jasno i jednostavno ljubav Mislim da ne treba tu nabrajati nista specijalno...zna se sta znaci i kako se ponasa neko ko nas voli, i kako se ponasamo mi kada nekog volimo, tako da od onog koga ja volim ocekujem samo jednu stvar - to je ''love in return"
|
|
|
pinkie Prijatelj foruma
|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku
|
|
da me razume i onda kada sam neraspolozena i kada mi je potrebna paznja..kada shvatim da je moj zivot jedna obicna rupa kada nema njega pored mene da tu prazninu ispunjava..da se ne ljuti sto sam nekad odsutna duhom i mislima..da se ne ljuti onda kada ga mozda opterecujem svojim problemima i nekim glupostima i bezveznim tripovima..da shvati da sam takva kakva jesam..da ne mogu da se promenim onda kada on to pozeli...da ga ovakva kakva jesam volim vise nego sto bi on ikada mogao i da pomisli da ga iko moze voleti...i da ostane uz mene....i onda kada se scucurim kao mis sva pokisla i tuzna...zbog necijeg prekog pogleda i drugarske kritkie..jer sam takva..ranjiva..i slaba...i ne umem biti ono sto nisam...i da mi kaze dve sto mu padne na pamet...da ne cuti..da ga ne osecam pored sebe kao stranca o kome sve manje znam...da se otvori prema meni bas onako kako bih se ja prema njemu otvorila....i da me voli..barem upola od onoga koliko bih ja mogla voleti njega...
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
|
Vilenjakinja Sašina Kumica
|
Datum registracije: 28 Mar 2006 Poruke: 120889
|
|
Poštovanje, ljubav, iskrenost
|
|
|
|
|
|
ametist heart Odomaćeni član
|
Datum registracije: 08 Avg 2006 Poruke: 2018 Mesto: **I Agapi Sou Me Den Menei Pia Edo**
|
|
Ocekujem njeznost, luda iznenadjenja, da mi povremeno kaze da sam mu lijepa, da sam sexy i da ga uzasno palim. Da me zavede kad me pozeli, da me odvede na veceru za nase specjalne dane. Da uvijek bude pored mene da mi obrise suze, da me smiri kad sam ljuta i agresivna..... Nocu da me slusa, i ne smije da zaspe dok ja pricam! Da mi cita knjige kad mi je dosadno, a isto tako da ima zivaca za moj shopping. Da voli da se ljubi sa mnom, da radimo gluposti, trcimo po kisi, vodimo ljubav u parku, u napustenoj zgradi....ma svugdje. Bilo bi lijepo da zna da mi otpjeva neke pjesme, da zna potaknuti leptircice u stomaku svojim rijecima, da me natjera da drhtim u njegovim rukama.....da bude moj Andjeo.
Nadam se da nije previse ovo sto trazim....
|
|
|
|
|
|
alma2006 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 24 Apr 2006 Poruke: 90
|
|
Da mi uzvrati ljubav koju mu ja pruzam .Istom njerom ..
|
|
|
|
|
|
melkor Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 20 Jan 2005 Poruke: 236
|
|
Ljubav, iskrenost, poverenje, paznju!
|
|
|
|
|
|
***Srna*** Chilly
|
Datum registracije: 09 Apr 2006 Poruke: 13261
|
|
Prvo ću pomisliti da nisam ja dovela možda do razočarenja? Da li sam previše očekivala? Kao što je moj voljeni rekao - nikad ne očekujem previše. I u pravu je.Onda su uvek neke nove stvari, osećanja nova i drugačija, više im se radujemo. Objektivno gledano, očekujem samo onoliko koliko i ja mogu njemu pružiti. Na prvom su mestu ljubav i poštovanje. Bez toga i dolazi do sukoba.
|
|
|
|
|
|
rara Upućeni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 10 Jul 2005 Poruke: 485 Mesto: Yverdon
|
|
ocekujem da me voli, i da me pazi , da mi poklanja paznju i to je to, ne trazim nista vise
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|